MEIDÄN KOTI – OLKKARI

17/06/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAimageOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla oli viikonloppuna täällä iso joukko ystäviä kylässä, osa ekaa kertaa. Ja mitäs sainkaan kuulla heidän jokaisen suusta. No että TÄÄ NÄYTTÄÄ KUVISSA PALJON PIENEMMÄLTÄ! Ja totta kai se on, onhan esimerkiksi tätä korkeutta vaikea tallentaa kuviin. Eikä asiaa varmaan auta että tykkään kuvailla yksityiskohtia läheltä, en niinkään koko huonetta kerralla. Oli jännä kuulla miten erilaiset mielikuvat ystävillä oli ihan huonejärjestyksestä ja huonekalujen sijainneista blogin kuvien perusteella.

Siitä sainkin idean esitellä kotimme näin huone kerrallaan. Pohjapiirustuksenhan näytin jo aiemmin. Tässä ekaksi esittelyssä olkkarimme. Ihan siksi että se oli tänään kotimme siistein huone. Olkkarimme ikkunat ovat itään päin ja huone tulviikin valoa aamusta saakka. Näin kesällä ikkunoista näkyy lähinnä vain vehreitä puita, mikä on aika ihanaa keskellä kaupunkia asuessa. Olkkariin avautuvat eteisestä vanhat pariovet ja huoneesta pääsee kulkemaan suoraan myös vaatehuonevälikön kautta makkariin. Omasta mielestäni ihaninta olohuoneessa ovat korkeiden ikkunoiden lisäksi tuo toimiva pönttöuuni.

Olkkari, kuten koko asunto edelleen, on siustuksen kannalta vieläkin vähän kesken. Mutta asuttava ja kodikas jo. Pääsenpähän sitten vielä myöhemmin esittelemään ainakin uutta mattoa, sohvaa ja verhoja teille. Jos joku ei huomannut, olen nykyään aika hullaantunut tuohon valkoiseen. Juuri nyt tykkään tosi simmppeleistä jutuista ja kylmistä sävyistä, mutta myöhemmin tohon valkoiseen pohjaan kun pystyy sitten helposti sekoittelemaan vaikka mitä värejä ja kuvioita. Pikkuhiljaa.

Viime viikolla vaihtui olkkarissa myös järjestys, ja tämä uusi on paljon toimivampi. Lastenhuoneeseen löytyi vanha lipasto lelukaapiksi ja nuo Malm-lipasot olivatkin sitten täydelliset tuohon seinälle jossa ennen työpisteeni sijaitsi. Tilaa on nyt hyvin myös vähän isommalle sohvalle, vaikken aluksi sellaista ajatellut tarvitsevamme. Sohvapöytää meillä ei lapsuudessakaan ikinä ollut kotona, enkä oikein osaa nytkään sellaista meille ajatella. Tykkään kun huoneessa on tilaa liikkua, temmeltää ja tanssia hassusti peilin edessä. Niin, uusi hankinta on myös tuo suuri peili. Voitteko uskoa että elin yli 3kk ilman kokovartalopeiliä!

Tällainen on siis olkkarimme tällä hetkellä. Minkäs huoneen tahtoisitte nähdä paremmin seuraavaksi?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

35 Responses to “MEIDÄN KOTI – OLKKARI”

 1. krista sanoo:

  Ihanan näköistä! Niin avaran näköinen ja ihanan valkoinen!

 2. elliina sanoo:

  Sanat ei riitä kuvailemaan miten ihana koti teillä on:) Just prikulleen sellainen minkä itekin ottaisin.

  Mistä toi ihana iso peili muuten on?

 3. Anni sanoo:

  Ihanan näköistä! Oon tässä jo parin postauksen verran miettiny et missä sä nukut? Poikien kanssa samassa huoneessa? En muista koskaan nähneeni kuvaa aikuisten sängystä 😀

 4. Jessica sanoo:

  Voi apua miten kaunista!!!
  Meillä myös valkoinen on isosti huudossa ja ajattelin samoin, että jos kävisi niin hassusti (mitä en kyllä ollenkaan usko), että alkaisi kyllästyttämään niin väriä on aina helppo lisätä.

 5. Tupu sanoo:

  nyt on kyllä pakko sanoo että upee!! 🙂 aivan ihana!

 6. Lillipantteri sanoo:

  Seuraavaksi kylpyhuone!! Se ei ole tainnut missään kuvissa esiintyä 😀

  Valkoinen on ihana. Siihen ”pohjaan” on helppo lisätä värejä. Kivan näköinen olohuone. Kelpais mullekin! 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Wäääk, no joo se voisikin olla – pikku remppaa on sinne tulossa joten ehkä sitten tai toisaalta miksi ei nyt heti 🙂

 7. Onpa kaunista!!

 8. Ihanan valoisaa, valkoista ja persoonallista! Mistä tuo uusi kokovartalopeili on hankitty? Olen pitkään etsinyt tuollaista, mutta en ole löytänyt sopivaa. Yläkerran vaatekaapilta alakerran eteisen peilin eteen vaatteiden sovitukseen aiheuttaa sen, että ne vaatteet helposti jää pitkin poikin asuntoa. Peili yläkerrassa saattaisi ratkaista ongelman 😀

 9. Ansku sanoo:

  Miten nättiä! Oi ja olen vähän kade tosta upeasta pönttöuunista 😀

  Hyvää juhannusta!

 10. Amanda sanoo:

  tVooi, miten kauniilla ja hyvällä esteettisellä silmällä sisustettu! Vähemmän on todellakin enemmän. Miks mun koti ei näytä tolta. Pienet väripilkut kyllä piristävät puhtaanvalkoista yleisilmettä. Mistä muuten tuo levysoittimen yläpuolella oleva kevytrakenteinen hylly on? Luulis muuten myös, että tuommonen avara ja suht vähätavaraisen näkönen kämppä ois helppo pitää siistinä.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Samaa mieltä, ja vuosien harjoiottelu. Nyt muuton yheydessä sai kivasti hankkiudutta eroon tavarasta ja isomaan kotiin muuttaminenkin toki auttoi. Toki etenkin leluja ja vaatteita täällä lojuu, mutta muuten kyllä on suht helppoa pitää siistinä 🙂 Tuo hylly on Ikeasta, tämä http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S79047716/ 🙂

 11. Tosi kaunis olohuone! Kakluuni on parasta.. <3 Ja hei kiva kun avauduit siitä Bellablogien jutusta vähän aikaa sitten.. Etkö ottanutkin siihen keskusteluun osaa? Ihan kiva (vaikka siis toisaalta käsitttämätöntä ja kamalaa) tietää, mitä tapahtuu.. Uskomatonta, aikuiset ihmiset.. Mutta se nyt oli ihan asian vierestä - kaunis olohuone!!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos, on kyllä ihana että tuo uuni on tallessa ja kaikenlisäksi toimiva 🙂

 12. kenkkulan sanoo:

  Nyt pitää kirjoittaa ihanan avaraa meillä kanssa valkoista ja vähän tavaraa kun 1 ja 6 vuotiaat sisustaa täällä muutenkin.. Siivous on helppoa kun ei ole liikaa mitään..

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo, en ole mikään siivoushullu niin kiva että saa suht iisisti pinnat yms pyyhittyä kun tavaraa ei ole liikaa 🙂

 13. jenna sanoo:

  Mistähän toi upee iso peili on, joka on takan vieressä? onkos uusi ostos?:) pakko hankkia itselle!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Se on Ikeasta, linkki pariin kertaan tuolla aiemmissa kommenteissa 🙂 Se on kyllä kiva!

 14. JohannaL sanoo:

  Tosi kaunista ja ihana kakluuni ♥

 15. Anna sanoo:

  Onko tuo matto Ikeasta vai mistä? Olen pitkään etsinyt tuollaista mattoa, mutta jokaisessa tuntuu nuo valkoiset osat olevan voimakkaan luonnonvalkoista/beigeä. 🙁

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo se on Ikean Stockholm matto. Oikeasti kuuluu makkariin, mutta on nyt väliaikaisesti olkkarissa ennen kun löytyy sopivampi tilalle 🙂
   Maton valkoiset raidat ovat luonnonvalkoiset, mutta näin luonnonvalossa paljon valkoisemmat kun esim kaupan keinovaloissa 🙂

 16. Sari sanoo:

  Valkoista valkoista valkoista. Tää sisustustyyli on niin nähty. rumaksi tätä ei voi väittää, mutta ei tätä idearikkaaksi voi kutsua.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Ihmiset tykkää eri jutuista, mun mielestä meidän koti on persoonallinen ja meidän näköinen vaikka onkin valkoinen. Olisihan joo vaikka punaiset lattiat ja pilkulliset seinät erikoiset, muttei itseäni sellainen kiinnosta.

 17. elliina sanoo:

  Kiitti peilin tiedoista:) sun pojat taitaa olla jo sen verra isompia ettei tartte ihan kaikkee varoa. ite mietin et meillä kyläilee koiria ja pikkulapsia et onko toi peili miten tukeva seinää vasten nojatessaan? näyttää vaan niin paljo kivemmalta tolleen niin en haluais kiinnittää seinään. pelottaa vaan ettei rysähdä jonku kaverin muksun niskaan :/

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Eipä kestä! Tuo peili kiinnitetään seinään myös noin lattialla seinään nojatessa, joten on täysin turvalinen myös lapsiperheessä 🙂

 18. HANNA sanoo:

  Ei voi muuta sanoa kuin että u p e a !

Kommentoi