KUVITTELE

16/06/2015

Kuvittele puoli viiden iltapäiväruuhka Alepan kassajonossa.

Kuvittele sitten Elvis laulamassa isoon ääneen tuiki tuiki tähtösen melodialla:

”Äitillä ei ole pippeliä, äiti pissaa suoraan pyllystä”

Kuvittele sitten naamani punaisuusaste.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “KUVITTELE”

 1. Kirsi sanoo:

  Putosin sohvalta.

 2. Voi ei. 😀 Mulla kävi myös aika nolosti eilen. Olin yksveen kanssa kirjastossa lasten satutunnilla. Tämä tyttö ei malta olla sekuntiakaan paikoillaan, joten annoin hänen kontata muiden lasten seassa. Hetken päästä hän tulee nauraen luokseni jonkun kenkä mukana. En yhtään huomannut keneltä hän oli kengän napannut, joten jouduin monen kymmenen lapsen ja äidin edessä huutelemaan kengän omistajaa. Eihän tämä muuten varmaan paha olisi ollut, mutta en yhtään tykkää olla tuolla tavalla huomion keskipisteenä varastettu kenkä kädessä. 😀 No ehkä se tekee välillä ihan hyvää joutua mukavuusalueen ulkopuolelle. 😀

 3. Apua.

  Oli kyllä hauska 😀

 4. Marianne sanoo:

  Repesin XD

 5. Krista sanoo:

  Ihan parasta! Huutonaurut! x)

Kommentoi