TUO POIKA

21/03/2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuo poika, lapseni, esikoiseni. Poika joka sulattaa sydämeni joka päivä. Poika joka totistesti tietää mistä naruista vetää, jotta saa minut ärsyyntymään. Suuttumaan. Poika joka ohi kävellessään sipaisee hellästi poskeani, poika joka sanoo joka päivä minua kauniiksi ja rakkaaksi.

Hän on herkkä ja empaattinen. Rauhallinen ja samaan aikaan hurjan energinen. Hän heittää villisti viisi kuperkeikkaa putkeen ja menee sen jälkeen puhumaan kukalle, jotta se kasvaisi nopeammin. Hän rakastaa taisteluleikkejä, näperrellä legoilla, kirjoittaa omaa nimeään, kuunnella satuja ja tulla syliin paijattavaksi. Hän haluaa leikkiä yksin pihalla ja nukkua vieressä. Hän on isoveli ja ylpeä siitä. Hän inhoaa hiustenpesua. Hän puolustaa muita ja on reilu kaveri. Välillä hän katoaa omaan mielikuvitusmaailmaansa. Hän nauraa ja naurattaa, vitsailee ja juksaa. Hänellä on pilkettä silmäkulmassa ja häneltä löytyy aina vastaus kaikkeen. Hän on eläinrakas. Hän on pohdiskeleva ja utelias. Hän rakastaa kuulla juttuja siitä kun hän oli vauva. Hän suuttu jos häntä määräillään. Hänen sisällään asuu pieni taitelijasielu.

Minun poikani, joka syntyessään auttoi ymmärtämään elämän merkityksen ja joka edelleen joka päivä opettaa niin paljon uutta.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

11 Responses to “TUO POIKA”

 1. Ihana postaus, ihana poika 🙂

 2. Anna sanoo:

  Ihana poika! Poika, joka pohtii teini-ikäisenä miksei saanut itse valita millaisen nettijalanjäljen itsestään jättää.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Anna, älä viitsi. Tämänkin postauksen kuvat pyysi lapsi itse ottamaan, tietää että ne tulevat blogiin ja teksti oli hänestä myös hyvä. Eikä tietenkään 5-vuotias ymmärrä täysin asiaa vielä, mutta niin vaan me vanhemmat päätämme esim tämän ja miljoona muuta asiaa hänen puolestaan. Se on elämää.

 3. Satu S. sanoo:

  Samaa mieltä Annan kanssa. Mulle tulee aina paha olo, kun mammabloggaajat surutta kyllästävät sepustuksiaan lastensa kuvilla. Lasten, jotka eivät koskaan saaneet mahdollisuutta päättää omasta nettipresenssistään. Kuvottavaa.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Mua oksettaa kuinka internet on täynnä noin kapeakatseisia ja typeriä ihmisiä. Ja jos sulla on noin vaikeeta tuon asian kanssa, niin mitä ihmettä teet täällä blogissa? Ei tarvitse käydä lukemassa. Tämän on tarkoitus olla hyvän mielen blogi, ihan kaikille osapuolille. Joten jos ei miellytä niin aika helppo tapa on sitten vain olla lukematta.

   • MR sanoo:

    Jeeeee, hyvä vastaus Minttu 🙂
    Ihanaa kevättä teidän ihanalle perheelle 🙂

 4. tiina sanoo:

  Söpö poika! 🙂
  Anna älä lue blogia jos tarvii tuollaisella asenteella hyökätä, mikä oikeuttaa sua pamauttelemaan tänne mitä vaan.. Tuosta ei paista läpi kun kateus!

 5. riikkamj sanoo:

  Tää postaus oli varmasti rakkaudella kirjotettu, ainaki musta tuntu että kuvat ja teksti oli täynnä rakkautta, tuli tosi hyvä mieli! Sun molemmat pojat on ihania ja sä aivan upee!

 6. Sini sanoo:

  Ihana teksti ja todella sulonen poika! 🙂

Kommentoi