HEVOSTALLILLA

9/05/2014

ratsastaminen espanja hevostalli la calaratsastaminen espanja hevostalli kottikärrytratsastaminen espanja hevostalli kanaratsastaminen espanja hevostalli poni varsaratsastaminen espanja hevostalli hevonenratsastaminen espanja suomalainen hevostalli malaga fuengirolaratsastaminen espanja hevostalli tallikoira elvisratsastaminen espanja la calaratsastaminen epsnja johna ja kuningasideatrstastaminen espanja kanala kananmunaratsastaminen espanja kaapo katsoo hevosia ylhäällärastastaminen espanja poni elvisratsastaminen espanja poni amandaratsastamassa espanja elvis poika iltaratsastaminen espanja tallikoirat koiranpennutratsastaminen espanja amanda poni syö ilta aurinkoratsastaminen espanja hevostalli possuratsastaminen espanja kaapo ja amanda poniratsastaminen espanja härät härkäratsastaminen espanja äiti lapsi kukkaratsastaminen espanja lapsi poni koiraratsastaminen espanja pojat hevostalli tallipojatratsastaminen espanja tietoro johna hevostalliratsastaminen espanja vanha taloratsastaminen espanja vuohiratsastaminen espanjassa poni talutus äiti lapsiratsastaminen espanjassa elvis ratsastaa ponilla

Mun täällä asuvalla siskopuolella Johannalla on oma hevonen läheisellä tallilla. Tallin omistaja oli luvannut että pojat saavat ratsastaa yhdellä tilan poneista, joten kävimme siellä tänään illalla. Itse olin käynyt tallilla aiemmin viime vuonna ja arvasin poikien tykkäävän siitä paljon. Hevosten lisäksi siellä nimittäin on myös kanoja, possuja, koiria ja kissoja. Viereisillä tiloilla voi myös nähdä vuohia, aaseja ja härkiä. Viimeksi siellä vipelsi myös marsuja. Kaiken kruunaa upeat maisemat.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

9 Responses to “HEVOSTALLILLA”

 1. Anni sanoo:

  Ihanan näköistä, mun poika 3v. on kans tosi innostunut hepoista, mutta vielä ei ole uskaltanut niiden kanssa lähempään kontaktiin 😀 Mutta mistä on sinun ihana mekko?

 2. Johna sanoo:

  IIk miten ihania kuvia!! ootte niin <3

 3. Jonna sanoo:

  Todella kauniita kuvia! Tykästyin<3

 4. Fanni sanoo:

  Täytyy sanoa, että sulla on kyllä maailman suloisimmat lapset! En kestä kuinka ihania! Esim. se kuva, jossa sulla on pienempi sylissä ja sillä on kukka kädessä ja vika kuva, kuinka mahtavat ilmeet! 😀

 5. Bianca** sanoo:

  Kaunis vaate sulla! Ja ihan älyttömän kauniita kuvia!!!

 6. ihanat kuvat Minttu <3 naattikaa!

 7. Wou, näyttääpä upealta! Tykkäsin itse tosi paljon hevosista pienempänä, mutta nyt pelkään niitä kuollakseni! Johtuu niiden silmistä, tuntuu että ne näkee suoraan sieluun! 😀

  Ihanaa huomista äitienpäivää! <3

  http://mkasvukipuja.blogspot.fi

 8. Järjettömän kauniita kuvia – oh no!!! <3

  Ihanaa äitienpäivää! 🙂

 9. Hanna sanoo:

  Vau! Ja ihana kuva sinusta ja Elviksestä 🙂

Kommentoi