VAUVAVUOSIEN LUOTTOTUOTTEET

22/04/2016

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with x1 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Moni voisi ehkä ihmetellä, että miksi lähdin mukaan tähän Indiedaysin ja Liberon kampanjaan, eihän minulla ole ollut vauvoja enää vuosiin. Nuo vauvavuodet opettivat kuitenkin paljon kaikenlaista ja jotkut silloin hyväksi havaitut konstit ovat edelleen käytössä. Esimerkiksi baby oil ja wet wipesit, joita käytetään edelleen. Eikä niitä totisesti käytetä vain lapsille, vaan ne ovat käytössä myös minulla.

Ennen lapsia en ollut tietääkseni koskaan käyttänyt vauvaöljyä. Ensimmäisen lapsen kanssa kuitenkin opin, että öljyä voi käyttää muussakin kun auringonoton maksimoinnissa, nimittäin niin kylpyvedessä kun vauvahieronnassakin. Huomasin samalla että öljy sopii hyvin etenkin omalle herkälle iholleni ja mikä parasta, sillä on ihan loistava poistaa meikit. Nyt kun tuo nuorempi vauvani täyttää kohta viisi vuotta, on meillä edelleen samat metodit käytössä. Tuota ”vauvahierontaa” on edelleenkin tosi kiva tehdä vaikkapa kerran viikossa saunavuoron jälkeen ja läheisyyden lisäksi lapsi saa pehmoisen ja kosteutetun ihon.

Toinen loistava keksintö on kosteuspyyhkeet, eli waipsit. Harvoin edelleenkään lähden minnekkään ilman, että laukussa on niitä paketti. Lasten tahmaiset kädet ja naamat saa niillä vaan tosi kätevässä pyyhittyä reissun pällä. Samoin kun vaikka rinnuksille pudonneet ruoat, kengille läikkyneet kahvit tai pitkin poskia valuvat ripsivärit. En ymmärrä miten olenkaan ikinä tullut toimeen ennen näitä. Vauvoille tarkoitetut waipsit ovat myös miedomman tuoksuisempia, hellävaraisempia ja itseasiassa myös edullisempia kun ihan sellaisenaan markkinoidut kosteuspyyhkeet tai meikinpoistoliinat. Liberon wet wipes pakkauksien kansi on vielä sellainen, että waipsit pysyvät varmasti kosteina pitkään avaamisenkin jälkeen.

Itse arvostan niin lasten kun omissanikin ihonhoitotuotteissa lunnonmukaisuutta sekä tietysti sitä, että ne sopivat meidän herkille ihoillemme. Libero Babycare hoitotuotteet ovat mietoja ja hellävaraisia tuotteita niin vauvanihon, kun näin vähän vanhemmankin hipiän hoitoon. Kaikki Libero- ihotuotteet ovat Joutsenmerkittyjä, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Valmistusaineina on käytetty muun muassa pohjoismaista rapsiöljyä ja sokerijuurikasuutetta, jotka vaikuttavat hoitavasti ja ihoa rauhoittavasti.

Jos ette ole vielä testanneet Libero Babycare tuotteita niin nyt olisi oiva tilaisuus! Kerro minulle miksi pienille lapsille tulisi käyttää nimenomaan lapsille tarkoitettuja tuotteita? (vastaus löytyy myös ihokoulusta) ja osallistut ison tuotepaketin arvontaan!

Processed with VSCO with 5 preset

2 kpl isoja tuotepaketteja arvotaan Liberon kampanjassa olevien bloggaajien (All you need is White, But I’m a human not a sandwich, MAMI GO GO, MUTSIS ON ja Uusi Kuu) lukijoiden kesken. Arvonta tässä blogissä päättyy 29.4. 

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

36 Responses to “VAUVAVUOSIEN LUOTTOTUOTTEET”

 1. Tiina sanoo:

  Olisikohan syy, että ne on kehitetty juuri pienten herkälle iholle 🙂 Ja meillä sama, että ei noiden tuotteiden käyttö loppunut vauvavuoteen, vaan osa on edelleen käytössä kolmevuotiaalla ja isommillakin.

 2. Susanna wright sanoo:

  Vauvan iho on herkempi kuin aikuisen ja siksi iho tarvitsee voidetta, joka suojaa, pehmentää, hoitaa ja kosteuttaa.
  Vauvan immuunijärjestelmä ei ole vielä kehittynyt joten iho on puolta ohuempi kuin aikuisen.
  Vastasyntyneellä ihon ph arvo muuttuu happamaksi jota voiteet suojaavat. Myös vauvan iho auttaa lasta ylläpitämään lämpöä ja nestetasapainoa. Iho suojaa bakteereja ja muita ulkoisia rasituksia vastaan.
  Joten kesälläkin vauva on hyvä pukea esim. pitkähihaisiin bodyihin mikä suojelee UV- säteilyltä ym. Tästä aiheesta pystyisi vielä enemmän kirjoittaa mutta näin lyhyesti:):):)☀️☀️

 3. Jenna sanoo:

  Lapsilla on ohuempi ja herkempi iho kuin aikusilla ja tuotteet ovat hajustamattomia

 4. Miinaa sanoo:

  Lapsen hipiä on herkempi kuin akuisen ja siksi lapsille on hyvä olla heidän ihon tarpeille räätälöidyt tuotteet 🙂

 5. Noora sanoo:

  Lapsille suunnatut tuotteet ovat hellävaraisempia ja siksi soveltuu lapsen herkälle iholle hyvin.
  Ihan huippua, vauvaöljy ja wet wipesit on luottotuotteita!

 6. Henna sanoo:

  Lapsille tarkoitetut tuotteen on valmistettu nimenomaan lapsen herkälle iholle sopivaksi. Ovat usein hajusteettomiakin.

 7. Jenna sanoo:

  Koska pienen lapsen iho on herkempi kuin aikuisen ja tarvitsee erityistä suojaa ja siihen suunnitellut tuotteet.

  Ja täällä myös vannoutunut baby oilin ja wipesien käyttäjä! En todella ymmärrä, miten ennen lapsia on muka tullut toimeen ilman näitä 😀 Taatusti jäävät minunkin laukun vakiovarusteeksi myös sen jälkeen kun vauvaa ei talosta enää löydy.

 8. Hantsu sanoo:

  Lapsen iho on herkempi kuin aikuisen, ja lapsille suunnatut tuotteet ovat markkinoiden hellävaraisimpia, ylimääräisistä kemikaaleista riisuttuja. <3 Tämän vuoksi käytän niitä mielelläni itsekin.

 9. Alise sanoo:

  Lapsien iho on ohuempi ja herkempi kuin aikusilla ja tuotteet ovat hajustamattomia.

 10. Nannil sanoo:

  Tuotteet on vauvan ja lapsen herkälle iholle testatusti sopivia ja turvallisia, go Libero!

 11. Hanna sanoo:

  Vauvan iho on herkempi ja siksi osallistun kilpailuun ja toivon pääseväni koittamaan kyseisiä tuotteita vauvan iholle 🙂

 12. Marle sanoo:

  Vauvan pehmeääkin pehmeämpi iho on herkkä ja ansaitsee vain parhaita ja hellävaraisimpia tuotteita, ilman turhia hajusteita ja muita lisukkeita.

 13. minttu47 sanoo:

  Ne tuotteet on suunniteltu lasten herkemmälle iholle.

 14. Hiisukas sanoo:

  Lapsen iho on ohuempi ja herkempi. Tuotteet ovat hajusteettomia.

 15. Satu sanoo:

  Lapsen iho herkempi, tuotteet hajusteettomia ja hellävaraisia kilpailussa mukana niin päästäisiin pienen pojan kanssa testaamaan ihana voitto paketin upeita tuotteita

 16. Suski sanoo:

  Loistava arvonta! olis mahtavaa päästä kokeileen noita ja vastaus: koska vauvan iho on herkempi ja tuotteet hellävaraisempia.

  Mukavaa kevättä!

 17. Maria sanoo:

  Koska vauvan iho on herkempää, niin tuotteet tehty hellävaraisikis jotta soveltuu hyvin 🙂

 18. Memmuli sanoo:

  Vauvan iho on niin herkkä ja silkin pehmoinen että ansaitsee juuri sille tarkoitetut aineet; hajusteettomat ja lisäaineettomat 🙂 tänne syntyy kohta pienoinen ja olisi ihana päästä testaamaan näitä tuotteita! ♡

 19. Johanna sanoo:

  Vauvan vastustuskyky on paljon huonompi synnyttyään kuin aikuisella. Se kehittyy pikku hiljaa ja sen vuoksi vauva on joka suhteessa herkempi ärsykkeille kuin aikuinen. Mitä vähemmän ylimääräisiä mömmöjä tuotteet sisältää, sitä paremmin vauvan herkkähipiä voi ^^ itselläkin atooppinen ihottuma (toisin sanoen yyber herkkäiho)joten vauvojen liberotuotteet on molempien kovassa käytössä. Äidin ja tyttären iho kiittää 🙂

 20. nina sanoo:

  Onhan lapsen iho niin paljon herkempi ja ohuempi kuin aikuisen, että kärsisi entisestään hajustetuista ja ei niin hellävaraisista tuotteista.

 21. katerina sanoo:

  Lapsien iho on ohuempi ja herkempi kuin aikusilla. Tuotteet ovat myös hajusteettomia.

 22. Elise H. sanoo:

  Lapsen iho on herkempi kuin aikuisen, ja lasten omat tuotteet on suunniteltu hoitamaan herkkää ihoa hellävaraisesti.

 23. Joliel sanoo:

  Iho auttaa ylläpitämään lämpöä ja nestetasapainoa, ja suojaa bakteereilta ja muilta ulkoisilta rasituksilta, joten on tärkeää pitää ihosta hyvää huolta. Lapsen iho on herkempi kuin aikuisilla ja sen ph-arvo on pienempi, ja muuttuu lapsen kasvaessa, joten tästä syystä on tärkeää käyttää lapsen iholle sopivia tuotteita. Lapsille suunnatut tuotteet ovat myös hajusteettomia, turvallisia käyttää ja Joutsenmerkittyjä.

 24. Annika sanoo:

  Lapsen iho on herkempi. Lapsille tarkoitetut tuotteet ovat hellävaraisia, hajusteettomia ja turvallisia.

 25. Julia sanoo:

  Vauvan iho ohuempi ja siksi myös herkempi. Vauvoille suunnatuissa YLEENSÄ tämä on otettu huomioon tuotteita suunniteltaessa ja tehdessä.

 26. Maija M. sanoo:

  Lasten iho on herkempi ja puolet ohuempi kuin aikuisilla. Lisäksi lasten ihon ph-arvo on pienempi kuin aikuisilla ja muuttuu lapsen kasvaessa joten on syytä käyttää juuri lapsille kehitettyjä ihonhoitotuotteita. Tuotteet ovat hajusteettomia, turvallisia ja joutsenmerkittyjä. Voi kuinka kiva arvonta! ☺

 27. Soffi sanoo:

  Lapsen iho on herkempi kuin meidän aikuisten.
  Iho on lapsella hennompi ja ohuempi. Lapsen iho ei kestä niin voimakkaita tuotteita kuin aikusten.
  Ph-arvo on eri myös lapsen iholla.
  Joten syy käyttää lapselle, lasten tuotteita on se että lapselle ei sovellu kaikki ”aikuisten” tuotteet. 🙂

  Arvonnassa mukana! 🙂

 28. Mini sanoo:

  Lapsille valmistetut tuotteet on tehty juuri sopivaksi lapsen herkälle iholle. Lapsille tehdyt tuotteet ovat hellävaraisempia, hajustettomia ja turvallisia. Mekin on tykätty baby oilista ja se on jäänyt itsellenikin käyttöön kolmen vauvan jälkeen 🙂

 29. Meri sanoo:

  Vauvan iho on herkkä, joten juuri lasten iholle suunnitellut hajusteettomat ja hellävaraiset tuotteet ovat turvallisempia.

 30. SAMP sanoo:

  Mekin rakastetaan Liberon vauvatuotteita! Erityisesti nuo liinat ovat pelastaneet monelta 🙂
  Vauvojen ja lasten iho on herkkä, joten tuotteiden tulee olla turvallisia ja hellävaraisia, jotta iho pysyy hyvänä, pehmeänä ja vastustuskykyisenä.

 31. Päivi sanoo:

  Vauvan iho on herkempi, joten lasten iholle suunnitellut tuotteet sopivat juuri eikä melkein ja ovat turvallisempia.

 32. anna s. sanoo:

  Koska ne on suunniteltu juuri vauvan herkälle iholle 🙂

 33. hilkka sanoo:

  Suunniteltu erityisesti vauvan tarpeisiin ja vauvan herkälle iholle.

 34. Palle sanoo:

  Vauvan iho on herkkä ja siksi vauvoille on omat hellävaraiset tuotteet.

 35. Jenna M sanoo:

  Vauvan iho on todella herkkä ja nämä tuotteet on kehitelty juuri sitä silmällä pitäen 🙂

 36. Siinatar sanoo:

  Lapsille suunnatut tuotteet ovat hellävaraisempia ja siksi soveltuu lapsen herkälle iholle hyvin. Mukaan mahtavaan arvontaan!

Kommentoi