OLEN TAAS VÄHÄN MIETTINYT

28/04/2015

imageimageimageimageimageimageimageimage

En siis kauheasti, mutta vähän. Poikia, miehiä, kundeja, jätkiä. Miksi niitä ajatteleekin just silloin, kun on päättänyt olla ajattelematta? Miksi sitä haluaa poikaystävän, vaikkei halua tehdä mitään sen saamiseksi? Miksi sitä lataa Tinderin, jos ei kuitenkaan vastaa kenellekkään? Miksi miehet on tyhmiä? Miksi ne ei voi odottaa viittä minuttia, hyvästellä kunnolla, ja sitten vasta viestitellä toisille muijilleen? Miksi ne sanoo että haluaa nähdä, mutta sitten niistä ei kuulukkaan mitään? Tai miksi kun ikuisuuksiin ei kuulu mitään, niin sitten yhtäkkiä kuuluukin? Just kun on ehtinyt jo unohtaa senkin tyypin. Ja miksi puutarhurista tulee aina tietynlainen mielikuva? Ja entäs kun se mielikuva oikeasti vastaakin todellisuutta? No, silloin juostaan äkkiä laittamaan ripsiväriä ja mennään pihalle muka puuhailemaan jotain tosi tärkeetä.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “OLEN TAAS VÄHÄN MIETTINYT”

 1. Meriam sanoo:

  AMEN!

  • tiina sanoo:

   Aivan samanlaisia ajatuksia täälläkin. Kiva huomata että joku muu miettii\pohtii aivan samalla tavalla kun itse.

 2. Teija sanoo:

  No niijust 😀

 3. En kaipaa kyllä yhtään sitä oikeaa sinkkuelämää. Juuri samanlaisten ajatusten kanssa tulee silloin painittua. Ei miehistä ota kunnolla selvää ja saisivat sanoa asiat suoraan! Nyt kun elän avoimessa suhteessa en ole ottanut yhtään stressiä siitä, jos joku Tinder-mies osoittautuukin vähän vaikeammaksi tapaukseksi. Tällainen puoliksi sinkkuelämä on aika jees. 😀

 4. Hahahahh! Sinäpä sen sanoit 😀 😀

 5. Joanna sanoo:

  😀 😀 AMEN SISTER

 6. titti sanoo:

  Tällä tasolla en ajatuksieni kanssa itse ole ja en oo koskaan käyttänyt Tinderiä kun ei (onneksi) ole tarvinnut ja toivottavasti ei tarviikaan. Mut mä repesin – ihan täysillä 😀 Oon tainnu olla liikaa miesten seurassa, nimittäin taidan käyttäytyä suurinpiirtein noin ystäviä kohtaan 😀

  Mietin eka ite et miksei kuulu mitään, päätän et ku ei kuulu nii enpä laita itekään – enpähän ahdistele. Menee monta viikkoa ja sit laitan viestin ”Mitä kuuluu” 😀 😀

Kommentoi