MEIDÄN KAUPUNKI

14/09/2018

Kaupallinen yhteistyö – Reima
Postaus sisältää arvonnan

Kaupallinen yhteistyö – Reima

Rakastan Helsinkiä. Olen asunut täällä nyt 14 vuotta ja sitäkin ennen ihan naapurissa, joten kaupunki on tullut lapsesta saakka hyvinkin tutuksi. Tykkään kaupunkiasumisesta, mutta myös luonnonläheisyydestä ja tietystä rauhallisuudesta, jotka molemmat yhdistyvät täällä. Helsinki ei ole liian iso, mutta silti niin suuri, että täällä riittää tekemistä, näkemistä ja paljon uusiakin paikkoja vielä vuosienkin jälkeen.

Lasten myötä kiinnostunus kotikaupunkiin on kasvanut entisestään. Heidän kanssaan sen kokeminen on ollut ihan uudenlaista, lapset tuovat ihan uudenlaista näkökulmaa kaupungissa asumiseen. Myös itsestäni on löytynyt ihan uudenlainen aktiivinen puoli. Vauvan kanssa aloitettiin heti pienestä pitäen vaunulenkit, sitten otettiin haltuun leikkipuistot ja pikkuhiljaa koko kaupunki. Pävittäisestä ulkoilusta tuli välittömästi tärkeä rutiini ja vanhempien lasten kanssa hyvällä säällä saatetaan viettää koko päivä ulkona.

Onkin tutkittu, että lapsen pitäisi saada liikkua päivän aikana tuntikaupalla ja parhaitenhan tämä onnistuu ulkona. Reipasta liikuntaa lapsen pitäisi päästä harrastamaan vähintään kaksi tuntia päivässä, eli vaikkapa juoksemista, kiipeilyä, pyörilyä tai vastaavaa sykkeen kunnolla nostavaa puuhaa, jonka lisäksi muutaman tunnin rauhallisempaa liikuntaa. Liikunta todistetusti auttaa koululaista jaksamaan, keskittymään ja oppimaan tehokkaammin. Luontaisesti lapsethan liikkuvat paljon, mutta etenevissä määrin lapset viihtyvät kokoajan enemmän myös päätteiden äärellä. Myös perheiden yhdessä viettämä aika vähenee kokoajan. Siksi vaikkapa yhteinen kävelyreissu jonnekkin luonnon helmaan ei ole yhtään huono idea.

Joskus se oma lähi-leikkipusto saattaa alkaa kuitenkin tuntumaan tylsätä ja siihen pulmaan Reima on hiljattain lanseeraanut uuden Reima Cities-kaupunkioppaan. Sen tavoitteena on lisätä perheiden aktiivisuutta tarjoamalla sivusto, jolta löytyy perheiden suosituksia kivoista paikoista jossa temmeltää ja pitää hauskaa. Vaikka oma asuinkaupunki olisikin tuttu, sivusto antaa uusia ideoita ja muistuttaa paikoista jotka ovat saattaneet jäädä itsellään unholaan. Tämä on tietysti myös ihan mahtava sivu turisteille ja muualta tuleville.

Me pääsimme myös poikien kanssa osallistumaan sivuston tekoon, ehdottamalla siihen suosikkipaikkojamme Helsingistä. Niitä ovat mm Keskuspuisto, Seurasaari, Suomenlinna, Mustikkamaa sekä Tervasaari. Kaikkia näitä paikkoja yhdistää se, että ne ovat ihan kun oma maailmansa joissa toisiaan saa temmeltää, tutkia, kiipeillä ja ihmetellä ihan kunnolla. Mutta hienosti se kiipeily ja kattoja pitkin mäen laskeminen onnistuu ihan keskellä vilkkainta keskustaakin, kuten kuvista näkee. Helsinki on siinä mielessäkin mielestäni ihana, että aina siihen liikkumiseen ei tosiaankaan tarvitse vaikkapa metsää tai sille osoitettua ja aidattua aluetta, vaan aktiivisesti liikkua voi ihan vaikka kahvila -tai museoretken lomassakin.

Reima Cities sivulta löytyy video-esittelyjä eri paikoista ja meidän pikkujengimme esittelee siellä Tervasaaren leikkipuiston, joka toimii muuten ihan mahtavasti myös keskellä lumisinta talvea – kuten videolta voi todeta. Kaikki nuo videot ovat ihania myös siinä mielessä, että niitä on esittelemässä paljon erilaisia perheitä, joissa on eri ikäisiä lapsia. Tulevaisuudessa esittelyjä kivoista paikoista voimme toivottavasti nähdä myös muistakin kaupungeista.

Mitkä paikat ovat sinun tai perheenne suosikkeja? Jos Reima tulisi tekemään videoita kotikaupungistasi, mitkä paikat tahtoisit esitellä? Kommentoi alle, kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 150 euron lahjakortti Reimalle! Arvonta päättyy 21.9.

Poikien vaatteet ovat Reiman syysmallistosta. Onneksemme mallistoon kuuluu tänäkin vuonna nuo mahtavat Thermolite-farkut, jotka siis hylkivät likaa ja vettä sekä siirtävät kosteutta pois iholta ja soveltuvat näin ollen tosi hyvin myös välituntileikkien lisäksi kunnon ulkoiluun. Mikä parasta, housut ovat tosi kivan näköiset, joten ne sopivat metsärymyämisen lisäksi ihan päivittäiseen käyttöön ja kaupungille. Kaikki Reiman vaatteet ovat muuten myös täysin myrkyttömiä ja mielestäni on kiva kun sieltä löytyy vaatteita myös vähän simppelimpään makuun, kuten nuo poikien yksiväriset collegepaidat.


132 Responses to “MEIDÄN KAUPUNKI”

 1. Avatar Hennah sanoo:

  Helsingissä jossa nykyään asun ehdottomasti suomenlinna, kaivari ja hallainvuori, mutta kotikotona sodankylässä viiankiaapa ♥️

 2. Avatar sitruuna sanoo:

  Synnyinkaupungissani Helsingissä Seurasaari ja Vantaanjoen ympäristö ovat lapsuuden suosikkejani. Nykyisessä kotikaupungissani Turussa ilmeinen valinta on Ruissalo. Tytär on vielä aika pieni, mutta parhaat ulkoiluhetket olemme kyllä viettäneet mökkisaaressa ulkosaaristossa ja jos ite olisin tekemässä Reiman videota ymppäisin siihen kyllä ehdottomasti materiaalia saaristoluonnosta (vähintään Helsingin edustalta mutta mieluiten Turun saaristosta)

 3. Avatar Inkku sanoo:

  Hyvinkäällä esittelisin varmaankin Hyvinkään Sveitsin alueen ja Kytäjän.

 4. Avatar Johanna sanoo:

  Itä-Helsingissä Uutelan luontopolku ja rannat ja arjessa ihan lähimetsät. Kotikaupungissa Kuusankoskella Naukion metsäreitti ja hieman kauempana Repoveden kansallispuisto.

 5. Avatar Tanja sanoo:

  Korkeeseen veisin kiipeilemään!

 6. Avatar Riikka sanoo:

  Vanhankaupunginkoski, Lammassaari ja Pornaistenniemen luontopolku <3

 7. Avatar Suvis sanoo:

  Viikki ja Lammassaari! Myös keskuspuisto. Vauvan kanssa vaunuileminen on mukavaa melkein missä vain ja samalla voi tutustua eri kaupunginosiin.

 8. Avatar Salli sanoo:

  Kangasalan mobilian seutu on kaunista ja kaikenlaista tapahtumaa sinne veisin.

 9. Avatar Leena sanoo:

  Tampereella Tammela, jossa asumme. Sorsapuisto, Pyynikki, Ratina, Näsinneula. Vaikka kuinka paljon lisää löytyisi; rakastan Tamperetta!!

 10. Avatar annu sanoo:

  Täällä espoossahan nyt on vaikka ja mitä, mutta nyt tästä ihan vierestä kivenlahden rantakalliometsät sekä hanikan luontopolku :)

 11. Avatar Emilia sanoo:

  Helsingissä keskuspuisto, Lammassaari, Seurasaari on lemppari ulkoilupaikkoja. Lisäksi kaupungin öeikki

 12. Avatar kukka sanoo:

  Suomenlinna, Linnanmäki ja Korkeasaari. Lisäksi eri uimapaikat: Mustikkamaasta Vuosaareen ja Hietsusta Stadikaan.

 13. Avatar Hanna sanoo:

  Duudson Park Seinäjoella ainakin. :)

 14. Avatar Piia sanoo:

  Kuhmossa kivijärvellä laavut yms, ihania lapsuusmuistoja. Kajaanissa oma lähimetsä, muuta ei tarvita

 15. Avatar Tuisku sanoo:

  Oulussa Nallikari, Ainolan puisto, Turkansaari, Hupisaaret ja Hailuoto.

 16. Avatar Maiju sanoo:

  Rakastan Helsingissä eniten Töölöä, kaunista, uutta ja vanhaa. Paras paikka asua, ulkoilla ja elää elämää pienen miehen kanssa.

 17. Avatar Marjukka sanoo:

  Lemmenpolun hienoihin maisemiin! :)

 18. Avatar Henna sanoo:

  Uudessakaupungissa Myllymäki ja Pakkahuone, merta ja saaristoa myöskin.

 19. Avatar Paula sanoo:

  Puijo ja Puijonnokka Kuopiossa

 20. Avatar Ee sanoo:

  Lahdesta haluaisin esitellä lahden sataman seudun, jossa on kivat ulkoilumahdollisuudet tai sitten perhepuiston :D

 21. Avatar Eeva sanoo:

  Helsingissä Suomenlinna ja Vanhankaupunginlahti ympäristöineen.

 22. Avatar Kerttu sanoo:

  Vantaalla Sipoonkorven metsät :)

 23. Avatar Anna Aurinko sanoo:

  Tampereella järven ranta (lähes ympäri vuoden), esim. Rauhaniemi tai Kauppi tai sitten luontopolku Niihamassa, Kaupissa tai Hervannassa. Arboretum kesällä. Luonnossa löytyy helpoiten yhteistä puuhaa eri ikäisille lapsille.

 24. Oulun kauniit Hupisaaret, Nallikari ja lähimetsien retkeilypolut laavuineen.

 25. Avatar MarjaKoo sanoo:

  Savosta löytyy metsää ja järviä yllinkyllin, maisemien kauneutta.. Neitvuorelta voisimme aloittaa.

 26. Avatar Ansku sanoo:

  Pyhäjärven luontoreitit Pirkanmaalla

 27. Avatar Sarkku sanoo:

  Lammassaari ja Kuusiluoto! :-)

 28. Avatar KaisaR sanoo:

  Espoon rantaraitti, meri ja saaret

 29. Avatar Norppa sanoo:

  Melkein manselaisen on pakko sanoa, että Pispala ja pispalan portaat.

 30. Avatar Jennik sanoo:

  Espoosta esittelisin meidän ihanan rantaraitin, jonka varrella on ihania uimarantoja, metsää ja kivoja rantakahviloita.

 31. Avatar Anniina Pöysti sanoo:

  Seinäjoella ehdottomasti Kyrösjärven lenkki on mahtava vaunutella( sieltä löytyy esteetön lintutorni niin pääsee vaunujen kanssa myös kurkistamaan mitä näkyy) ja Törnävän puisto on myös kaunis :)

 32. Avatar Jenny sanoo:

  Oulunsalossa, Oulussa on ihanat luontopolut ja retkeilymahdollisuudet!

 33. Avatar Satu sanoo:

  Tampereelta Sorsapuisto, Arboretum ja Birgitan polku!

 34. Avatar tupu sanoo:

  Asutaan Helsingissä ja meidän lemppari paikkoja 3,5veen kanssa on ehdottomasti Kansallismuseo, Luonnontieteellinen museo, Kasvitieteellinen puutarha, Suomenlinna ja Seurasaari <3

 35. Avatar Tiina sanoo:

  Asun Turussa ja tänne sydämeni kuuluukin! Täällä ehdottomasti veisin Ruissalon kansanpuistoon. Erittäin kaunis paikka jokaisena vuoden aikana. Kesällä vesibussilla vettä pitkin ja talvella niin rauhallista seutua käydä kävelylenkillä.

 36. Avatar Oona sanoo:

  Keravalla Keinukallion ulkoilumaastot ovat näkemisen arvoiset :)

 37. Avatar MK sanoo:

  Seurasaari ja Kaivopuisto :)

 38. Avatar Virva sanoo:

  Tykkään tosi paljon stadikasta ja keskuspuistosta. Myös Seurasaari on ihana, tämän kesän uutena tuttavuutena Vallisaari viehätti kovasti.

 39. Avatar mammatuinen sanoo:

  Jyväskylässä ainakin Mäki-Matin perhepuisto ja Nyrölän luontopolku!

 40. Avatar Sarbb sanoo:

  Oulaisten uuden uimahallin ja ihanan kahvilan.

 41. Avatar Täti Ruskea sanoo:

  Merenrantakaupungin rantaviivaa, kaupungin vanhoja kauniita rakennuksia ja puistikoita sekä keskusta-alueen leikkipuistoja.

 42. Avatar Tia sanoo:

  Kotkassa on ihan mahtavat puistot ja luonto, niissä paikoissa saisi kuvattua ihan mielettömän videon!

 43. Avatar Pappa kahdelle sanoo:

  Leikkipuistot ovat upeita, samoin järvet ja metsät Laitilassa.

 44. Avatar Elli sanoo:

  Tampereella arboretum ja pyynikinharju! :)

 45. Avatar JenniMaar sanoo:

  Espoosta Oittaan Angry birds -leikkipuisto ja ranta sekä Matinkylän uimaranta :)

 46. Avatar Mia sanoo:

  Espoossa Nuuksio, rantaraitti, Matinkylän urheilupuisto bmx-ratoineen, saaristo, Tapiolan asukaspuisto. Lista jatkuisi vaikka kuinka pitkään…

 47. Avatar Bino sanoo:

  Pirkanmaalla lasten kanssa sopivat retkeily- ja vaellusreitit, joissa laavulla onnistuu eväiden syönti esim. Birgitanpolku. Tarkemmin Tampereella Näsinpuisto, Pyynikki, Sorsapuisto, skeittiparkit ja järvien ranta-alueet.

 48. Avatar Kirmi sanoo:

  ”Kotikaupungissani” haluaisin varmaan näyttää ison leikkipuiston järven rannassa ja seikkailumetsämme.

 49. Avatar Jenna sanoo:

  Turun pääkirjasto :)

 50. Avatar Maiju sanoo:

  Vaasassa rantojen puistot ja leikkipuistot :)

 51. Avatar Annak sanoo:

  Oulussa kivoja paikkoja on kaikki keskustan läheltä löytyvät saaret (sonnisaari, pikisaari, hietasaari yms) hollihaan alue, ainolanpuisto sekä limingan ja sanginjoen luontopolut :)

 52. Avatar Roosa sanoo:

  Helsingissä keskuspuisto, metsää riittää ja siellä on mukava käydä retkillä tai vaikka etsimässä sieniä perheen kanssa. :)

 53. Avatar Jessi sanoo:

  Aurinkolahden ranta :)

 54. Avatar Matilde sanoo:

  Oulussa on paljon ihanuuksia! Pikisaari on miljöönä viehättävä, Ainolanpuisto on kaunis ja rauhaisa, torilla on säpinää.

 55. Avatar Ann sanoo:

  Helsingissä on kyllä niin paljon ihania leilkipuistoja. Niitä on ihana kierrellä lasten kanssa.
  Nuuksio ja Petikko! Ihanaa metsää ja myös mäkiä, kallioita ja puita missä lapset voivat kiipeillä

 56. Avatar Nelliina sanoo:

  Pispala ja Pyynikki Tampereella näkemisen arvoisia :-)
  Mukana.

 57. Avatar Salla sanoo:

  Savossa esim. Koloveden kansallispuisto, meloen ja/tai patikoiden.

 58. Avatar A sanoo:

  On puhdasta luontoa runsaasti, onkipaikkoja ja leikkipuistoja.

 59. Avatar K sanoo:

  Retkeilypaikat

 60. Avatar Siri sanoo:

  Merenkurkun saariston (maailmanperintökohde) mahtavia retkeilyreittejä ja kauniita maisemia haluaisin esitellä. Myös Saltkaretin lintutorni ja ihana Svedjehamnin kalasatama ovat hienoja. Onhan matkan varrella myös huikea ja kaunis Raippaluodon silta.

 61. Avatar Minttu sanoo:

  Helsingin vanhat kauniit talot talot. Mqonista muutamia mainitakani esim kansallismuseo, Senaatintorin ympäristö, Ullanlinna, Vanha kauppahalli, ja monta muuta. Kauniit merenrantamiljööt, joita myös lukuisia. Seurasaari ja pukkisaari, koska asun itse lähellä, minulle tärkeitä ulkoilupaikkoja. Keskuspuisto. Helsinki on minulle ennen kaikkea merenrantakaupunki, joten veisin ensikertaa tänne tulevan ajelulla sellaisella puisella saaristolaivalla katsomaan saaristoamme Helsingin edustalla.

 62. Avatar jasmin sanoo:

  Pyhtäällä valkmusan kansallispuisto.

 63. Avatar Jenni sanoo:

  Ylitorniolla Aavasaksa on kaunis luontokohde

 64. Avatar Kati Sefedini sanoo:

  Turussa Turun linna, Seikkailupuisto, Ruissalo, saaristo..

 65. Avatar Tuija sanoo:

  Turussa Kupittaan iso puisto ja Ruissalo tietysti! Kaupungista löytyy toki muitakin puistoja ja ulkoilupaikkoja.

 66. Avatar JJ sanoo:

  Helsingin rannat ja lähisaaret

 67. Avatar Mia sanoo:

  Kotikaupungissani Espoossa pyöräilyä rantaraitilla,Gallen-Kallelan taiteilija-ateljee, lohikeitto lounaaksi Cafe Zocceriassa ja uinti Leppävaara maauimalassa.

 68. Avatar Elsa sanoo:

  Löytyishän täältäkin leikkipuistoja ja tosi kiva MLL:n perhekahvila sekä kaikkea muuta kivaa. Kuitenkin esittelisin jonkin kivan paikan uudelta vedenjakaja -reitistöltä. Siihen kuuluu erimittaisia ulkoilureittejä tulentekopaikkoineen, näköalatorni, lautta ja muuta mukavaa :) Osa reiteistä on kuljettavissa pyörätuolin tai vaunujen kanssa ja siten on siis huippu paikka pientenkin lasten kanssa tutustua luontoon.

 69. Avatar liinail sanoo:

  Yyteri, Ahlströmin ruukit <3

 70. Avatar Minna sanoo:

  Asun pienellä paikkakunnalla Savossa, mutta täällä on ihana muutaman kilometrin ulkoilureitti, mikä on perinnemaisemissa ja onnistuu kiertää perheen pienempien kanssa :)

 71. Avatar .inna sanoo:

  Oulussa uusi lemppari on Hollihaan uusittu puistoalue. Sen lisäksi Oulujoen pyöräilyreitit ja pienet uimarannat hurmaa.

 72. Avatar Kata sanoo:

  Helsingissä ehdottomat suosikkipaikamme ovat Lammassaari ja Arabianranta :)

 73. Avatar AnnaH sanoo:

  Oulussa metsät, oma lähileikkipuisto ja tietysti ainolanpuisto ja hupisaaret muutenkin!

 74. Avatar Laura sanoo:

  Turussa Ruissalo tai Katariinanlaakso :)

 75. Avatar Sanni sanoo:

  13v Helsingissä takana ja vasta tänä kesänä eksyttiin mustavuoreen. Makee mesta, lapset 4&5v olivat aivan fiiliksissä ja aikuisetkin kunnes selvisi, että stendari jäi kotiin, joten ei paljoo soijanakit lämmenny trangialla

 76. Avatar Tiina sanoo:

  Rapolan Linnavuori, Myllysaaren museo valkeakosken läheisyydessä.

 77. Avatar TeijaH sanoo:

  Repoveden kansallispuiston jylhät maisemat ja Tykkimäen huvipuisto Kouvolassa.

 78. Avatar Anniina Lång sanoo:

  Mikkelissä asun joten täältä esittelisin ehkä Naisvuoren.

 79. Avatar Henna73 sanoo:

  Yllästunturi olisi esittelemisen arvoinen

 80. Avatar Anne sanoo:

  Oulusta ainakin Ainolan puisto ja Hupisaaret, Oulujoen maisemat myös!

 81. Avatar Helli sanoo:

  Oulun lähellä Kempeleessä Köykkyrin metsät ja rinne portaineen, Marjakammin laavu ja luontopolku sekä Sarkkirannan urheilualue on kivoja!

 82. Avatar KirsiH sanoo:

  Vaasasta esittelisin meren rannan läheisyydessä sijaitsevat leikkipuistot ja kiipeilypuisto Zip Adventure Parkin, joka on huikea kokemus koko perheelle!

 83. Avatar Jensku sanoo:

  Helsingissä tullisaari! Ihana ja vissiin monen unohtama? Paikka, ihan paras! :)

 84. Avatar Tinttu sanoo:

  Kajaanissa asun ja mun ja lapsen lemppareita on mahtavat metsät lähiseudulla. Parhaissa löytyy kallioita kiipeiltäväksi ja notskipaikat evästelyä varten. Täällä on myös hienot linnanrauniot mitkä vetää lapsia puoleensa. :)

 85. Avatar Nea sanoo:

  Espoossa Mellstenin rannan ympäristö ja ihana Cafe Mellsten

 86. Avatar Marle sanoo:

  Tampereella Muumimuseo, leikkipuistot, Viikinsaari ja Pyynikki.

 87. Avatar Jensku sanoo:

  Oulusta esittelisin ehdottomasti vasta uusitun hollihaan puiston :)

 88. Avatar nenna sanoo:

  Täällä Joensuussa uudistettu Ilosaari, ihana pääkirjasto ja sen lähiympäristö sekä joen ranta jota pitkin on ihana kävellä ja matkalla löytyy myös useita leikkipuistoja :)

 89. Avatar Sanna P sanoo:

  Helsingissä tosiaan on vaikka millä mitalla paikkoja, joita haluisin esitellä, mutta lauttasaarelaisena heitän tähän vähän harvinaisemman kohteen eli Sisä-Hatun saaren, jonne pääsee kahlaamalla kulkemaan vedenalaista reittiä pitkin. Todella hauskaa tekemistä koko perheelle.

 90. Avatar Annu sanoo:

  Vantaan kauniit luonnonsuojelu metsät ja Vantaankosken kuohut ❣️

 91. Avatar Emilia sanoo:

  Helsingin Lauttasaaren eteläkärki metsineen, kallioineen ja rantoineen on meidän arjen retkipaikka!

 92. Avatar klaara sanoo:

  Pirkkalassa Ransupuisto

 93. Avatar Päivi sanoo:

  Risto Räppääjä- elokuvan idyllisen kuvauspaikan, Kartanonkosken :)

 94. Avatar Miia sanoo:

  Täällä Espoossa esittelisin ihanan rantaraitin jonka varrelta löytyy huikeiden merimaisemien lisäksi useampi uimaranta, leikkipuisto, kahvila/ravintola jne. Etenkin kesällä rantaraitti on meidän perheellä ahkerassa käytössä.

 95. Avatar Pallukka sanoo:

  Vuorilampi Kuopiossa! Nimensä mukaisesti siellä on paljon maaston vaihteluita, pururatoja, luontopolkuja, hyvät marja- ja sienipaikat, laavu ja makkaranpaistopaikka. Luonnonrauhaa lähellä keskustaa!

 96. Avatar Johanna sanoo:

  Espoon rantareitti pyöräillen.

 97. Avatar Tepa sanoo:

  Oulusta esittelisin Ainolan puiston ja Hupisaaret, Nallikarin, Koitelin ja Pilpasuon metsälenkin.

 98. Avatar Mira sanoo:

  Vaasassa Raippaluoto ja rauniot

 99. Avatar anna sanoo:

  Helsingissä Keskuspuisto, ehdottomasti :-)

 100. Avatar Sarppa sanoo:

  Helsingissä Viikinpellot ja merenranta Viikki Herttoniemi akselilla

 101. Avatar Tin77i sanoo:

  Kotkasta esittelisin ehdottomasti Katariinan puiston, Langinkosken alueen ja Haukkavuoren.

 102. Avatar Mims sanoo:

  Repoveden kansallispuiston!

 103. Avatar Tuija sanoo:

  Oulusta Hailuoto, Koiteli, Ainolan puisto..tulee ekana mieleen eli luontokohteita jotka toimii myös hyvin lasten kanssa.

 104. Avatar Erika sanoo:

  Täällä Espoossa on tietenkin upea Nuuksio ja vähän urbaanimpaa vaikkapa Westendin ja Haukilahden rantabulevardit.

 105. Avatar pöllö sanoo:

  Luonnonpuiston, seinämuraalit, ainakin!

 106. Avatar Helena sanoo:

  Espoosta ehdottomasti Nuuksio ja keskuspuisto

 107. Avatar Kotka sanoo:

  Kotkassa ehdottomasti katariinan puisto. Merenrannalla puistoilua, lampaita aitauksessa, grilli- ja piknikpaikkoja, muumi leikkipuisto ja scuuttaus rampit. Jokaiselle jotakin <3

 108. Avatar opsu sanoo:

  Kotkassa ehdottomasti katariinan puisto. Merenrannalla puistoilua, lampaita aitauksessa, grilli- ja piknikpaikkoja, muumi leikkipuisto ja scuuttaus rampit. Jokaiselle jotakin <3

 109. Avatar anna s. sanoo:

  Omassa kotikaupungissani Kempeleessä on mahtavat puitteet urheilemiselle, joten veisin Reiman todennäköisesti joko Kempeleen ulkoilukeskukseen Köykkyriin tai sitten Sarkkirantaan, missä on yleisurheilukenttä, sekä lasten autokylä :) Lisäksi täällä on myös ihania makkaranpaistopaikkoja luonnon helmassa, sekä paljon hyviä leikkipuistoja :)

 110. Avatar Jennii sanoo:

  Kotikaupungissani Tampereella esittelisin ainakin Vapriikin, Tammerkosken alueen ja Pyynikin näkötorneineen.

 111. Avatar Vipellys__ sanoo:

  Helsingissä kaikki saaret aina Seurasaaresta Lammassaareen.

 112. Avatar eerika sanoo:

  Jyväskylässä esittelisin Naissaaren ja Nyrölän. :-)

 113. Avatar Laura H. sanoo:

  Tervetuloa Jyväskylään; Mäki-Matin leikkipuisto, Harju, Alvar Aallon arkkitehtuuri, Laajavuori

 114. Avatar Nea sanoo:

  Jyväskylässä ainakin Mäki-Matin perhepuiston ja vaikka jonkun ulkoilureitin/-paikan Päijänteen ympäristöstä.

 115. Avatar Sirkku sanoo:

  Oulussa mukavia seikkailupaikkoja on hupisaaret, koitelinkoski ja tietty hailuoto lauttamatkoineen…

 116. Avatar Nursbe sanoo:

  Käpylässä sijaitseva Taivaskallio. Siellä voi talvella laskea pulkalla ja kesällä seikkailla vanhoissa tykistösuojissa. Se on niin korkealla että sieltä näkee Helsingin ylle. Pääsee junalla, sporalla ja bussilla!

 117. Avatar Maisa sanoo:

  Tampereelta ja lähikunnista esittelisin pyynikin näkötorneineen ja munkkeineen, arboretumin ruusuaikaan, ja kangasalta näkötornit joista aukeaa huikeat maisemat

 118. Avatar Stiina sanoo:

  Helsingissä upea Lasten kaupunki -museo Senaatintorin laidalla.

 119. Avatar Tiina h sanoo:

  Rakastan helsingissä lammassaarta, kaivaria, Suomenlinnaa.

 120. Avatar Hanne sanoo:

  Koko perheelle suunnattu liikuntapuisto.

 121. Avatar Elli sanoo:

  Lammassaari on niin kaunis, sinne!

 122. Avatar Laura sanoo:

  Oulussa Nallikari, Ainolan puisto ja Virpiniemi.

 123. Avatar Rk sanoo:

  Hailuoto on mielestäni ihana paikka.

  Ja Oulussa myös Koitelin kosket.

 124. Avatar Marjaana sanoo:

  Puistot ja hienot retkeilypaikat meren rannalla, Kokkolassa.

 125. Avatar Annika sanoo:

  Pikkukylässämme parhaita paikkoja on lukuisat pienet metsäpolut ja merenrannat.

 126. Avatar Marle sanoo:

  Tampereen keskusta, on niin kamalassa kunnossa ratikkatyömaan vuoksi, että on jo ihan nähtävyys. Varsinainen muuttuva labyrintti. Pispala, Finlaysonin alue ja Tammerkosken rannat. Lasten leikkipuistot ja kulttuurikeskus Rulla.

 127. Avatar Saara sanoo:

  Kaikki rauhalliset metsäpolut. Metsästä löytyy niin paljon tutkittavaa ja ihmeteltävää.

 128. Avatar annu sanoo:

  Juuri Hämeeseen muuttaneena, suosikiksi on noussut Aulangon upeat lenkkeilymaastot.
  Mutta se on tullut huomattua, että asuit missä tahansa niin luonto ja leikkikentät/koulujen pihat vetää puoleensa:)

 129. Avatar Mirja sanoo:

  Miten tuo voittajalle ilmoitus jos ei ole FB.ssa ja Instassa?

  • Minttu MAMI GO GO Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei! Pahoittelut, arvonnan sääntöihin oli jostain syystä tulleet väärä info eikä sitä ole korjattu. Osallistumisen arvontaan tapahtuu jättämällä kommentti blogiin ja voittajille ilmoitetaan kommentoinnin yhteydessä antamaansa s-postiosoitteseen :-)

 130. Avatar Saimi sanoo:

  Tiettykin luontopolun, parhaan mustikkametsän ja oman pihan leikkipuiston joka on yhteisöllisyydessään vertaansa vailla:)

 131. Avatar ReK sanoo:

  Asutaan pohjoisessa merenrantakaupungissa, varmaan kierrättäisin vieraita saaristossa. Moottorikelkkailu voisi olla elämys!

Kommentoi