TUULIVIIRINÄ TÄSSÄ

21/04/2016

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

”Oletkos sä vähän tollainen tuuliviiri, Oletkos sä aina vähän nopea liikkeissäs?” kysyi äitini leikkisästi kun kerroin hänelle viimeisempiä sisustussuunnitelmiani. Eikä hän tosiaan kysynyt tätä syyttä. Olkkarin nurkassa odottaa kasa myyntiin meneviä tuoleja, sohva haetaan ensi viikolla. Muistatteko taannoisen makkarin uuden suunnitelman? Unohtakaa se. Ainakin toistaiseksi.

Viimeisin suunnitelmani jakaa makkari kahdeksi eri tilaksi jäikin vielä mietintämyssyyn, itseasiassa yhden edelliseen postaukseen tulleen kommentin takia. Siinä nimittäin kysyttiin että miksi en vain tekisi olkkarista toista makkaria ja siirtäisi oleskelutilaa isoon tupakeittiöömme. Olin aiemmin ajatellut että haluan pitää ns. oikeat toiminnot oikeissa huoneissa. Makkari makkarissa, olkkari olkkarissa ja keittiöhommat keittiössä. Kuitenkin olen huomannut, että olohuone on meillä tosi vähässä käytössä. Emme oikeastaan katso ikinä telkkaria tai löhöile pitkiä aikoja sohvalla. Jos meillä on kavereita kylässä istumme lähes poikkeuksetta aina keittiössä. Ja lapset nyt tekevät leikkinsä aina minne sattuu.

Joten tässä olisi sitten tarkoitus Vapun jälkeen päivittää vähän huoneita niin, että minä siirryn kamppeineni nykyiseen olkkariin, jonne mahtuu myös pieni oleskelunurkkaus. Lapset saavat vallata makkarin kokonaan itselleen ja myöhemmin mietin jos myös keittiöön hankkisi jonkun pienen sohvan yms.

Sellaisia suunnitelmia siis tällä kertaa. Pääsen taas maalaushommiin, katsotaan kuinka käy, vai onko ensi viikolla taas ihan uudet jutut 😀

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

7 Responses to “TUULIVIIRINÄ TÄSSÄ”

 1. Janina K sanoo:

  Moi! Mistä tuollaisen ”fuck off” taulun löytää? :3

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Moi! Mä oon ostanut sen joskus kirpparilta, en tajunnut kysyä mistä se on alunperin tai onko ite tehty 🙂

 2. Lotta sanoo:

  Oliko sohva huono? Ja mihin se lähtee? Kiinnostaa kun tämä vähän mietinnässä just nyt.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Ei missään nimessä, edeleen tosi ihana ja suosittelen kyllä todella lämpimästi jos Hakolan sohva on mielessä! 🙂 tämä ei vaan mahdu uuden huonejärjestyksen kanssa ja siksi saa uuden kodin kaverini luota 🙂

 3. Pauliina sanoo:

  Upeita kuvia Minttu! Ja voih, mistä tuo ihana musta pörrötakki on peräisin? 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi kiitos! Pörrötakin ostin ihan hiljattain Zarasta 🙂 !

 4. Elli sanoo:

  Minulla ja lapsillani on pieni kolmio, iso keittiö toimittaa myös olohuoneen virkaa ja kaksi muuta huonetta on makuuhuoneina. Toimii mainiosti! Ihanaa kun on ikioma huone, josta sää häätää leikit hyvästä syystä, lapset saa levittää lelut omaan huoneeseensa miten lystäävät ja keittiö/olohuone on sitten kaikkien. Ainoa tv on minun makuuhuoneessani, jossa lastenkin on kiva katsoa Pikku kakkonen sängylläni köllötellen. Ja ehkä outous löytyy myös: Sohvaa ei meillä ole. Vieraiden kanssa istutaan aina ruokapöydän ääressä ja yksi nojatuoli löytyy löhöhetkiin. Enkä sohvaa ole edes kaivannut.

Kommentoi