TIETSU JA LUCAS

9/05/2015

Tässä vain muutama kuva eiliseltä reissulta heppatalleille. Siskopuolellani on hevonen tässä melko lähellä, ja olenkin kirjoitellut talleista myös viime vuonna. Se on vaan tosi ihana paikka. Toki hevosten ja muiden eläinten, mutta myös mielettömien maisemien ansiosta. Vuorilta kun näkee viikunapuiden yli merelle saakka. Aika jännää on käydä myös maastossa ratsastamassa, ikinä ei tiedä tuleeko kapealla vuoristotiellä vastaan satapäinen vuohilauma vai härkiä.

Eilen päästiin poikien kanssa katsomaan kun uudet ystävykset, Tietsu ja Lucas, leikkivät. Tietsu on siis siskopuoleni 8-vuotias ruuna ja Luca taas parivuotias, vielä vauvakarvainen, poni-poikanen. En oikeasti ole tiennyt että hevosetkin leikkivät keskenään niin rajusti. Jos siis noin kauheasti tykkäävät toisistaan kun nuo kaksi. Kierivät maassa, painivat – ihan kun koirat. Mutta vaan kymmenen kertaa isommin. Lievästi sanottuna hiekka vähän pöllysi. Leikkvät itsensä ihan hikisiksi. Vähän jännitti seurata vierestä. Ihana oli taas huomata ettei (tässäkään tapauksessa) ystävyys katso ikää tai kokoa tai muutakaan. Ja miksi pitäisikään jos vaan tulee hyvin juttuun. Ihant nuo kaksi villiä.

Ja oli siellä talleilla vaikka mitä muutakin ihanaa, mutta se kuvatulva sitten vähän myöhemmin 🙂

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

9 Responses to “TIETSU JA LUCAS”

 1. marja t sanoo:

  Kuvista välittyvä kuivan hiekan pölyn tunnistin heti, kun vietimme vappuviikonlopun lähes samoissa maisemissa. Neiti kävi ratsastamassa kentällä ja maastossa, molemmissa maisemat ovat aivan huikeita, kokemuksina unohtumattomia. Vuohilauman kulkua jouduimme kerran odottelemaan. 🙂

 2. Minna sanoo:

  sinun blogia on ilo seurata jo pelkästään mielettömien kuvien vuoksi!!! elämänmakuinen blogi sulla!! ansaitsisit enempikin kiitosta visuaalisuudestasi, päihität kaikki ”ostin-taas-uuden-chanelin”- tyhjäpäät 6-0.

 3. kata sanoo:

  Upeita tunnelmakuvia ja mielettömiä heppoja!

 4. sonja sanoo:

  Kysymykseni ei nyt liity tähän postaukseen, mutta ajattelin että sinä paljon reissaavana saattaisit tietää.. 🙂 eli olen lähdössä lentokoneella reissuun enkä tiedä miten hiustuotteet ja fööni sallitaan lentokoneessa, voiko ne pakata ihan normaalisti ruumaan menevään laukkuun..? Entäs lääkkeet..? Kiitos jo etukäteen, jos ehdit vastailemaan 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Ruumaan voit toki pakata föönin ja kaikki hiustökötit ja muut. Käsimatkatavaroissa saa kuljettaa vain alle 100ml purkkeja ja niiden täytyy mahtua yhteen max 1 l minigrip pussiin.
   Lääkkeet mielestäni suositellaan kuljettamaan käsimatkatavaroissa, tai ainakin muutaman pvän annos, ja reseptilääkkeiden resepti mielellään mukaan 🙂 hauskaa matkaa!

Kommentoi