ETENEE(KÖ)

23/03/2015

imageimageimageimageimageimage

No etenee, pikkuhiljaa. Tässäpä muutama kännykkäräpsy uusista nurkista. Eilen rupesin sitten järkkäilemään makkariin huonekaluja. Enää siis vain keittiön laitta maalaamatta! Sitten voinkin aloittaa ikkunanpielen maalaamisen, keittiön tasojen ja kaappien uusimisen sekä kylppärin fiksaamisen. Lamputkin on vielä laittamatta. Etenee hitaasti, mutta melko varmasti.

Sitten vielä pakko vähän purnata. Onko Ikealla myyntistategiana se, että aina hyllystä puuttuu jokin tuote mitä sinne menee ostamaan? Jotta on pakko palata aina uudestaan ja uudestaan. Ja tietysti tehdä kymmenen heräteostosta siinä samalla. Rasittavaa! Onneksi Pasilan Ikean rakentaminen on huhujen mukaan jo alkanut, koska eihän sitä puljua ilmankaan voi elää…

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

3 Responses to “ETENEE(KÖ)”

 1. Bianca** sanoo:

  Teidän kodissa on kaunis raikas ilme! Ja sähän olet saanut jo ihan hirveesti aikaiseksi, kun ajattelee että omin käsin teet ja tuunaat! Olantaputuksia vain itselle 😉

 2. Sari sanoo:

  Ihanan näköistä! Mitä materiaalia tuo lastenhuoneen lattia on?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kiitos! 🙂 se on betoluxilla valkoiseksi maalattu laminaatti

Kommentoi