VIMMA POP UP STORE

18/02/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCOcam with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAvimma-lastenvaatteet-kevät-poika-

Hei, ajattelin vinkata teille VIMMAN ensi viikon auki olevasta pop up kaupasta Helsingin torikortteleissa. Kaupassa tulee olemaan esillä ensimmäinen droppi kevätuutuuksia sekä paljon myös
ystävähintaisia aletuotteita. Itse aion mennä ainakin ensimmäisten joukossa koluamaan alelaarit, niistä löytyy joka kerta myös uniikkeja kappaleita ihanaia vaatteita.

Kuten tarkkasilmäiset ehkä ovat huomanneet, on Vimman vaatteet vieneet tämän mamman ihan mennessään. Nuo letticolleget ovat varmasti tämän hetken käytetyimmät vaatteet, suoraan pyykkinarulta aina päälle. En malta odottaa mitä kivaa kevätuutuuksissa on, jotain pieniä paljastuksia tosin on jo näkynyt. Mutta kiva päästä livenä näkemään ja hypistelemään niitä pop up kauppaan. Olisi muutenkin kiva jos nettikaupoilla olisi useammin mahdollisuus tällaisia pop up kauppoja järjestämään, vaikka vähän isommalla porukalla. On se vaan niin eri asia pyöritellä vaatteita käsissään, vertailla kokoja ja värejä keskenään…

Mutta menkää ihmeessä käymään katsastamassa uutuudet, voipi olla taas niin että suosituimmat tuotteet myydään heti paikan päälle, ennen kun edes nettikauppaan ehtivät. Ehkä törmätään siellä! Vai kolahtaako Vimman persoonalliset vaatteet samalla tavalla teihin?

VIMMA POP UP: KISELEFFIN TALO, UNIONINKATU 25, 23.2.-1.3.2015.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “VIMMA POP UP STORE”

 1. Hanna sanoo:

  Todellakin kolahtaa! Ja mulla ei ole edes lapsia 😀 Itseltä löytyy letti- ja dalmisleggarit, kummitytölle olen ostanut tuon saman paidan joka näkyy toisessa kuvassa. Tekisi mieli hamstrata varastoon omia tulevaisuuden lapsia varten 😀 Itselleni haluaisin ostaa vielä legginssit tuolla samalla kuosilla mitä edellä mainitussa paidassa on, mutta ei taida löytyä..

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Oi, mulla ne uudet siniset letit ja on vaan aivan ihanat. Tosta paidan kuisista ei ole tainnutkaan aikusten leggareita ollut, pitää ehdottaa! Muutenkin kiva kun naisten vaatteita tulee kokoajan lisää 🙂

 2. Sanna sanoo:

  Haluaisin lettilegginssit itselleni mutta ei löytynyt enää nettikaupasta… Meidän pojilla on tämän talven suosituimmat housut olleet Vimman vihreät villahousut <3

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo, ne menee aina hurjan nopeasti. Joka kerta taitaa suosio yllätää vaikka tehtäisiinkin hirveet määrät 🙂
   Vimman villavaatteet on ihania <3

Kommentoi