MITÄ LAUKUSTA LÖYTYY?

8/05/2015

cambridge satchel 4OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

No ei kauheasti mitään, mutta lähemmäs pari vuotta sitten ostamani Cambridge Satchel laukkuni on saanut blogissa ihan liian vähän huomiota. Ja samalla pääsen esittelemään supesöpöä vaalenpunaista lompakkoani sekä nallekarkki puhelimen kuorta.

Tuo laukku oli minulla varmaan vuoden säilössä, kunnes alkukeväästä otin sen takaisin käyttöön. Syy kaapin pohjalla lojumiselle oli se, että laukku oli minulle vähän liian suuri. Minulla ongelmana nimittäin on haalia laukkuihini niin paljon tavaraa, etten lopulta löydä niistä mitään. Siksi olenkin todennut, että minun pitää käyttää vain pienen pieniä laukkuja – joihin mahtuu juuri ja juuri puhelin, kukkaro ja avaimet.

Lompakon kanssa sama homma. Suuri lompakko täyttyy hetkessä kuiteilla ja kaikenmaailman korteilla, niin ettei sieltäkään meinaa löytää mitään. Siksi olenkin käyttänyt pientä kukkaroa niin kauan kun muistan.

Nyt kuitenkin Zara Homesta löytyi niin söpö pinkkikullattu nahkalompakko etten vain voinut jättää sitä ostamatta. Tuli heti vähän aikuisempi fiilis, mutta kuitenkin lompakko on sopivan pieni. Sinne mahtuu vain muutama tärkein kortti. Samalla reissulla Bershkasta ostin nuo nallekuoret puhelimeen. Kaikkien mielestä ne on järkyt, eli juuri täydelliset mulle.

En enää muista onko tuo Satchelini 11 vai 13 tuumainen, mutta yllättävän paljon sinne mahtuu tavaraa. Yritän kuitenkin pitää sisällön minimissä ja kuljetan sitten mielummin vaikka kangaskassissa tai rattaissa roikkuvassa repussa muun sälän. Kameran, nenäliinat, laastarit, juomapullon… Kaiken. Helpompi kun laukusta ei pursuile kaikkea tai soivaa puhelinta pidä kaivaa niin kauaa että soitto lakkaa. Vaikka kyllä tänä aamunakin heitin tuostakin kasan roskia pois… Aina sitä voi ainakin suunnitella olevansa vähän järjestelmällisempi kun on. Mites muilla? Aiheuttaako isot laukut samanlaista päänvaivaa?

ps. en tiedä mikä mun kuvien asettelua vaivaa..mutta koitan korjata sen. Nyt kuitenkin heppatalleille!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

2 Responses to “MITÄ LAUKUSTA LÖYTYY?”

  1. Camilla sanoo:

    Ihan niinkuin mun kynästä-kun olin kahdeksanvuotias…. Ei vaan,eksyin blogiisi pari viikkoa sitten ja täytyy sanoa että enpä ole pitkään aikaan lukenut näin pinnallista ja tyhjää blogia. Kiitos ja näkemiin!

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Ahahahhah, mahtaa sulla olla tylsä ja sisällötön elämä. Näkemiin!

Kommentoi