POIKIEN HUONEESTA

18/08/2016

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Kun viime viikolla esittelin hieman omaa huonettani, jonka laittamista olen saanut vihdoin vähän eteenpäin, tajusin, ettei poikien huonekkaan ole kuvissa kauheasti vilkkunut. Sen sijaan, että minun huoneeni jäi kesken vain aikataulullisista syistä, poikien huone on jo pidempään ollut hyvin hyvin askeettinen ihan tarkoituksella. Taulut eivät odota seinälle pääsyä sen takia, etten olisi ehtinyt. Vaan siksi, että valkeat puhtaat seinät ovat jotenkin kauniita.

Huoneeseen paistaa alku-illasta aurinko, joka tekee kauniita kuvioita seinille. Mitä pidemmälle syksyyn mennään, sitä näyttävämpiä ne tuntuvat olevan. Olen myös aiemmin sanonut, kuinka en pidä liian värikkäästä tai räikeästä sisustuksesta. En edes lasten huoneessa. Voin keroa, että kun tuo täyteen ahdattu lelukaappi ja kaikki laatikot on revitty auki ja levälleen, ei huoneesta väriä puutu.

Uskon silti, että joku päivä vielä rohkaistun ja repäisen. Eli ripustan muutaman jo pitkään odottaneen jutun seiniä koristamaan. Mutta sitä ennen ihailen vielä tätä rakastamaani raikasta valkoista. Joku ehkä muistaakin, että yksi seinä piti keväällä maalata siniseksi. Se homma odottaa vieläkin. Ja saa todennäköisesti odottaa vielä kauan. Ei vaan pysty liikaa värejä.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “POIKIEN HUONEESTA”

 1. Sanna sanoo:

  Mun mielestä sun koti on aivan uskomattoman kaunis, just kun se on jotenkin niin raikas ja ihana 🙂 saa itseki vähä vinkkejä sisustamiseen 🙂

 2. Marika sanoo:

  Voi miten isoja poikia jo! Mukavan selkeää ja avaraa ja tuo huonekorkeus on aivan ihana <3 Ihan huippukeksintö sijoitella kirjat noin! 😀

 3. Lillipantteri sanoo:

  Hei teillähän asuu yksi ihan lyhythiuksinen pikkumies! 🙂
  Näissä sun asuntokuvissa silmä ja sielu lepää. Ihanan askeettista! Tuntuu, että meidän kotona siitä voi vaan uneksia. 😀

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo kyllä, molemmat käväisivät parturissa muutama viikko sitten 🙂 Ja kiitos! 🙂

 4. Livia sanoo:

  Ihanan näköistä. Vaikka on paljon tavaraa, tunnelma on avara ja raikas, johtunee varmaan runsaasta valkoisesta. Itselläkin on pahin syksyn ja kevään väri-innostus laantunut, ja perinteinen valkoinen on taas pop. Toki kokovalkoisuus kaikessa on no no, mutta tuntuu, että varsinkin pienempään kotiin valkoiset pinnat toimivat hyvin. Jos esim. täyskaksikerroksinen avara olohuone on pinnoiltaan täysin valkea, on tunnelma helposti kalsea. Mitähän mää sepostan? 😉 Sinisen kelpaa siis odotella!

 5. Nippe sanoo:

  Nättiä. Minulla on pappani tekemiä pärekoreja 4. Yksi on lelukäytössä, muissa tyynyjä ym. Ovat aarteita.
  Siksi näistä kuvista pärekori jäi eniten mieleen! 😉

Kommentoi