UUTTA SEINILLÄ

24/09/2016

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCO with hb1 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Vihdoin sain laitettua vähän koristetta seinille ja napattua niistä pikaisesti kuvat. Tämä seinäprojekti on vaatinut aikaa, sillä en ole ollut ihan varma haluanko ripustaa seinille mitään ja jos haluan niin mitä. Kuvissa seinien pinta ei tule niin hyvin esille kun livenä, mutta ne ovat siis oikeasti todella kauniit. Olen molemmista, mun ja poikien, huoneista tasoittanut yhdeltä seinältä lasikuitutapetin tuollaisella hyvin vaaleanharmaalla pinnoitteella ja jättänyt sen sitten hiomatta. Seinän pinta on hillitty mutta eläväinen, betonimainen. Seinässä näkyy lastan vedot ja sävyerot, kun jossain kohdissa on paksummin pinnoitetta kun toisaalla.

Eilen sitten päädyin pitkän pohdinnan jälkeen naputtamaan muutaman naulan seinään ja ripustamaan hieman eloa seinille. Tuo olkkarin / mun makkarin seinä odottelee vielä täydellistä seinävalaisinta ja voipi olla, että taulukokoelma ajan saatossa vielä kasvaa. Pääasia että pääsin vihdoin alkuun sen kanssa.

Minulla oli itseasiassa ensin suunnitelmissa täyttää tuo koko toinen puoli katon rajaan saakka tauluilla joita olen tässä keräillyt. Mutta lopulta niistä karsiutui yli puolet pois. Jäljelle jääneissä yhdistyy harmonisesti harmaan ja vihreän utuiset sävyt. Kaikki kolme julistetta on saatu Deseniosta. Tuo Iina Vuorivirran Vino-peili pääsi myös tauon jälkeen takaisin seinälle.

Poikien seinälle tuli vähän enemmän väriä. Yksi oman kodin lempparisisustusjuttu on tuo kirppikseltä ostettu Fuck Off-taulu. Keraamisella sudenpentutaululla taas on suuri tunne-arvo, se oli minun ja pikkuveljeni huoneessa jo kun olimme ihan pieniä. Samoin mummini Balilta tuoma sammakkonaamari on veljieni vanha. Kissa ja leijona taas ovat HAYn ja tuo pieni barog-naamio ostettiin poikien kanssa viime Thaimaan matkalla.

Vaikka pidän todella minimalisestisesta sisustuksesta ja siitä, että tavaraa on mahdollisimman vähän, tuovat nämä uudet jutut kivasti taas vähän lisää eloa kotiin. Vai mitä olette mieltä?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

12 Responses to “UUTTA SEINILLÄ”

 1. Livia sanoo:

  ihania tunnelmia 🙂

 2. Lenna sanoo:

  Toimii! Katsoin kuvat uudelleen läpi, kun olin lukenut tekstistä selostuksesi tauluista ja väreistä yms, ja sen jälkeen idea sisustuksessa avautui vielä paremmin. 🙂

 3. Riina sanoo:

  Moikka,

  Mahtaako sitä juttua niistä sun kesäisistä pikkuleteistä ja niiden aiheuttamista keskustelusta koskaan tulla? Lupailit silloin vastausta blogipostauksen muodossa ja oisin edelleen kiinnostunut aiheesta.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moikka!
   Kyllä se on mahdollisesti edelleen tulossa. Aihe on varmasti tärkeä, mutta ymmärrettävästi minun on aika vaikea tarttua siihen. Se ei ole millään tavalla itselleni tuttu tai omakohtainen. Mutta kiitos muistutuksesta! 🙂

 4. Handeli sanoo:

  Tosiaan elävöittää, hienon näköiset!

  Onko sulla postausta tuosta seinien silottamisesta, lasikuitutapetin päällemaalamisesta? Millä aineella teit sen? Jollakin Tikkurilan maalilla tai tasoitteella? Meillä edessä sama homma kun päästään muuttamaan remontoitavaan kohteeseen marraskuussa!!!

 5. HANNA sanoo:

  Ihanan näköistä <3

 6. Milla sanoo:

  Mistä olet tilannut nuo Hayn naamarit? Superkivat!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Muistaakseni molemmat olen ostanut HAYn omasta kaupasta Köpiksestä 🙂

Kommentoi