KUVIEN TUNNELMAA

14/04/2015

2014 päiväkotiin-kaapo-camo-mini-rodini-2014 aikuisten-kesken-aamupala-hay-arabia-iittala-vaahto4138OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA2014 ratsastaminen-espanja-äiti-lapsi-kukkaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAkaverisynttärit4OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAheinäkuu5OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAkaisu turtles asuTurku11Turku12juhannus84juhannus42pihaIla3

En osaa edes sanoa kuinka otettu olen aina kun joku kertoo kuvistani välittyvän tunnelman, kun joku sanoo että fiiliksen pystyy aistimaan ja että kuvistani maistaa elämän. Elämänmakuinen blogi, sitä kuulen usein. Bloggaamisen myötä valokuvauksesta on tullut iso ja tärkeä osa elämääni ja on tosi hienoa että tunnelma välittyy sinne teille saakka.

Neljän vuoden bloggaamisen aikana olen varmasti kehittynyt kirjoittajana, mutta etenkin kuvaajana. Tottakai välineet ovat kehittyneet, mutta ennenkaikkea se kyky vangita hetkiä. Olen aina tykännyt katsella niin kauniita, kuin muullakin tapaa kiinnostavia, kuvia. Joten on hirmuisen hienoa kuulla, että myös joku saa minun kuvistani samalla tavalla jotain irti. On hienoa että omilla kuvillaan, yleinsä ihan tavallisesta arjesta, voi herättää muissa erilaisia tunteita tai herättää keskustelua. Jollain tapaa voin olla ylpeä myös siitä, että kuvani tunnistetaan juuri minun ottamiksi. Ja tietysti on ihana että niistä ihan tavallisista arkisista hetkistä jää muistoja myöhemmin katseltavaksi.

Sain kunnian olla ehdolla tulevissa Indiedays Blog Awardeissa, Lumoavimmat kuvat kategoriassa. Kiitos tästä kuuluu teille, jotka blogiani sinne ehdotitte. Tässä sarjassa palkitaan sellainen bloggaaja jonka kuvat pysäyttävät, jotka ovat persoonallisia ja joista välittyy tunne.

Sarjoja on yhteensä kuusi, ja upeita ehdokkaita kymmenittäin. Kaikkien äänestäneiden kesken muuten arvotaan lippuja juhlaan jossa voittajat palkitaan. TÄSTÄ siis pääsette äänestämään. Kiitos siis kaikille äänestäneille ja äänestäjille jo etukäteen!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

26 Responses to “KUVIEN TUNNELMAA”

 1. tuuli sanoo:

  Ihan mieletön kuvasarja. Millaisella varustuksella otat kuvia, olisi tosi kiva tietää :)

 2. Niiiiiiiiin upeita kuvia! Aivan kuin jonkun ammattilaisvalokuvaajan ottamia. :)

 3. eltsu sanoo:

  Ammattilainen hän oikeastaan onkin ;) valtavan hienoja kuvia, suorastaan maagisia! Todella osaat vangita hetken kuviin, Minttu.

 4. Nipe sanoo:

  Kuvissasi tosiaan on jotain ainutlaatuista, maagista. Niitä vain voisi pysähtyä tuijottamaan. Kuten tätä kuvasarjaa. Ei todellakaan mitään pönötyskuvia :D

 5. Sanna Nousiainen sanoo:

  Mun aamun pelastaa aina se, jos olet kirjoittanut uuden postauksen. Olen vasta tutustunut blogien maailmaan ja kun eka kertaa tulin tänne katsomaan, luin kokonaisen vuorokauden vain sinun kirjoituksiasi :) Enkä ole vieläkään lähtenyt muiden blogeja tutkimaan pintaa syvemmältä. Sinun kuvasi saavat tuntemaan onnea, iloa, rakkautta. Lapsesi ovat kauniita, kotisi on kaunis ja sinä olet kaunis. Elämästäsi huokuu tasapaino, onni ja huolettomuus. Jos maailmassa olisi vain kaltaisiasi ystäviä, äitejä ja puolisoita, emme koskaan tuntisi surua. Olet UPEA-OIKEA NAINEN <3 Onnellista jatkoa sinun pienelle ihanalle perheellesi!

 6. essipessi sanoo:

  Mielettömiä kuvia! Sulla on kyllä silmää (: Selaan vielä kolmannen kerran läpi!

 7. Rölli sanoo:

  Ihan Elviksen pikkuvarvas kuvassa, jossa kulkee veljensä kanssa kasvitieteellisessä (?) !!!

 8. EmmaF sanoo:

  Hei tiiatko, istun tassa lounastunnilla toissa viimeista paivaa ennen aippaloman alkua (joten hormooni-hoyryilla on varmasti jonkin verran vaikutusta) ja mulle tuli taas kerran niin ihana fillis noista sun kuvista. Ihania pienia ilonhetkia, arkea ja juhlaa. Mitapa muuta sita elamalta tarviikaan. Kiitos kun tuot sen niin kauniisti esille. XXX

 9. Hanna sanoo:

  Meinasin alkaa hehkuttamaan mutta tuossahan ne kaikki päässäni pyörivät ylistyssanat käytiin läpi heti tekstisi alussa :D haha. Täytyy kyllä sanoa että tämä on ehdottomasti yksi lempiblogeistani. Ehkä jopa lempparein. Olet ihan hirmu kaunis, sun pojat on maailman söpöimpiä ja salaa toivon, että te vanhemmat palaisitte yhteen koska näytätte ihan täydelliseltä perheeltä. :D Vähän niinkuin leffoissa aina toivoo asioita päähenkilöiden puolesta. :D Täytyy käydä äänestämässä, tätä blogia on tullut ennenkin äänestettyä!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Eikä, ihana sinä :D Kiitos ihan hirveästi, ihanasti sanottu. Ja paljon kiitos myös äänestäsi <3

 10. Krisse sanoo:

  Ihania kuvia, ja ennen kaikkea aivan ihana blogi! <3 ihan ykköslemppari!

 11. amamba sanoo:

  Olen vasta hiljattain löytänyt blogisi. Halusin vain sanoa, että pidän kirjoitustavastasi ja erityisesti kuvista. Näitäkin kuvia katsellessa haukoin henkeäni, miten upeasti tallennat hetkiä elämästä.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Tosi ihana että löysit ja aivan ihana kuulla, kiitos! :-)

 12. Dorit sanoo:

  Voi juku. Olen mä sun blogin nimeltä tiennyt jo pitkään, mutta nyt vasta tutustuin kunnolla. Ihania, kauniita kuvia. Tunnelma todella välittyy, tuntee olevansa jotenkin kotona. <3

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   NO VOI JUKU! Kiitos tosi paljon, arvostan kovasti – tykkään hurjasti sun kuvista :-)

 13. krista sanoo:

  Sulla on ehdottomasti kauniita kuvia, ja äänenkin sulle niistä annoin. Ainoa, mikä mulla aina välillä särähtää silmään, on lasten nakukuvat. En muista oonko niistä aiemmin kommentoinut(ainakin ollut tarkoitus) mutta olisi mielenkiintoista kuulla vaikka postauksenkin muodossa, mihin vedät rajan siinä, mitä näytät/kerrot lapsistasi/itsestäsi blogissa?

  Mulla itselläni on esim. facebookkiin kuvia laittaessa päämääränä, että kun tytär 20 vuoden päästä näkee, että tämmöinen kuva susta on laitettu nettiin, hän ei sitä joudu häpeämään.. Eli tiivistettynä, multa ei nää nakukuvia(edes vaipoilla), uhmakuvia tai mm. noloja tilanteita. Usein tulee ajateltua asiat itseni kautta, eli niin että jos mun äiti nyt näyttäis mulle että hei tämmöistä susta levitin kun olit lapsi, en halua joutua häpeämään itseäni äitini tekojen takia

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos paljon!
   Nakukuvat jakavat ehdottomasti mielipiteistä ja tosiaan, ehkä postaus ajatuksistani niistä voisi olla paikallaan. Esim instassa sellaista juuri käytiin tuon yhden kuvan alla joulun aikaan.

   Niin minä, kuin lapsenikaan, eivät koe alastomuutta nolona asiana – ja toivonkin asian aina pysyvän niin. Mielestäni alastomassa vartalossa ei ole mitään hävettävää, siksi myös silloin tällöin saatta kuvissa vilahtaa paljaita peppuja. Muuten kyllä ajattelen samoin kuin sinä, en laita lapsistani noloja kuvia, kuten pottakuvia yms, nettiin. Lapseni ovat niin kovasti messissä tässä bloggaamisessa ja useasti valitsevat kuvia kanssani, etten usko asian heitä hävettävän myöhemminkään :-)

Kommentoi