VIIMEISTÄ VIEDÄÄN

6/09/2016

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with 5 presetimage

Tiedättekö mitä, eilen alkoi viimeinen viikkoni kaksikymppisenä. Tai virallisesti se taisi itseasiassa olla jo viime viikolla. Sunnuntaina se nimittäin koittaa. Kolmikymppisyys.

Vielä kuukausi sitten olin ihan lungisti asian suhteen. Mutta mitä lähemmäksi syntymäpäivää mennään, sitä suuremmalta pala tuntuu kurkussa. Ei siksi että kolmikymppisyys olisi jotenkin kauheaa ja nyt olisin ikäloppu tai mitään sellaista. Jotain siinä kuitenkin on. Ainakin tuo lähestyvä maaginen kolmenkympin raja sai minut tajuamaan, että tässä sitä nyt mennään kovaa vauhtia eteenpäin. Taaksepäin ei pääse.

Tissit jatkavat matkaansa kohti etelää ja aamunaamaan ei todellaakan auta enää pelkät kylmät teepussit. Toisaalta itsetunto on paljon parempi kun vaikka kymmenen vuotta sitten. Ihan rauhassa sitä voi mennä rannalle sheivaamatta ja bikineissä. Tuskin kukaan edes huomaa. Enää ei voi saada mokiaan anteeksi nuoreen ikään vetoamalla. Toisaalta, nykyään harvemmin tarvitsee itseään pyydellä anteeksi.

Ikääntymiseen liittyy ainakin itselläni aina paljon erilaisia tunteita. Ja vielä kun tästä kolmestakympistä on tehty jonkinlainen rajapyykki, niin se tuo tähän vielä enemmän tunneskaalaa. Välillä on vaikea hengittää kun asiaa ajattelee, seuraavalla hetkellä se taas tuntuu ihan hurjan siistiltä jutulta.

On jotenkin vaikea pukea sanoiksi näitä tunteita ja tätä fiilistä. Eihän tämä oikeasti ole mikään elämää mullistava asia. Itselleni merkittävä juttu kuitenkin. Viikonloppuna juhlistetaan kuten kolmikymppisiä kuuluukin. Syödään hienosti ja juodaan liikaa viiniä. Ehkä itketään vähän ja nauretaan paljon.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “VIIMEISTÄ VIEDÄÄN”

 1. Riina sanoo:

  Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan…..! Täällä neljänkympin korvasilla ollaan helpottuneita, että ikä alkaa pian nelosella….on paremmin kropan kunto ja naamavärkki synkrossa iän kanssa 😀 Mulle ei aikoinaan kolmekymppistyminen tuntunut missään, mutta 35 kohdalla tuntui että glups, kolmeviis, minä…..Ja nyt on huojentavaa, mukavaa, helpottavaa ja ihanaa, kun kolmekymppisyys on kohtsilleen takanapäin 🙂

  Liikaa viiniä on melkein aina loistava suunnitelma 🙂

 2. Tarja sanoo:

  Olet todella kaunis. Upeita kuvia.

 3. Nippe sanoo:

  Ooh. Tyttäreni täyttää 6 samana päivänä!!
  Hän kertoi jo, mitä kakun koristeita haluaa kakkuunsa
  Ihanat sandaalit ja perhoset

  Onnea pyöreille vuosille♡

 4. Mel sanoo:

  Olet todella kaunis nainen 🙂

Kommentoi