DAM DAM

14/04/2016

Processed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 presetProcessed with VSCO with 5 preset

Suurin osa teistä varmaan muistaa, mutta hain siis loppuvuodesta mukaan Rajalan järjestämään kisaan, jossa etsitään ensimmäistä Rajala Ambassadoria. Eli persoonallista luovan sisällön tuottajaa, joka innostaa ihmisiä valokuvaamaan mitä erilaisimmissa olosuhteissa ja tilanteissa. Satojen hakijoiden joukosta valittiin kuuden hengen todella erilainen tiimi, joita kaikkia kuitenkin yhdistää intohimo valokuvaukseen.

The Ambassador 2016 valitaan vuoden päätteeksi, kunhan meitä ensin tarpeeksi testaillaan 😀 Me lähettiläät ottamme toisistamme mittaa erilaisissa osakilpailuhaasteissa, joista suoriutumista arvioi Rajalan valitsema tuomaristo sekä yleisö. Luvassa on eksklusiivista materiaalia luontokuvauksesta extreme-urheiluun ja yhteiskunnallisten ilmiöiden kuvaamiseen. Viimeisimpänä tehtävänämme oli kuvata Roope Salminen & Koirat keikkaa Tavastialla ja seuraavaksi lähdemme suorittamaan, vielä toistaiseksi salaista, tehtävää Amsterdamiin!

Tämä on tosi kivaa ja toki myös jännää, sillä kukaan meistä ei tiedä mitä tuleman pitää. Emme edes tiedä missä yövymme, vain että lentokentällä pitää olla tiettyyn aikaan. Minusta tällainen yllätys on hauska myös siinä mielessä, ettei ihan kauheasti voi jännittääkkään, kun ei voi tietää yhtään mitä tuleman pitää. Avoimin ja iloisin mieliin matkaan siis vaan!

Kisaan kuuluu myös se, että saamme eri tehtäviin meille osoitetun kuvauskaluston. Viimeksi kuvasimme Panasocin kameralla, johon minun oli aluksi vaikea tottua. Mutta ahkeran kuvaamisen jälkeen alkoi homma senkin kanssa sujua. Jolloin tietysti kalusto meni taas vaihtoon. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä tulevaan haasteeseen saimme testiin Olympuksen OM-D E-M II kamerat. Itsehän olen aivan fiiliksissä tästä, olenhan Olympus-tyttö henkeen ja vereen. Vaikka toki tämän uuden kameran käyttö vaatii myös harjoittelua ja tässäkin monet napit ovat eri paikassa, kun omassa kamerassani. Alkukokemukset kamerasta ovat hyvät ja tämä kädessä olo tuntuu ihan prolta.

Amsterdamin reissu on nyt tulevana viikonloppuna ja sen tiimoilta kaipailisinkin teiltä vähän vinkkejä! Koska en tiedä mitä tuleman pitää tai kuinka paljon vapaa-aikaa on, haluan käyttää koko ajan tosi tehokkaasti hyödyksi. Olisi siis mahtava kuulla ne ihan must kohteet, etenkin valokuvaamisen kannalta. Missä kannattaa käydä kuvailemassa, mitkä ovat kiinnostavimmat kahvilat ja ravintolat, kauneimmat nähtävyydet ja paras tunnelma? Niin ja lauantai-ilta myös mielessä, eli mikä on tämän hetken paras klubi? Nyt kaikki insidetiedot kun perus turistivinkitkin kehiin, kiitos!

ps. Sunnuntaihin saakka voi vielä käydä äänestämässä suosikkiaan Inspiration Blog Awardseissa!

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “DAM DAM”

 1. Johanna sanoo:

  Moikka!
  Tervetuloa Amsterdamiin! 🙂 Kanaaliajelu on ihan must, siinä näkee kaupunkia erillaisesta kulmasta kun yleensä.
  Tää kantsii tsekata, jos tykkää ruokafestareista; http://www.foodhallen.nl/
  Mun omat ravintola/terassi suosikit on Waterkant (vanhan autohallin alakerrassa. Hyvää safkaa ja rento meininki.
  ”Rantabaari” Roest on aurinkoisena päivänä käymisen arvoinen, vaikka onkin aika kaukana keskustasta.
  Alueena Amsterdam Noord on tällä hetkellä tosi suosittu, paljon ravintoloita ja marketteja!
  Pyörän vuokraus on ihan must, pääsee kulkemaan Amsterdamissa parhaiten!
  Laita facessa viestii jos haluut lisää vinkkei 🙂
  -Johanna

  • Iiris sanoo:

   Tervetuloa Amsterdamiin! Hyvän kohteen ovat valinneet noin valokuvausta ajatellen, ja tietty muutenkin 🙂 Jos olet täällä arkiaamuna, ja suht aikaisin liikkeellä, aamuruuhkat (siis pyöräruuhkat) on mielenkiintoista katsottavaa. Vondelpark varsinkin on tosi kiireinen. Ravintoloita/kahviloita kannattaa katsoa yourlittleblackbook blogista.
   Kiva ja suosittu brunssipaikka on Bakers and Roasters Pijpissä, kannattaa varautua vaan odottamaan jonkin aikaa.
   Coctail baareista In plain sight ja Tales and Spirits on kivoja, T&S on ihan keskustassa. Kannattaa varata pöytä jos menee viikonloppuna.
   Westerparkissa on kans hyviä ravintoloita ja terasseja,etenkin Troostin hampurilaiset on aivan parhaita.
   Ja ennenkaikkea vuokraa pyörä heti kun saavut, näet kaupungin paljon aidompana. Olen täällä noin 7 vuotta asunut ja edelleenkin joka aamu ihastelen kaupungin kauneutta työmatkalla pyörän päältä,toivottavasti sinäkin viihdyt täällä!
   Ja kiitos vielä kivasta ja inspiroivasta blogista:)

   • Minttu MAMI GO GO sanoo:

    Kiitos Iiris! Ja kiitos vinkeistä! Itekkin vaan huikailin kokoajan, kun oli niin kaunista! 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Heii!! Kiitos mahtavista vinkeistä! Piti laittaa sulle viestiä, mutta aika meni niin nopeasti! Ihana paikka, pitää tulla uudestaan 🙂 !

 2. OJ sanoo:

  Oot niin kaunis!

 3. Joop sanoo:

  http://www.vauva.fi/keskustelu/
  2543571/
  spottasin_mami_go_gon_
  possyttelemassa_pasilassa_
  yhdessa_puistossa#comment-25409025 Tämmöstä susta levitellään netissä :/

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   ahahha repesin nauruun, harmi että keskustelu oltiin jo poistettu. Kiitos kun vinkkasit, en kyllä tietääkseni ole missään puistossa ollut Pasilassa 😀

Kommentoi