MEIKITTÖMÄT KASVOT

21/05/2015

Kuvankaappaus 2015-5-21 kello 16.15.18Kuvankaappaus 2015-5-21 kello 16.16.31OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvankaappaus 2015-5-21 kello 15.54.59Kuvankaappaus 2015-5-21 kello 16.02.36Kuvankaappaus 2015-5-21 kello 16.06.08

Vaikka tykkäänkin meikkaamisesta ja pynttäytymisestä, on tällä reissulla ollut ihanan vapauttavaa olla meikkaamatta. Kuukauden aikana olen pistänyt meikkiä naamaan ehkä yhteensä viisi kertaa. Yleensä arkenakin kun kuitenkin vähintään laitan sen ripsarin ja huulipunan, useasti enemmänkin.  Tästä huolimatta, en kuitenkaan ikinä ole ole sitä tyyppiä joka ei vie roskiakaan ilman ripsaria, saatika käy meikittömänä kaupassa. Siksi minun olikin helppo lähteä Indiedaysin ja Garnierin Micellar Water kamanjaan mukaan, joka kannustaa meikittömän kuvan julkaisemiseen. Joka viikko Garnier valitsee yhden kuvan voittajaksi ja palkinnoksi jakaa reiulun paketin ihonhoitotuotteita.

Itse olen käyttänyt tätä helppoa puhdistusvettä jo nelisen kuukautta. Tykästyin siihen heti niin että otin pullon varmuudeksi tänne Espanjankaankin mukaan, jos sitä ei olisi täältä saanutkaan. Tykkään puhdistusvedestä, koska sitä on helppo käyttää. Se puhdistaa koko kasvot nopeasti ja tehokkaasti ja riittää puhdistukseksi yksinään. Samalla herkälle iholleni sopivalla vedellä saan putsattua niin silmämeikin, meikkipohjan kuin huuletkin. Se ei ärsytä tai jätä ihoa inhottavan tuntuiseksi. Kasvot ovat pumpulilapulla pyyhkimisen jälkeen raikkaat ja ennenkaikkea puhtaat.

Kerroinkin edellisessä postauksessani, että olen välillä vähän laiska pesemään meikkejä iltaisin. Nuorena se ei niin haitannut, mutta nyt kun ikä alkaa jo näkyä naamastakin, tukkii lika ihohuokoset helpommin ja naama ei totisesti tästä tykkää. Puhumattakaan siitä ällöttävästä tunteesta, kun aamulla edellispäivän liat naamalla herää. Siksi tämä puhdistusvesi on kuin tehty minulle. Meikit on helppo putsata toisella kädellä samalla kun pesee hampaita, tai koko pullon voi ottaa vaikka yöpöydälle ja pyyhkiä meikit sängyssä. Aamu on myös ihana aloittaa raikastamalla kasvot muutamalla pyyhkäisyllä. Ja täällä helteessähän tuo on ollut aivan ihana. Vaikken olekkaan juuri meikannut, olen käynyt pyyhkäisemässä kasvot muutamankin kerran päivässä hiestä, liasta ja aurinkorasvasta tällä.

Tuotteen nimi tulee siis veden sisältämästä Micellar-teknologiasta. Puhdistusvesi sisältää misellejä, jotka imaisevat lian itsensä magneetin tavoin. Näitä samoja misellejä löytyy siis ihan tavallisesta saippuasta, mutta tuote on kehitelty niin ettei sitä tarvitse pestä kasvoilta pois eikä se kuivata ihoa, kuten tavallinen saippua. Täytyy vielä myös muuten kehua että tuo pullo on ollut tosi riittoisa!

Miten te muuten meikkaatte arkena? Näyttäydyttekö usein ihmisten ilmoilla meikittä vai tuntuuko paremmalta sipaista edes vähän meikkiä naamaan? Entäs tyttölasten vanhemmat, kiinnitättekö huomiota siihen että millaisen roolin annatte laittautumisen suhteen? Tai miten olette huomanneet oman käytöksenne vaikuttavan? Näin kahden pojan paljon meikkaavana äitinä tämä kiinnostaa!

Osallistukaahan siis ihmeessä Garnieron kuvakisaan TÄÄLLÄ. Samasta paikasta löytyy myös muiden testaajien kokemuksia tuotteesta ja sinne voit käydä myös jättämässä omasi.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.


21 Responses to “MEIKITTÖMÄT KASVOT”

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Eikös olekkin, muutenkin varmaan meidän kämpän kokoinen kylppäri 😀 !

 1. jennik sanoo:

  Mistä oot hankkinut biksut? Kivat!

 2. Hanna sanoo:

  Pakko sanoa että olet muuten superkaunis ilman meikkiä! 🙂 (Toki myös meikin kanssa!)

 3. Emilia sanoo:

  Moi!
  Olet kyllä todella kaunis ihan näin luonnostaan, suorastaan huikaisevan kaunis! 🙂
  Kelpaa tuota meikitönnä kulkea! Mukavia oloja sinnepäin!

 4. ullainkeri sanoo:

  Ostin just vähän aikaa sitten tuon samaisen Garnierin putelin kun käytin Nivean vastaavan loppuun. Pakko kyllä sanoa, että tää uudempi ostos on ollut mulle parempi! Kaikkea meikkiä se ei poista, varsinkin jos naamassa vähän jotain vahvempaa tököttiä mut toimii kyllä sellasena ”loppupuhdistajana” ja juurikin aamulla ihon raikastajana niinkuin sanoitkin! 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Joo, mulla kävi ihan sama juttu noiden tuotteiden kanssa – se on varmaan just toi likaa imevä teknologia 😉

 5. Niina sanoo:

  Oot tosi kaunis 🙂

 6. Noora sanoo:

  En kestä miten kaunis olet!

 7. Elisa sanoo:

  Jos olisin noin kaunis, en käyttäisi meikkiä ollenkaan! Oot huikaisevan upea ! 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Voi kiitos, itse sitä tuntee olonsa naaman ja etenkin silmät jotenkin ”kaljuiksi” ilman meikkiä 😀 😀 😀

 8. Johanna sanoo:

  Oi niin ihanat bikinit sulla….. Mistä nuita saa? 🙂

 9. elisabet sanoo:

  Ei nuihin kasvoihin meikkiä kaipaakkaan! Oot upea<3

 10. Smirmeli sanoo:

  No MORJENS miten kaunis olet! pisamat tuo ihanan lisän vielä kasvoille 🙂

Kommentoi