VÄHÄN KUJALLA

26/04/2015

kujalla minttu mami go go 9kujalla minttu mami go go 5kujalla minttu mami go go 1kujalla minttu mami go go 7kujalla minttu mami go go 2kujalla minttu mami go go 8kujalla minttu mami go go 10kujalla minttu mami go go 6kujalla minttu mami go go 3

Sain hetki sitten kuulla saaneeni ihan hurjan määrän ääniä Indiedays Blog Awards äänestyksessä. Lumoavimpien kuvien kategoriasta napsahti toinen sija. Olen hurjan iloinen ja ennenkaikkea kiitollinen. Vau. Kiitos.

Samaan tapaan vähän hoomoilasina ollaan nyt pyöritty Funegirolan katuja täällä muutaman päivän. En ole tehnyt ainuttakaan tarkkaa suunnitelmaa päiviemme varuille. Fiiliksen mukaan joko uima-allasta, rantaa, leikkipuistoa tai shoppailua. Tästä pääsee tosi kätevästi ja nopeasti Malagan keskustaan, pari museota kiinnostaa, samoin kun päiväretki Marokkoon. Saas nähdä mitä keksitään!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “VÄHÄN KUJALLA”

 1. sini sanoo:

  Heips! Oot käynyt siellä niin monesti, niin olisi kiva kuulla missä parhaimmat shoppailumahdollisuudet? Oon tulossa tyttöporukalka toukokuun lopussa Fuengirolaan ja ollaan mietitty kannattaako tehdä Malagaan shoppailureissu? Myös outletit kiinnostaa, onko niitä ja missä kannattaisi käydä? 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei! Parissa outletissa olen käynyt, ei ne ollut ehkä ihan oman tyylisiä enkä muista nimiä – pitää siis kysyä ja palata niihin myöhemmin.
   Täällä Fugessa keskustassa on ihan kivasti kauppoja ja sitten Miramarin ostoskeskus on mielestäni hyvä, siellä kannattaa käydä. Malagaan kannattaa ehdottomasti myös suunnata, vaikka aika samat liikkeet sielläkin on, vähän isompina kuitenkin. Yksi tosi huippu ostoskeskus on Plaza Mayor Malagaan vievän motarin varrella, siellä ehdoton suosikkini – Niken tehtaanmyymälä 😉

Kommentoi