SIIVOUSPÄIVÄ

29/11/2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piti jo eilen kirjoittaa tästä, mutta kävi sellainen hassu juttu että päädyin kauppareissulla Pleikkarin pop up loungeen laulamaan sigstaria ja tulinkin kotiin vasta pari tuntia sitten. Hupsista. No mutta, ei siitä sen enempää vaan takaisin eileiseen, eli siivouspäivään!

Kuten varmaan aika monella muullakin, meillä perjantait ovat siivouspäiviä. Ainakin yleensä. On kiva viettää viikonloppua rauhassa, ilman arkisia aherruksia, kuten siivoamista. Tai sitten jos pojat ei ole kotona, niin näiltä viikonloppuriennoilta on vaan niin ihana palata siistiin kotiin.

Pojat eivät ihan hirveästi osallistu vielä kotitöihin, ja olenkin vähän sellainen että teen mielummin itse. Paitsi onneksi he alkavat pikkuhiljaa oppimaan sen, että lelut kerätään leikin päätteeksi. Kiitos tästä kuuluu varmaankin päiväkodille. Ja yllättävän nopeasti huone siivoutuukin nykyään. Meillä olikin oikein leppoisa perjantai aamupäivä, kun sain siivottua muun asunnon sillä aikaa kun pojat järjestelivät lelujaan ja puuhailivat huoneessaan.

Siivousmusana soi Reino Nordinin uusi levy, joka on ihana.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista, Twitteristä ja Pinterestistä.

10 Responses to “SIIVOUSPÄIVÄ”

 1. Krista sanoo:

  Its eoon kans ihastunut Reinon uusiin biiseihin. Vaan eipä ne mua kyllä siivoomaan laita 😀
  Teil on aina niin kivan näköistä!

 2. Uraäiti sanoo:

  Nämä kauniit otokset ovat ilmeisesti Jälkeen-kuvia? Olisi ollut hauskaa nähdä myös muutamia elämänmakuisia Ennen-kuvia 😉 Olen onnellinen puolestasi, kun voit siivota perjantaisin aamupäivällä! Meillä siivotaan yleensä vasta sunnuntaisin. Perjantai-iltana ei työviikon päälle jaksa, lauantaina yritetään tehdä jotain hauskaa joten kodin raivaus jää sunnuntaille. (Lisää meidän viikonlopuista esim. täällä: http://uraaidinruuhkavuodet.blogspot.fi/2014/10/paiva-arjen-ylapuolella.html)

 3. SannaHaa sanoo:

  hei! Mistä nuo kivat lehtitelineet seinällä ja pöydällä on?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Heippa! Ne on Turkulaisesta askartelukaupasta, en muista nimeä, mutta oliskos ollut Skanssissa 🙂

 4. Hilipatipippaa sanoo:

  Taas yksi kyselijä tässä hei! Mistäs nuo tätinaama-mukit ovat? Mites niitä nyt paremmin kutsuisikaan. Tarkoitan niitä valkoisia, mustan tussimaisen piirrosjäljen naiskasvoja, muumimukien vieressä ?

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   No hei 🙂 Mukit on Tigerista, niitä siellä muutamalla eri naamalla.

 5. anu sanoo:

  Heippa, minä olen etsinyt pojalle kivaa parkki/autotaloa, ja teillä näyttää olevan sellainen! Mistä se on? 🙂

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Heippa, parkkitalo on vanha Fisher Pricen klassikko, oliskohan jostain 70-luvulta tuo 🙂 Kirpparilta metsästetty.

 6. Paula sanoo:

  Hauskaa, meillä on lastenhuoneessa samat pöytä ja tuolit, norsulakanat, kassakone ja parkkitalo (isältä pojalle). Hyvin valittuja klassikkoja selkeesti 😉

Kommentoi