ENKÖ MÄ IKINÄ OPI?

9/11/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerroinkin muutama viikko sitten hiuskriisistäni. Tilanne pääsi niin pahaksi että viimeiseksi vaihtoehdoksi jäi enää fiskarsseihin tarttuminen. Välillä se on toiminut, mutta useinmiten ei. Kuten ei tälläkään kertaa. Milloin mä oikein opin, etten leikkaa itselleni otsatukkaa?!

Kuukausi sitten leikkattua otsatukkaa olen pitänyt edessä kaksi tai kolme kertaa. Muutoin olen yrittänyt kuroa sen jotenkin sivulle tai letittää pois. Olen mä kyllä yrittänyt, joka aamua yritän. Mutta äh, ei se vaan sovi. Näytän pikkutytöltä tai ratsastuksen opettajalta. Muutama vuosi sitten, pitkän tukan (nutturan) kanssa se oli ihan kiva, mutta ei enää. Ärsyttää, että pitkin pätkäistä se. Juuri kun vuosi sitten (taas itse) leikatun otsiksen olin saanut kasvatettua saman mittaiseksi muiden hiuksen kanssa. Ja alkanut tykätä keskijakauksesta. Näkisittepä miten urpolta näytän nyt keskijakauksen kanssa, niin että otsatukka on molemmilla puolin kasvoja. Joskus kahdeksankymmentäluvulla se olisi ehkä mennyt.

Hiustenväri on myös tummentunut, mutta vielä kaipailen sitä ehkä vähän tummemmaksi tai ainakin luonnollisemmaksi. Muutenkin tämä pitkän polkan aika taitaa olla vähän ohi. Toisaalta tekisi mieli pätkäistä ihan lyhyeksi ja toisaalta sitten kasvatella. Kävi mielessä myös ylä-asteelta tuttu afropermis! Oli miten oli, mutta jos joskus edes puhun otsatukan leikkaamisesta niin tehkä jotain. Sitokaa kädet, piilottakaa sakset tai mitä vaan.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “ENKÖ MÄ IKINÄ OPI?”

 1. I feel you!!! Pitkän tukan kanssa mäkin pidin mun otsiksesta, mutta heti kun leikkasin LOBin, näytti otsis urpolle. Kasvatin sitä viime vuonna 6kk pois, leikkasin taas ja nyt alkoi kasvatus uudelleen. Ja joo, siinä välissä saksin monet kerrat itse, kun en ”ehtinyt” parturiin. Tää on niin tätä!

 2. Primrose sanoo:

  Vähän hieno peilinkehys sinulla! Mistä olet tuon hommannut? Hiuskriiseissä tulee kyllä tehtyä kaikkea tyhmää omalle tukalle, been there, done that.

 3. Ansku sanoo:

  Haha! Ja mä niin haaveilen otsiksesta 😀

 4. Päivi sanoo:

  Näytät aivan mielettömän kauniita. 🙂

 5. Hk sanoo:

  Ootpa kyllä kaunis :). Minusta sulle sopii tosi hyvin otsis ja polkkatukka.

 6. paukku sanoo:

  Päinvastoin, todella kaunis olet otsatukkeinesi:)

Kommentoi