6 Responses to “LAUANTAINA 13:34”

 1. Minna sanoo:

  Mistä tuo ihana ilmapallotaulu on?

 2. Minna sanoo:

  Sulla on niin kauniita kuvia blogi täynnä! Ja todella kaunis koti!

 3. Oona sanoo:

  Aivan ihana tuo sinun maalaama lattiasi!

  Kiitos kun olet dokumentoinut työvaiheet niin hyvin ja kuvia lattiasta on paljon. Innoittamanasi ryhdyn tuohon hommaan kuukauden sisään myös, mutta pari kysymystä tahtoisin sulle esittää. Kuinka toimit keittiön lieden ja astianpesukoneen alusen kanssa, miten ihmeessä sait maalin kauniisti sinne? Teitkö aina alan kerrallaan, vai pystyitkö maalaamaan ns. saumoja huomaamattomasti, esim. itselläni on keittiö, oh ja eteinen yhtä suurta tilaa ja näyttää siltä, että joudun tuon tilakokonaisuuden maalaamaan parissa osassa.

  Ihana blogi sulla kaikkiaan!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Ihana kuulla että näistä on apua! 🙂 uunin ja jääkapin alta minulla on kyseasiassa vielä maalamatta, ne oli tarkoitus hoitaa sitten myöhemmin kun maali on kunnolla kovettunut. Mutta se on vähän jäänyt 😀 maalasin siis niin pitkälle alle kun vain pystyin.
   Meillä on joka huoneen välillä kynnys, joten tuohon osissa maalaamiseen en valitettavasti osaa oikein sanoa. Kannattaa kysyä maalikaupasta vinkit siihen! Ihanaa, saat kyllä kauniin lattian, valkoinen tuo niin ihanasti lisää valoisutta kotiin ☺️

Kommentoi