IHAN KAUHEA HIUSKRIISI

16/10/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt olemme tulleet hiuskriiseilyyn viimeiseen vaiheeseen, siihen jolloin ainoana vaihtoehtona nähdään enään se kaikista epätoivoisin toimenpide. Nimittäin otsatukan leikkaaminen itse fiskarsseilla. Valitettavasti sekään ei kuitenkaan pelastanut tilannetta, vaikka tälä kertaa yritys ei ollutkaan täysin epäonnistunut.

Olen siis ollut kriisissä tukkani kanssa jo tovin. Se on tununut milloin tylsältä ja milloin taas liian räväkältä. En oikein tiedä minkä pituisena sitä haluaisin pitää, vai pitäisikö kohta pari vuotta ollutta polkka-mallia jo muuttaa kokonaan. Pelastukseksi olen viimeisen parin kuukauden aikana kokeillut mm hiusten lyhentämistä, keskijakausta, vaalentamista, suoravärejä (viimesimpänä tuota pinkkiä) ja nyt tosiaan viimeisenä oljenkortena sitten otsatukkaa.

Viimeksi kun, noin vuosi sitten, leikkasin itselleni itse otsiksen, meni se ihan pieleen. Tein sen samalla tapaa, hetken mielijohteesta. Mutta silloin siitä tuli ihan liian lyhyt ja aivan vino. Vinossa se on nytkin, muttei niin pahasti. Pituutta jätin tällä kertaa myös reippaasti. Sitten sitä on helppo kampaajallakin tasoittaa. Mutta tällä kertaa sitäkään ei tarvitse tehdä, sillä olen jo ehtinyt alkaa kasvattamaan otsista pois. Johan se ehti viikon olla.

Koska hiuksia on tosiaan muutama kuukausi sitten taas jälleen kerran vaalennettu, tekisi nyt tietysti mieli sitten taas tummaa tukkaa. Kuitenkin kylppärin laatikossa kutkuttelevat myös sekä vihreä että sininen hiusväri. Nyt olisi sopiva vaalea pohja niiden testaamiseen. Sitten taas toisaalta tahtoisin nyt tähän väliin jotain tosi luonnollista. Jopa oman maantienharmaan hiusvärin kasvattaminen on käynyt useasti mielessä.

Onneksi olemassa on edes tuo luottomekkoni. R/H:n Mickey Square dress toimii tilanteessa kuin tilanteessa. Sen voi vetää aina päälle, kun tuntuu ettei kaapissa ole MITÄÄN vaatteita. Onneksi on se. Se on täydellinen.

Oli miten oli, täällä on nyt siis i-h-a-n hirveä hiuskriisi päällä. Tukka tuntuu ihan tyhmältä ja jotain pitäisi nyt tehdä. Viimeisin vaalennus teki hiuksille myös tosi huonoa, ne ovat kuivat, pörröiset ja ohentuneet kauheasti. MITÄ MÄ TEEEEEN?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

18 Responses to “IHAN KAUHEA HIUSKRIISI”

 1. JohnaK sanoo:

  Mä niin tiedän tunteen!! Oon ollu niin ylpeä mun neljän vuoden ”värjäämättömästä”-vaiheesta mut sit tänään hetkenmielijohteesta ostin kauppareissulla blondin värin. Ideana oli vetää puol tukkaa sillee tosi makeesti ja kammalla sutia väriä epätasaisesti ylöspäin. Ihan hyvä mutta olin sitte sekottanut väriaineen sijaan sen himputin hoitoaineen sinne purkkiin. Lopuksi heitin kaikki sekaisin, mutta eihän siitä mitään tullut. Koostumuskin oli kuin juoksevaa kermaa… Tein itse ja säästin… taas.

 2. Hei sanoo:

  Vaalenna koko setti! Siis tuo tyven tumma.Ja sitten sinistä+vihreää=turkoosia! Tummaksi saa myöhemminkin :p

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   En tiedä uskallanko vaalentaa enää yhtään, tippuu kohta koko tukka päästä 😀

 3. HANNA sanoo:

  Oma väri!! Siihen loppuu hiuskriisit. Eikö sulla oo kuitenkin ihan ruskea/tumma tukka eikä maantienharmaa? Ei siinä että se harmaa olis jotenkin huono, ite vaan miellän sen sellaseksi perusvaaleaksi, suomalaiseksi hiusväriksi. Sitten kun oman värin saa takaisin, ei tartte enää värjäillä juurikasvua ja niinhän se on että oma väri sopii parhaiten ja tuo kasvot parhaiten esille. Tsemppiä 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Mulla on yllättävän vaalea oma. Ainakin luulen, oma väri ollut viimeksi joskus ala-alasteella 😀 Mutta oma väri kyllä houkuttaisi silti..

 4. nenne sanoo:

  pista ruskea vari, ja vaalen ruskea – ruskea pdennykset, ja rupea kasvattamaan omaa väriä. itsellä jo 4 vuotta oma väri, ja tää on paras. Ja kaikki Aina kehuu hiusteni kuntoa

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo, oma väri kyllä voisi olla vaihtoehto nro 1. Mutta mietin että sitten kun se vihdoin vuosien päästä olisi saavutettu, niin tahtoisin taas jotain ihan muuta 😀

 5. Tiina sanoo:

  Tiedän niin tuon fiiliksen! Itse olen 5,5 vuotta ollut värjäämättä ja kolmesti tuona aikana ottanut raitoja, jotka nekin ovat jo kasvaneet pois. Odotin, että maantienharmaa sieltä kasvaa, mutta yllättävän toimivan ruskean sain. 🙂 Minulla tuo värjäämisen lopettaminen oli oikea päätös, mutta on huippua seurata sinun hiuksia, joissa tapahtuu vaihtelua. 😀 Kiitos huipusta blogista! Terkuin, aktiivinen lukija, laiska kommentoija

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei! Ihana kommentti 😀 ! Kiitos, katsotaas mitä taas saan aikaan tähän päähän 😀

 6. Katariina sanoo:

  Oma väri kehiin ja leikkauta aika lyhkänen tukka tyyliin Aino Venna. Sulla näyttää tukkaa olevan, joten kuohkea kuontalo tulisi ja sopisi somasti sun sulokasvoihin!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Lyhyttäkin mietin kyllä, mutta pitää ensin kasvattaa otsis pois 😀

 7. riiri sanoo:

  Tummaks vaan! Tuo otsis sopis sen kans älyhyvin. SItten kasvattelet omaa väriä, koska se on paras ja helpoin:)

 8. Hei, ihan rehellisesti sanottuna tuossa ekassa kuvassa kun hiukset on aukin, niin ne näyttää itse asiassa tosi mageilta! 🙂

 9. sarlotta sanoo:

  Tuo otsis sopii sulle tosi hyvin! Älä kasvata pois!
  Mä ehkä kokeilisin sinistä. Olisi kivan erilaista!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitti! Ehkä tuossa halloweenin tienoilla uskaltaisin kokeilla sitä vihdoin.. 😀

Kommentoi