TÄLLÄ VIIKOLLA OLIN KIITOLLINEN

30/11/2014

Kuten aiemmin tällä viikolla kirjoitin, ajattelin aloittaa uuden, miksihän tätä kutsuisi, haasteen tai postaussarjan. Aion miettiä joka päivä ainakin yhden asian josta olen ollut kiitollinen ja viikon lopuksi sitten koota ne blogiin. Ihan vaan siksi että maailmassa ei voi olla liikaa positiivisuutta ja kiireisen arjen keskellä sitä välillä on vaikea muistaa pysähtyä hetkeksi ja nähdä kaikkia hyviä juttuja ympärillä.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Maanantaina olin kiitollinen vapaapäivästä ja kirpparilta löytyneistä uusista kengistä

Processed with VSCOcam with f2 presetTiistaina olin kiitollinen Suomen terveydenhuoltojärjestelmästä ja siitä että minulla on mahdollista ostaa apteekista tarvittaessa lähes mitä rokotteita itselleni ja lapsilleni.

kiitollisuus ystävätKeskiviikkona olin kiitollinen ystävistäni, joiden kanssa voin jakaa ihan kaiken.

Processed with VSCOcam with s3 presetTorstaina olin kiitollinen uusista hyvin istuvista farkuista, sushilounaasta ja tehokkaasti käytetystä päivästä.

kiitollisuus tahdonPerjantaina olin kiitollinen tasa-arvoisesta aviolittolaista ja uusista kavereista.

Processed with VSCOcam with f2 presetLauantaina olin kiitollinen Reino Nordinin uudesta levystä, glögistä ja odottamattomista kohtaamisista.

Processed with VSCOcam with hb1 presetSunnuntaina olin kiitollinen auringosta ja erityisen kiitollinen olen siitä että vaikka rakkausrintamalla on tullut pahasti takkiin, en ole katkeroitunut vaan uskon että joskus vielä kaikki asiat järjestyy parhaiten päin.

Mistä asioista te olette tällä viikolla kiitollisia?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

9 Responses to “TÄLLÄ VIIKOLLA OLIN KIITOLLINEN”

 1. Uraäiti sanoo:

  Ihana haaste! Itse olin samoissa aatoksissa jo lokakuun loppupuolella. Minut pysäytti tapaaminen leikkauksesta toipuvan ystävän kanssa, mistä tarinoin myös omaan blogiini. Tulin kiitolliseksi siitä, että ystävä toipuu hyvin sekä monesta pienestä ja isosta asiasta, jotka ovat hyvin. (Oma terveys, perhe, lapset…)

 2. Hanna sanoo:

  Just hyvä haaste! Puhuttiin perjantaina siskon kanssa miten pitäisi aina muistaa kiittää kaikesta hyvästä mitä on, olla kiitollinen. Vaikka sanoa se joka ilta ääneen itselle. Mä oon ollut tällä viikolla kiitollinen uusista koulukavereista, joista pikkuhiljaa alkaa tulla kavereita koulun ulkopuolellakin. Tänään voitin kilpailussa paketin luonnonkosmetiikkaa ja perjantaina olin kiitollinen ihanasta perheestäni. Siinä nyt muutama asia ainakin 🙂

 3. Janina sanoo:

  Tää postaus todella herätti tajuamaan sen mihin havahtuun aina tasaisin väliajoin eli siihen, että jo pienistä asioista voi olla kiitollinen! Ihanaa kiitos tästä postauksesta, sain tästä ison inspiraation tehdä itselleni pienen kiitollisuuskalenterin niin sanotusti. Ja blogiin tekisin varmasti saman kuin sinä jos sellaisen omaisin! 🙂

 4. Pirita sanoo:

  Noi tekstarit!! 😀 😀 😀 Parhautta!

 5. Linda sanoo:

  Toi on hyvä ottaa tavaksi.
  Itse aloitin blogin kirjoittamisen juuri tuosta syystä. Olin ensin maannut kolme kuukautta sängyssä jotta ei toinen lapseni syntyisi keskosena ja sen jälkeen elänyt kuusi kuukautta koliikin kanssa. Tuntui että en enää nähnyt muuta kuin mustaa joten aloitin Lyckans Ost (Onnen Pekka) blogin jossa muistutan itselleni että kaiken harmauden keskelläkin minulla on asioita joista voin iloita. Helmi helmeltä sukellan niiden kauniiden asioiden perään ja jonain pöivänä olen varma että koru syntyy.

 6. Linda sanoo:

  PS. Olet upea!

 7. Nanna sanoo:

  Tämä postaus oli taas hyvä muistutus, että kyllä niitä hyviäkin asioita mahtuu ihan jokaiseen päivään. Itse olen tällä viikolla ollut kiitollinen ainakin nuorimmaisen kahdesta täysin oireettomasta päivästä joiden aikana hänen kiukkukohtauksensa ovat olleet jopa söpöä katseltavaa.

 8. Zanne sanoo:

  Olen kiitollinen siitä että olen elossa ja saan seurata lapseni kasvua ja kehitystä. Olen super kiitollinen siitä että olen saanut töitä. Olen myös erittäin kiitollinen siitä että saan elää ihanien ystävien ympyröimänä ja minulla on kaikki ok. Arvostan sitä erittäin paljon.

  Muuten nuo kengät on ihan huiput, mulla on niitä 3 paria, ja ovat kestäneet kovaa käyttöä jo yli 10 vuotta ja aina vaan toimii ja ovat edelleen yhtä ajattomat! 🙂

 9. Lusy sanoo:

  Tämä oli hyvä kirjoitus. Pysäytti minut. Välillä niitä positiivisia asioita pitää kaivamalla kaivaa – välillä niitä tulee mieleen vaikka kuinka paljon. Itse olen tänään kiitollinen ihmisistä, jotka auttavat ihan odottamatta ja yllättäen. Siinäpä itsellekin opittavaa. P.s. Jatka tätä kirjoitussarjaa!

Kommentoi