RAIKKAAT JA PUHTAAT KASVOT

1/02/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIndiedays ja Garnierin Micellar Water-yhteistyö.

Aloitetaanpas tämä Helmikuu taas meikittömällä kuvalla, tuntuu nimittäin ettei viime kuussa blogissa muita kuvia ollutkaan. Tässäpä siis Micellar Waterilla puhdistamat kasvoni. Kerroin aiemmassa meikkipostauksessani että saan blogin kautta jonkin verran erilaisia kosmetiikkatuotteita testiin, mutta niiden joukosta ei varsinaisesti ole viimeaikoina pompannut mitään kestosuosikkia esiin. Ja tietenkin heti kun näin sanoo ääneen, niin tapahtuu päinvastaista.

Muutama viikko sitten sain testiin Garnierin Garnierin Micellar Water-puhdistusainetta. Vesipohjaista puhdistuainetta voi käyttää sellaisenaan meikin pudistamiseen myös silmistä ja huulilta, ja se tosiaan itsessään yksin riittää siihen ilman huuhtelemista. Itse arvostan juurikin helppokäyttöisyyttä ja sitä etten tarvitse montaa eri tuotetta. Toki ehdullinen hinta on myös plussaa. On tässä moneen kertaan tullut huomattua ettei korkea hinta tai merkki ole aina tae laadusta.

Micellar nimi tulee siitä, että puhdistuvesi sisältää misellejä, jotka vetävät puoleensa likaa ja meikkiä kuin magneetti. Meikit saa pustattua hetkessä vanulapulla, jonka jälkeen iho jää puhtaaksi, raikkaaksi ja mielyttävän rauhoittuneen tuntuseksi. On ihanaa ettei ihoa tosiaankaan tarvitse hinkata, vaan se puhdistuu kivasti ihan vain vanulla pyykäisten. Testasin vielä tujulla kasvovedellä ihon pyyhkimistä Micellar Waterilla puhdistamisen jälkeen, eikä ihosta irronnut enempää likaa vaan puhdistusvesi oikeastiputsaa ihon todella tehokkaasti vaikka tuoksoton puhdistvesi tuntuunkin niin lempeältä iholle.

Kasvojen puhdistaminen aamuin illoin on tärkeää, mutta etenkin näin talvi-aikaan, ainakin oma ihoni tuntuu enemmän kärsivän jatkuvasta pesemisestä. Tämä on oiva tuote siis myös herkkäihoisille. Tuotteen koostumus rauhoittaa ihoa ja se jää todella miellyttävän tuntuseksi hellän, mutta tehokkaan puhdistamisen jälkeen. Ja täytyy myöntää, että välillä olen myös vähän laiska pesemään meikit, mutta koko kasvoille sopivalla puhdistusvedellä se on vain jotenkin niin paljon kätevämpää je helpompaa.

Mikälaisia ihonhoito rutiineja teillä on? Muistatteko tai jaksatteko pestä meikit joka ilta? Entä oletteko huomanneet että nämä markettimerkit ovat useasti jopa parempia kun kalliit erikoisputelit Jos haluat lisätietoa Micellar Water-tuotteesta, löytyy sitä täältä.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

7 Responses to “RAIKKAAT JA PUHTAAT KASVOT”

 1. ada sanoo:

  Kemistin on pakko kommentoida 😀 ihan perussaippuassakin on siis misellejä 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Juu, mutta tässä juurikin ideana se ettei tarvitse vedellä pestä ja että iho jää hyvän tuntuiseksi pyyhkimisen jälkeen 🙂 Helppoa, nopeaa ja tehokasta 🙂

 2. Tiina sanoo:

  Meikit kasvoilla en voisi kuvitellakaan meneväni nukkumaan, vaikka kuinka ilta venyisi niin meikit on silti pakko pestävä! Sen verran laiskuutta on kuitenkin havaittavissa että silmämeikkejä ei tule erikseen putsattua siihen tarkoitetuilla tuotteilla vaan ihan sillä samalla millä koko kasvotkin. Tätä misellivettä löytyy hyllystä ja käytän sitä yleensä silloin kun pesen meikit pois lavuaarin päällä enkä suihkussa. Tällä nimittäin saa ne ärsyttävät ripsarinjämät hyvin pois mitkä suihkussa lähtee yleensä ihan vaivatta. Kelpo tuote ja tuo pullo on tosiaan ihan reippaan kokoinen!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Mä oon niiin laiska että välillä menenen meikitkin päässä, mutta tämän jälkeen en enää ikinä. Niin helppo ja nopea. Ja tosiaan plussaa tuosta reilun kokoisesta pullosta!

 3. Hei ihanaa joku muukin. Itsellä tulossa samantapainen postaus liittyen Kaksplus blogipäivään. 😀
  Aika ihania juttuja nää uudet Garnierit. 🙂

 4. Riina sanoo:

  Moikkis, hei miten tama eroaa siitä Nivean mikä lie 3 in 1 tuotteesta? Muistelin että tykkäsit siitä sillon ja määki blogimainonnan uhrina ostin moisen ja tykkäsin siitä kyllä kovasti mutta jostain syystä jäi yhteen puteliin. En jotenkaan oo osannut hyljätä parus puhdistusmaitoa. Onks tää parempi vielä ku se Nivea, eli otanko uuden yrityksen?

Kommentoi