5 VINKKIÄ PÄIVÄN PIRISTYKSEEN

24/11/2019

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Marli SHOT & Indieplace
Postaus sisältää arvonnan!

Instagamissa minua aktiivisesti huomasivatkin, että jaoin tällä viikolla siellä joka arkipäivä yhden päivää piristävän vinkin. Päivien pimeys yhdistettynä hektiseen arkeen uuvuttaa helposti – etenkin kun harmaat arkipäivät tuntuvat usein toistavan samoja rutiineja. Nämä ovat juuri niitä aikoja, kun moni meistä kaipaa pientä lisäboostia – vähän jotain piristävää ja energisoivaa.

Pienien piristävien tekojen lisäksi nautin joka päivä shotillisen (joskus jopa pari) vitamiineja ja vahvan annoksen vastustuskykyyä Marli SHOTin muodossa. Tutustuin itseasiassa näihin shotteihin jo vuosi sitten ja siitä lähtien olen vähintään muutamasti kuukaudessa ostanut purkin pari kotiin. Harmillisen usein nämä ovat olleet loppu meidän kaupasta – joku muukin on siis tainnut ihastua näihin, eikä ihme.

Marli SHOT löytyy kauppojen kylmästä mehuhyllystä ja tulee kahden desin uudelleen suljettavassa pahvitetrassa. Yhdestä tertrasta saa yhteensä viisi shottia. Yksi shotillinen sisältää päivän suositellun määrän C-vitamiinia. Shottiin ei ole lisätty mitään ylimääräistä, kuten sokeria tai säilöntäaineita ja C-vitamiinikin tulee luontaisesti acerolamarjasta. C-vitamiini edistää kehon oman immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveitä elämäntapoja.

Päivä 1 – Mene metsään
Etenkin niinä päivinä, kun tuntuu ettei todellakaan jaksa tehdä mitään, kannattaa tehdä. Uloslähteminen voi tuntua tiukalta, etenkin jos vastassa on armoton pimeys tai sade, mutta siitäkin huolimatta pienikin happihyppely tekee hyvää. Itse aloitin viikkoni kävelyllä metsään. Ihan mielettömän hieno sumu ja lintujen viserrys antoivat energiaa koko loppupäiväksi. Otin mukaan Marli SHOT karpalo-puolukka-acerolan ja naukkasin sen mättäällä istuen.

Päivä 2 – Nuku hyvin
Säännöllinen unirytmi auttaa jaksamaan kaamoksenkin keskellä, mutta joskus tekee myös tosi hyvää myös nukkua vähän pidempään. Katkonaisten yöunien jälkeen tunnin parin aamutorkut yöunien päälle voivat olla merkittävä tekijä loppupäivän jaksamiseen. Myös perhmoiset unisukat auttavat aamulla pääsemään ylös sängystä ja kohtaamaan kylmän maailman. Lämpöä tuo myös heräämisen jälkeen nautittu Marli SHOT inkivääri-kurkuma-acerola – tämä on näistä oma suosikkini, inkivääri potkii tässä ihanan tujusti.

Päivä 3 – Aamujorailut
Päivää alkaa energisesti, kun pistät radion täysille ja tanssit ympäri kämppää ennen päivän askareihin menoa. Itsesi lisäksi koko perhe saa nauraa vedet silmissä jos teet sen vaikka aamupalan yhteydessä – kuten itselläni on tapana. Koko perhe sai aamupalalla shotit lasten suosikkimausta, granaattiomena-acerosta. Yhdestä purkista kun saa juuri sopivasti viisi shottia

Päivä 4 – Soita jollekulle tärkeälle
Mikä piristäisikään enemmän kuin jonkun tärkeän ihmisen piristäminen yllätävällä puhelulla / facetimella tai viestillä. Pelkkä hyvän päivän toivotus tuo molemmille hyvän mielen. Tänään energisoivana shottina toimi uutuusmaku tyrni-inkivääri-appelsiini-acerola.

Päivä 5 – Hemmotteleva aamupala
Hemmottele itseäsi tai jotakuta tärkeää herkullisella aamupalalla. Miten ihana tapa aloittaa päivä ja tehdä samalla itselleen hyvää – aamupalan kun sanotaan olevan päivän tärkein ateria. Tee itsellesi herkullinen aamupala tai yllätä perheenjäsen tai kaveri viemällä aamupala sänkyyn tai oven taakse. Nautitaan kiireettömästi jos mahdollista, mutta pääsia on että nauttii.

Toivottavasti saitte näistä kenties jotain uusia ideoita tukemaan omaa jaksamista ja hyvinvointia marraskuisessa arjessa. Pienillä jutuilla voi olla iso merkitys!

Kerro miten sinä voisit heposti piristää omaasi tai kaverin päivää? Vai miksi kenties olisit juuri lisäboostin tarpeessa? Kaikkien postauksen kommentoivien kesken arvotaan 2 Marli SHOT -tuotepakettia. Toinen pakkauksista arvotaan täällä blogissa kommentoivien kesken ja toinen Instagram-kuvan alla – voit halutessasi osallistua vaikka molempiin! Arvonta päättyy 1.12.19.

Energistä alkavaa viikkoa!


19 Responses to “5 VINKKIÄ PÄIVÄN PIRISTYKSEEN”

 1. Iina sanoo:

  Olen buustin tarpeessa koska piene taaperomme tekee tällä hetkellä hampaita ja unet ovat katkonaisia! piristäisin ystäväperhettä kutsumalla heidät viikonloppuna brunssille😍

 2. ANNIKA sanoo:

  Minä ja puolisoni oltaisiin ehdottomasti lisäboostin tarpeessa!
  Synkkä marraskuu, kylmä ja ei huvita näyttää nokkaa ulkona enempää kuin on tarve. Töiden jälkeen houkuttaa lähinnä sohva ja Netflix muun rehkimisen sijaan. Kaipaan niin auringonvaloa ja energiaa!

 3. Kukka sanoo:

  Oma päiväni piristyy hyvällä seuralla ja hyvällä ruoalla 🙂

  Nää shotit on tosi hyviä!

 4. JadeJ sanoo:

  Marraskuu ja taipumus masennukseen todella väsyttää. Kaikki keinot käyttöön!
  Ylipäätään ystävien kanssa olo virkistää!

 5. Niksu sanoo:

  Metsäretki piristäisi!
  Aikataulu on liian kiireinen, joten ei ehdi kunnolla huolehtia itsestään!

 6. Mummo sanoo:

  Mummolle.eläkepäiviin virtaa antamaan .ja pitkää terveyttä ❤

 7. Maiju sanoo:

  Voisinpa piristää vaikka parhaiden työkavereiden päivää näillä shoteilla!

 8. Laura sanoo:

  Illalla valmiiksi ladattunkahvinkeitin tuntuu luxukselta kiireisinä aamuina! Soitto tai viesti ystävälle piristää molempia 🙂

 9. Hiisukas sanoo:

  Konsertti, teatteri tm. kulttuuritapahtuma. Itse olin juuri konsertissa. Ihana rauhoittua hetkeksi vain nauttimaan ja pääsee pikkuhiljaa joulutunnelmaan. Teatteriliput taas on varattu joulukuulle muutaman ystävän kanssa. Onpa kiva arvonta!

 10. Nea sanoo:

  Tämän lähemmäs shotteja en taida hetkeen päästä, kaksoset tulossa maailmaan keväällä 😄✌🏻

 11. Salla sanoo:

  Tekemällä jonkun arkiruoan valmiiksi lapsiperheelle. Pieni vaiva, mutta iso apu ja piristys.

 12. Marine sanoo:

  Omaa päivääni piristää tällä hetkellä aamuisin joulukuusi ja sen valot. Olen tykästynyt hedelmäsalaattiin ja syönkin sitä aamuisin ja välipalaksi ja teen miehelle aina samalla. Koiran kanssa ulkoilu piristää myös sekä masussa potkiva vauva.
  LA on 13.12, vähiin käy ❤

 13. Satuj sanoo:

  Lisäboostia todella kaivattaisiin! Työn ja opiskelun yhdistäminen vie aika ajoin runsaasti energiaa ja aikaa 🙂

 14. anna s. sanoo:

  Piristäisin ystävän päivää menemällä yllätysvisiitille hänen luokseen, siitä saisi samalla myös itse kivasti virtaa 🙂

 15. Eeva sanoo:

  Sängyssä nautittu kiireetön aamupala piristää omaa päivääni.

 16. Immu sanoo:

  Eilen kävin Helsingin vanhassa kauppahallissa Vegetaari-kojussa juomassa shotin vehnänorasmehua, kun oli nuutunut ja flunssainen olo. Tänään söin aamupalaksi mustaherukoita ja mansikoita pakkasesta.

  Nuo marjashotit on kätevä vaihtiehto, kun on kaupungilla liikkeellä ja tarvitsee terveeellisen välipalan .

 17. Tuija sanoo:

  Boostia tarvitaan ja itselle sitä tuo ulkotreenit kerran vkossa ja lisäksi salilla tehty kunnon voimacircuit.

 18. hilkka sanoo:

  Lähtemällä ulos nauttimaan kauniista kirkkaasta lumisesta luonnosta 🙂

 19. Donja sanoo:

  Jos menisi aikaisemmin nukkumaan, se piristäisi minua,

Kommentoi