MÄ MEEN MALAGAAN, TAI MIHIN VAAN

10/01/2017

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Sainpas eilen illalla purettua osan reissukuvista. Kerroinkin että käytiin Malagassa huikeassa Gibralfaron linnassa, mutta pyörittiin myös vähän kaupungin keskustassa. Olen itse käynyt muistaakseni Malagan keskustassa aiemmin vain kerran, joten paljon oli uutta ihmeteltävää. Ihan keskustassa, mielettömän katedraalin kulmilla, olikin paljon ihmisvilinää, mutta heti lähdettäessä sivukaduille kovin rauhallista. Kävelimme myös kanaalin varrella olevaan nykytaiteen museoon, eli Centro de Arte Contemoráneo de Málagaan. Entiseen kauppahalliin rakennetussa näyttelytilassa oli muunmuassa Mark Rydenin surrealistinen näyttely. 

Myös shoppailumahdollisuudet ovat Malagassa hyvät ja sieltä löytyykin paljon niin pieniä putiikkeja kun isoja ketjuliikkeitäkin sekä ostoskeskuksia. Keskusta on myös aivan rannan tuntumassa, mutta tällä kertaa emme siellä käyneet. Täytyy ehdottomasti käydä päiväretkellä tuolla uudestaankin!

Meillä oli muuten vielä vuosi sitten, tai oikeastaan vielä viime kesänä, Elvikselle rattaat aina mukana reissuissa. Etenkin jos jotain tällaisia koko päivän kestäviä reissuja tehtiin, niin ne olivat kätevät. Hän kun nukkuu vielä yleensä päikkäritkin. Nyt ei tosiaan rattaita ollut ja askelmittariin kertyi kilometrejä yli 13. Eli aika hienosti jaksoi 5-vuotiaskin mukana käppäillä!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

Kommentoi