PIENET PAPUNI

21/05/2015

Kuvankaappaus 2015-5-21 kello 0.32.30OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvankaappaus 2015-5-21 kello 0.34.25OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvankaappaus 2015-5-21 kello 0.27.36Kuvankaappaus 2015-5-21 kello 0.31.14

Täytyy myöntää että olen hiukan kateellinen lapsille. Kahdestakin asiasta. Ensinnäkin tuosta rusketusksesta. Miten joku voikin ruskettua noin hyvin ja tasaisesti! Ihan epistä. Täytyisi varmaan itsekkin juosta aamusta iltaa pihaa edes taas ja uida pulikoida, eikä vaan maata paikallaan nahkaa kärtsäten. Etenkin Kaapolla oli vielä jouluisen Thaimaan reissun pohjia jåljellä, joten hän on näyttänyt suunnilleen ekan päivän jälkeen pieneltä pavulta.

Papuja saapui myös suomesta postin mukana. Meidän ekat muuten! Tässä siis se kateuden aiheeni numero kaksi. Nuo väriyhdistelmät ovat vaan tosi ihania ja vaatteiden luomupiivallinen materiaali tosi hyvän tuntuista. En edes tiedä miksei Papun vaatteita ole poikien kaapista aiemmin löytynyt, sillä olen kyllä jokaista mallistoa aina kovasti ihastellut.  Enkä yhtään vähempää Hanna-Riikka Heikkilän ihanian printtien takia. No, parempi myöhään…

Papulta muuten sellaisia terkkuja, että nyt tämä ihana suomalaisyritys tähtää yhdeksi Euroopan johtavista lasten design-vaatemerkeistä. Kuulostaa hurjan hienolta. Eikä muuten yhtään mahdottomalta. Papu Design onkin pistänyt tämän mahdollistamikseksi käyntiin joukkorahoituskampanjan. Kampanjan tarkoituksena on vahvistaa kassaa, jotta Papu saa kunnolla kopin kansanvälisistä markkinoista. Myös kahden uuden ihmisen palkkaaminen tiimiin kesän aikana on tavoitteena. Joukkorahoitus toteutetaan Papun osakkeiden myymisellä. Osakkeenomistaja saa alennusta vaatteista ja on ensimmäisenä kuulemassa uusista mallistoista, erikoiseristä ja kaikesta muusta mielenkiintoisesta.

Me jatkamme vielä huomisen itsemme grillaamista ja helteestä nauttimista. Viikonlopuksi sitten kotiin! Toivottavasti sielläkin alkaisi pian ilmat lämmetä enemmän, ennenkuin Espanjan rusketus on muisto vain!

^Paidat ja legginsit saatu Papulta

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

6 Responses to “PIENET PAPUNI”

 1. HANNA sanoo:

  Tsemppiä Papulle! Itsekin oon haaveillut niistä tulevaisuuden lapsilleni 😀 Tervetuloa takaisin Suomeen, nyt on ollut ainakin pari ihanaa kesäistä päivää Helsingissä ja joka puolella leikataan nurmikkoakin josta tulee sellainen ihana kesän tuoksu! Tulkaahan käymään Maailma Kylässä -festareilla, meidän tekstiilisuunnittelu-luokka on suunnitellut sinne SASK:in telttaosaston kangaskuoseineen ja oheistoimintoineen. Lapsia ei ole unohdettu! 🙂 Tässä lyhyt infopläjäys: http://www.lily.fi/blogit/hanna-maria/sneak-peek-maailma-kylassa-festivaalit

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   On kyllä ollut ihanat ilmat! Ja niin kaunista ja vihreää! 🙂 Festareille ei harmikseme ehditty tällä kertaa, kuulosti kyllä taas mahtavalta ohjelma ja oheistoiminta!

 2. Nippe sanoo:

  Huippu yritysidea! Ja ihanat ovat lapsesi!

 3. sade sanoo:

  Hei!
  Mitä aurinkorasvaa olet käyttäyt pojille Espanjassa?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hei! Pitää tarkistaa, kun en nyt muista merkkiä ja purkki vielä on jossain laukun pohjalla, mutta joku luonnonkosmetiikkatuote se oli. Palaan! 🙂

Kommentoi