VIHREÄT HIUKSET

8/01/2017

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Tiedättekö sen, kun yritätte kaikin mahdollisin tavoin vältellä jotain mitä ette haluaisi tehdä? Aamulla minua odotti eilen aloitettu eteisen komeron järjestely, mutta ei olisi millään huvittanut jatkaa sitä. Keksin kokoajan kaikkea muuta, muka tärkeämpää tekemistä. Ensiksi söin aamupalaa melkein kaksi tuntia. Merkkasin kalenteriin tulevia menoja. Lisäilin uutta musaa soittolistalle. Googlailin korvatatuointeja ja uusia hiusmalleja. Seuraavaksi olinkin kaivelemassa pari vuotta sitten ostamaani hiusvääriä jostain kaapin uumenista.

Ostin nimittäin muutama vuosi sitten vihreän hiusvärin. Muutamaan kertaan olen tässä vuosien aikana sitä käsissä pyöritellyt, mutten sitten kuitenkaan uskaltanut käyttää sitä. Huomasin värin menneen juuri vanhaksi, joten seuraavaksi olinkin yltä päältä vihreässä suoravärissä.

Nyt hiukseni ovat siis vihreät. Ja eteisen komero edelleen levällään.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “VIHREÄT HIUKSET”

 1. Paprika sanoo:

  Efekti on tuttu, teen nimittäin parhaillani opparia. Mutta väri on kiva, en oikein välitä mistään shokkiväreist, mut toi on kiva, kun se on vähän kuin olis vaan laittanut jollain kuvankäsittelyohjelmalla vähän lisää vihreetä 😀

 2. Aivan ihanat kuvat <3 Oot niin kaunis!

 3. Arro sanoo:

  Ihanat!! Sillon ku itekki vielä värjäilin hiuksiani nii yks lemppareistani oli sinivihreet latvat muuten tummanruskeessa päässä.

 4. mömö sanoo:

  Upeet! Ei liikaa, must just sopivasti vähän jotain pientä extraa tukassa, tykkään!

 5. Nessa sanoo:

  Olet niin luonnonkaunis! <3

Kommentoi