PÄIVÄNI MUN

24/05/2015

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Hei me ollaan takaisin Suomessa! Ihana kun aurinko on paistanut ja muutenkin elämä hellinnyt. Pojat lähtivät heti palattuamme perjantai-iltana isälleen ja minä näin sitten pitkästä aikaa kavereita. Kotiin yksin jääminen huokutteli ajatuksena, mutta käytännössä tuntuikin sitten liian oudolta. Onneksi on ystävät!

Indiedays ja McDonalds pyysivät minua taannoin yhteistyön merkeissä jakamaan päiväni aamusta iltaan. Samalla pääsin maistelemaan raikkaita uutuus smoothieita. Tämä lauantai ei ollutkaan ihan tavallisesta päästä, mutta kun aloin miettimään, niin aika harvoin mikään muukaan päiväni menee ikinä samalla tavalla. Tämän lauantain kohokohta oli siis tavata kavereita ja lähteä yhdessä tanssimaan. Päivällä pääsin nauttimaan auringosta ja siivouspäivän kirppareista ympäri kaupunkia.

Heräsin aamulla kaverini luota. On aina kiva nukkua jonkun vieressä ja aamulla löhöillä ja jutella unenpöpperöisenä niitä näitä. Kaupunki oli niin kaunis, kuukauden reissun jälkeen oli ihana palata keväiseen Helsinkiin. Kävelin reilun pari kilsaa kotiin vain hengittelen tätä ihanaa kaupunkia. Meidän pihalla oli kirppismyyjiä, sirkusesitys ja viulunsoittaja. Istuskelin hetken naapureiden kanssa pihalla. Meidän uusi talo ja sen yhteisöllisyys on kyllä ihan huippua!

Kotona odotti laukut vielä purkamatta, joten hommailin hetken niiden parissa. Tuli osteltua Espanjasta kaikenlaista kivaa. Niistä myöhemmin vähän lisää! Suihkun jälkeen pistin musat täysille. Parasta yksinasumisessa on ehdottomasti ainakin se, että voi tanssia hassusti peilin edessä ihan raurassa. Vaikka pyyhe päällä. Tässä vaiheessa alkoi nälkä vähän kurnia vatsassa eikä raikas smoothie ei kuulostanut yhtään hullummalta. Lähdin siis pikku kävelylle mäkkäriin, samalla hiuksia kuivatellen. Noita mäkin smoothieitahan on ollut myynnissä jo jonkin aikaa muutamissa ravintoloissa, mutta nyt niitä saa lähes joka paikasta. Olinkin jo aiemmin maistanut mango-ananasta ja tällä kertaa testasin tuon mansikka-banaanin. Tykkäsin.

Kotiin palatessa aloinkin sitten valmistautua iltaan. Meikkailin ja laitoin tukkaa musaa kuunnellen. Hyppäsin Pasilasta junaan ja hurrautin kaverilleni Kaisulle Järvenpäähän. Siellä paistoi ja satoi samaan aikaan, hurjan kaunista ja vihreää. Kaikki muut olivat jo ehtineet paikalle ja minä pääsin istumaan valmiseen ruokapöytään. Kaisu oli kokkaillut ihanaa viikuna-couscous salaattia, paistettuja perunoita ja lohitartaria. Jälkkäriksi raparperipiirakkaa ja jätskiä. Niin ja viiniä. Tyttöjen iltamme meni perinteisen kaavan mukaan, juteltiin kaikesta mahdollisesta, kuuntelimme musaa välillä tanssahdellen. Tietysti pikaiset meikkauket ja hiuslakan suihkutukset ennen junalle rientämistä. Melkein myöhästyttiin Helsinkiin menevästä junasta, mutta onneksi se olikin lopulta muutaman minuutin myöhässä. Junamatka oli hulvaton. Samoin ”karaoke”taksi matka steissiltä isoroballe. Siellä ilta jatkui tanssien, jutellen, nauraen ja tuttuihin törmäillen. Aika ihana ensimmäinen kokonainen päivä Suomessa.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

4 Responses to “PÄIVÄNI MUN”

  1. ehh… Ihana, että kävit täällä Järvenpäässä 🙂

    • Minttu MAMI GO GO sanoo:

      Ahahha, kyllä, Jäkessäkin tulee aina silloin tällöin käytyä ;-D

  2. Hilmaiida sanoo:

    Hei! mikä tuo ihana fontti on jota käytit kuvissa? :O ^^

Kommentoi