HELLO BABY NRO 4

1/01/2023

Se oli vähän erilainen Flow-viikonloppu 💫

Koko viikon oli ollut sellainen olo, että voisikohan tää nyt olla näin. Päätin monet kerrat etten hötkyile tai anna raskausajatuksille tilaa turhan aikaisin. Oli aivan liian aikaista tietää.

Viikonlopun festarit lähestyivät ja luvassa olisi vkloppu yksin kotona, kolme päivää juhlimista, tanssimista & pään kokoisia gin toniceja drinkkibaarista 👯‍♀️✨

En vain voinut lähteä festareille epäilyni kanssa, ostin kahden liuskan raskaustestin, vaikka oli vielä vähän liian aikaista. En tiedä kuvittelinko vaan, mutta aivan kun testissä olisi näkynyt haaleista haalein jälki. Tuijotin ja tarkastelin sitä pitkään eri valoissa, ehkä vain kuvittelin. Lähdin viettämään ekaa festaripäivää, tekisin toisen testin seuraavana aamuna.

Lauantai-aamu valkeni ja heti herättyäni ryntäsin tekemään toisen testin. Nyt siinä jo ihan varmasti näkyi selkeän haalea viiva. Tosi tosi haalea, mutta ihan selvästi jotain näkyi!

Hyppäsin pyörän kyytiin, poljin apteekkiin ihanassa loppukesän auringossa ja ostin kolme testiä lisää. Kävin tasaamassa pulssia kahvilassa ennen kun pyöräilin takaisin kotiin.

Seuraavasta tuloksesta ei voinut erehtyä. Kaksi selkeää viivaa ilmestyi nopeasti testitikkuun – mitääää, olen oikeasti raskaana!

Tuntui hassulta olla festareilla ihmisvilinässä ja tanssia viimeisille tunnille kantaen samalla jotain niin pientä mutta samalla hurjan suurta salaisuutta mukana. Oli ihana festariviikonloppu, vähän erilainen kun suunnittelin😅✨

Nyt tuosta viikonlopusta on aikaa jo yli neljä ja puoli kuukautta. Ei enää kauaa, niin meillä on taas vauva! Vaikka ajan nopea kulku samalla hirvittää niin toisaalta emme malta odottaa kevääseen!


2 Responses to “HELLO BABY NRO 4”

  1. Tiina sanoo:

    Onnea💙❤️
    Ihana juttu❤️💙

  2. Mimi sanoo:

    Ihania uutisia ❤️ Onnellista odotusta, ja onnea koko perheelle 🌼💕😊

Kommentoi