OMASSA HUONEESSA

3/05/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Pikakuvat viime viikolta, ekoista leikeistä, vielä vähän keskeneräisessä, mutta ihan omassa huoneessa. Meillä on siis melko iso asunto kaksioksi, mutta tosiaan makuuhuoneita vain yksi. Olemmekin tähän saakka nukkuneet kaikki samassa huoneessa, mutta päätin sitten viime viikolla tehdäkkin pojille oman huoneen makkariin ja itselleni oman huoneen entiseen olkkariin. Ainakin tähän saakka ratkaisu on toiminut loistavasti. Paljon parempi kun aiemmin suunnittelemani makkarin kahtiin jakaminen. Meillä ei muutenkaan kukaan juuri ikinä hengaillut olkkarissa ja kavereiden kanssa istutaan lähes poikkeuksetta aina keittiössä. Lisäksi keittiökin on niin iso, että saatan jossain vaiheessa hankkia sinne sohvan jos siltä alkaa tuntumaan.

On kiva että poikien huoneen voi sisustaa nyt ”lapsellisemmin” ja oman huoneeni taas juuri niin hempeästi ja tyttömäisesti kun tuntuu. Kunhan saan vielä vähän tauluja seinille laitan siitäkin kuvia! Aiemmin pojat leikkivät usein sängylläni ja nyt onkin ollut ihana mennä nukkumaan ilmat että oma sänky ei ole enää täynnä pikkulegoja, vaan ne leikit pysyvät siellä omassa huoneessa. Pojilla on nyt myös huoneessaan ihan omat sängyt eri puolilla huonetta, sekin on ollut aika jännää – ovathan he tottuneet nukkumaan niin täällä kun isänkin luona aina kerrossängyssä.

Mutta tällaiset sneak peakit edistyksestä tähän väliin! Miltäs näyttää?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

5 Responses to “OMASSA HUONEESSA”

 1. Livia sanoo:

  Miten muistelin että maalasit makkarin jonku seinän tunto -pinnoitteella. Jäikö se sinne, vai? 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   No siis juu, tuon pitkän vikassa kuvassa paremmin näkyvän seinän tosiaan maalasin silloin osittain. Huone kun oli tarkoitus jakaa siitä kahtia. Mutta nyt kun suunnitelmat menivät uusiksi ”pääsinkin” sitten taas maalaushommiin. Nyt koko seinä on tasoitettu vaaleanharmaalla tasoitteella. Tarkoitus olisi jossain välissä toteuttaa samanlainen seinä uudestaan mun uuteen huoneeseen .. 😀

 2. Ompa hauska tuo legopääjutka! Meillä on muutto kohta edessä ja sitten olisikin sopiva sauma uudistaa muksun huonetta 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei joo se on kyllä hauska, nyt haaveilen että myyntiin tulisi samanlainen valkoinen 😀

 3. Ansku sanoo:

  Ihanalta näyttää niin kuin aina! Tuo seinähylly kiinnostaa, mistä se on? Meillä pojan huone sai uudet valkoiset seinät ja lattian, mutta muu sisustaminen on jäänyt puolitiehen, koska haluan kerrankin miettiä tarkkaan kokonaisuutta ja tyyliä kunnolla..

Kommentoi