MUISTATKO MILLOIN VIIMEKSI PAISTOI AURINKO?

28/10/2016

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Tällä viikolla herääminen ja sängystä ylös pääseminen on ollut työn ja tuskan takana. Miten voi olla kokoajan näin pimeää!? Milloin aurinko on viimeksi paistanut, yli viikko sitten?!

Valveillaolon, kouluun lähdön ja sosiaalisen elämän sijaan on kiinnostanut enemmän sänky, gilmoren tytöt ja suklaa. Toissapäivänä rupesin vetämään tripla-annosta d-vitaamiinia ja googlailmaan herätysvaloja sekä kirkasvalolamppuja. Vai miten tästä tulevasta kaamoksesta olisi tarkoitus selvitä täysjärkisenä? Onko se edes mahdollista? Saako vaan nostaa opintolainaa ja lähteä kauas pois räntää karkuun? Miten te ajattelitte selvitä?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “MUISTATKO MILLOIN VIIMEKSI PAISTOI AURINKO?”

 1. Veera sanoo:

  Mulle iski tänään ihan sama harmaus väsymys ja ahdistus. Enkä todellakaan tiedä miten tästä taas selviää täysjärkisenä kevääseen asti.

 2. H sanoo:

  Itse tunnen syksyn ja pimeyden jotenkin voimauttavaksi – taas uusi ajanjakso. Kokeile uutta harrastusta, se innostaa muuhunkin 🙂 Uimisesta on tullut itselle ihana rentoutuskeino!

 3. HANNA sanoo:

  Kun syö terveellisesti ja monipuolisesti, pysyy virkeänä 🙂 Myös liikkuminen auttaa, tätä tosin en oo vielä ite tehnyt 😀 pitäis aloittaa taas kahvakuulatunnit mutta en oo vielä päässyt..

 4. Lumo sanoo:

  Aikaisin pimenevät illat ja edessä olevat lyhyet päivät kauhistuttavat. Tämä syksy on kuitenkin ollut kaunein, aurinkoisin ja sateettomin vuosikausiin. Tähän mennessä monena vuonna syksyisiä sadepäiviä on ollut jo kymmeniä, nyt onneksi vasta muutama.

 5. BT sanoo:

  Pidän pimeydestä, sateesta ja myrskystäkin 🙂 Eli ei haittaa mua ollenkaan. Ekat todella kylmät päivät aina vähän hätkäyttää kun ei muistakaan miten huolella pitää pukeutua että hyvä fiilis säilyy. Mutta kun pukeutuminen on kunnossa niin syksyinen sää ja arktinen romantiikka on mieleeni. Pimeä kaupunki valoineen on mun silmissä kaunis ja tunnelmallinen.

Kommentoi