SYKSYINEN SISUSTUSMANIA

22/10/2015

pinterest mami go go 1pinterest mami go go 4pinterest mami go go 5pinterest mami go go 6pinterest mami go go 7pinterest mami go go 8pinterest mami go go 9pinterest mami go go 10pinterest mami go go 11pinterest mami go go 12pinterest mami go go 13pinterest mami go go 14pinterest mami go go 15pinterest mami go go 16pinterest mami go go 17pinterest mami go go 19pinterest mami go go 20pinterest mami go go 21pinterest mami go go 24pinterest mami go go 22

Luulin että normaalisti tämä tulee keväisin, mutta itseeni on iskennyt taas yhtäkkiä ihan hullu sisustusvimma. Tai pään sisällä ainakin. Tällä hetkellä nimittäin kotimme koostuu lähinnä kirppiskamaröykkiöistä sekä tavarakasoista jotka pitäisi kiikuttaa vintille. Mattojen sijasta lattiaa kortisyavat pissaiset sanomalehdet. Jes!

Asiat kuitenkin edistyvät, viime viikolla saatiin valmiiksi vaatehuoneiden remppa ja tänään kävin katsomassa uusia kylppärikalusteita. Maanantaina saapuu uusi hyllykkö työpistettä varten, uusia lappuja on tilauksessa, yksi seinä odottaa maalaajaansa ja mietin kuumeisesti raaskinko satsata kuukausipalkan verran uuteen sohvaan – kun se täydellinen on vihdoin löytynyt.

Eikä siinä vielä kaikki, pari viikkoa sitten, hetken mielijohteesta, siirsin vähän järjestystä makkarissa ja sitten välähti! Nyt huoneen saa nimittäin jaettua seinällä niin, että minäkin saan ihan oman huoneen! Hassua miten se voikin olla noin pienestä, parista huonekalusta kiinni, ennen kun sen oivalsin. Edellisessä kaksiossamme nukuin olkkarissa ja kaipasin aina sellaista ”omaa tilaa”. Tämänkin asunnon kanssa oli tehtävä kompromissi huoneluvun kanssa, mutta on tässä sentään 30 neliötä enemmän kun vanhassa kaksiossa. Siksi makkarinkin saa jaettua kahtia. Ajatella, että kun (joskus) saan tilanjakajaseinä-projektin käyntiin, saan vihdoin ihan oman makkarin. Tosi pienen, mutta oman.

Tämä kodin laittaminen on kyllä yksi ikuisuusprojekti. Siis varmaan kaikilla? Mehän muutettiin maaliskuussa tähän, tein ensin kuukauden lattiaremppaa ja muuta pientä, sitten olimme kuukauden reissussa, sitten olikin jo kesä ja vietimme kaikki päivät ulkona. Ehkä se sisustusinnostus tulikin sen takia vasta nyt. Olen myös huomannut, että olen nykyään todella harkitseva sisustaja – elelen sitten mielummin puolityhjässä asunnossa, kun tavaroiden keskellä joihin saatan kyllästyä nopeasti. Sinänsä on kyllä kiva, kun se oma tyyli alkaa löytyä ja sitä tietää tasan tarkkaa mistä jutuista tykkää. Sitten taas toisaalta, minulla on esimerkiksi tosi vahva visio olkkarin matosta, mutta kun sellaista ei vain löydy. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa… Ja sitten aina tulee jotain uutta 😀

Onkos siellä muita syysisustajia? Kaikki kuvat Pinterest-kansioistani. Sieltä löytyy myös kuvien krediitit / linkit.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

8 Responses to “SYKSYINEN SISUSTUSMANIA”

 1. min sanoo:

  Miten olet saanut luvan tehdä vuokra-asunnossa kaikki nuo ja tulevat rempat? oon luullut ettei vuokrakämpässä saisi tehdä oikein mitään 😀 ihania sisustusideoita, ihania kuvia!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   No suurin osa on pikkujuttuja kuitenkin ja kylppäriremppa tulee ihan taloyhtiön puolesta 🙂 Aina kannattaa kysyä, nämä omat pikkuremppani kun vaan nostavat asunnon arvoa niin eipä niille oikeastaan mitä esteitä sen puolesta ainakaan ole 🙂

 2. Marika sanoo:

  Mulla sisustus etenee sykäyksittäin. Rakennettiin pari vuotta sitten talo, ja jossain vaiheessa innostus vaan lopahti. Ne mitä jäi tekemättä, oli tosi pitkään tekemättä. Kaikki muut paitsi portaat on toki ihan asuttavassa kunnossa ja viimeistellyn näköisiä, mutta jos en tiennyt mikä sävy seinään olisi hyvä, jätin sen jollekin ”ihan ookoolle” värille. Nyt syksyllä sitten tapahtuu, ja olen viimein saanut jonkun ahaaelämyksen seinien väreistä, taulujen paikoista ja varsinkin niistä portaista. Aika pitkään on mennyt makustellessa siis. Nyt on sitten seinässä kaipaamaani luontoaihetta ja kaiken uuden ja kiiltävän viereen ollaan saatu hieman kodikkuutta. Enkä edes ole mikään sisustaja. Joskus sen hyvän idean on vaan ehkä annettava hautua hetki..? 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   No mutta just noin se on mielestäni hyvä että meneekin. Ihanaa että vihdoin näyttää siltä miltä pitää. Yhden asunnon kiireessä ja viimeisillään raskaana pesänrakennusvietissä sisustanut ja sen jälkeen kaiken muuttaneena suosittelen erittäin paljon hitaasti makustelua vaan 🙂

 3. R sanoo:

  Kiitos hienosta blogistasi! Etsin kuumeisesti sohvaa ja eri sohvavaihtoehtoja. Yksi on jo lähes varma eli muuton rest, mut kaipaan vielä vertailupintaa.. Mikä on oma täydellinen sohvasi, jonka kerroit löytäneesi? 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi kiitos itsellesi! 🙂 Tuo Muuton sohva onkin tosi nätti. Itse olen ihan ihastunut Hakolan cosy-sohvaan harmaana. Kotimainen, kaunis simppeli suunnittelu sekä irrotettavat ja vesipestävät päälliset ovat ne miksi sen haluaisin 🙂

 4. HANNA sanoo:

  Eikös syksy ole just nimenomaan sitä aikaa, kun sisustuttaa 🙂

Kommentoi