BUGABOO DONKEY – VIIMEINEN KERTA

16/10/2013

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään on ollut vähän haikeutta ilmassa. Materiaan liittyy muistoja. Nimittäin rattaisiin. Tuplarattaat eivät ole meillä olleet viime talven jälkeen juurikaan käytössä, viimeksi muutamia satunnaisia kertoja viime keväänä. Silti en ole saanut aikaiseksi laittaa niitä myyntiin.

Eilen sain kuitenkin rattaat kellarista kuvaamista ja myyntiä varten. Ja koska tänään piti päästä kaupungille hoitamaan muutama asia, lasten ollessa ties kuinka monetta päivää kuumeessa, päätin pakata molemmat pojat pitkästä aikaa duoihin mukaan. Viimeisen kerran.

Mustat bugaboo donkey duot ovat palvelleet meitä 1,5 vuotta. Tilasin ne Elvistä odottaessa Hollannista, kun Suomesta niitä ei vielä saanut. Siitä saakka olen ollut ihan hulluna niihin. Tuolta bugaboo tunnisteen alta löytyy lisää vanhoja postauksia niin näistä donkeystä kuin cameleoineista.

Ja jos rattaiden ostaminen kiinnostaa niin laita viestiä! Muutama näihin on jonossa.

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

17 Responses to “BUGABOO DONKEY – VIIMEINEN KERTA”

 1. Kristaliina sanoo:

  Uuuu, mä just näitä himoitsen – meille kun on tulossa huhtikuussa toinen lapsi… Laitoin sulle meiliä! 🙂

  – Kristaliina
  http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby

 2. Satu sanoo:

  Kaapolla vissiin tekee jo vähän tiukkaa näissä? Meille tuli nää puoli vuotta sitten ja oon miettinyt, että kauankohan tuo meidän 2,5 näihin vielä mahtuu istumaan? Taitaa nyt olla 93cm pitkä. Voi olla, että ens kesänä saa muutenkin mennä pyörällä vieressä. 🙂

 3. Marja sanoo:

  Tosi hauska tuo eka kuva 🙂

 4. Noel sanoo:

  Noi on kyllä aivan ihanat rattaat! Mä melkein toivon vaan noiden takia et meille tulis joskus tulevaisuudessa kaks lasta pienillä ikäeroilla 😉

 5. annimari sanoo:

  Voii, ihanat! Hyvin pojat vielä mahtuvat kyytiin, ainakin hätätilanteissa 😀 – mutta joo, ehkä joku toinen tarvitsee noita enemmän kuin te enää 🙂

 6. Kätevät tuplat! Meillä on perus-carenat joissa matkaavat 2- ja 3-vuotias kohtuullisen kätevästi.

  Nyt sitten pitää keksiä uusi ratkaisu kun sunnuntaina syntyi neljäs lapsi, pieni tyttö:) Ei näitä samoihin rattaisiin saa ja aika pieniä ovat vanhemmastakin päästä kävelemään. Tai isoin, 6v, menee kyllä jaloillaan ja pyörällä:)

  Any ideas? Ei aina kehtais ottaa autoa….

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

 7. Heini sanoo:

  Nuo Donkeyt näyttää kyllä näppäriltä ja kovasti haluttais tuollaiset. Meille syntyy toinen jouluna ja esikoinen silloin 1v8kk. Olisin siis kovin kiinnostunut ostaa rattaat 🙂

 8. Ai että, pitäisikin kaivaa rattaat varastosta, putsata ja pistää myyntiin – meillä ei varmaan vuoteen ole enää tuplia käytetty, kun kaksoset on ollee aika reippaita kävelijöitä. Mutta silti kaupungilla kuolaan noita donkeyja. 😀

 9. Lindusius sanoo:

  Noi Donkeyt on kyl kivat mutta teille Bugaboolaisille jotka ette halua tuplia ollenkaan ehdotan seisomalautaa isuimella. Ihan törkeän kätevä! (Meillä ikäeroa vain 1v 2kk) Jos innostuitte niin kurkatkaa linkin taakse:
  http://lyckansost.blogspot.fi/2013/10/b2.html

  • Miia sanoo:

   Luin tekstin monta kertaa, mutta eipä osunut silmään, mistä tuollaisen jakkaran saa ostettua. Itselläni on tilanne, että käytössä on Donkeyt kaksosille ja esikoisella lauta. Hän haluaa välillä istua laudalla, mutta hankalaahan se on:)

 10. Voi, meiltä puuttuu vielä tuplarattaat ja näitä olen miettinyt! Mietin vain miten ne toimivat ihan pienellä vauvalla? Entäs oletko kaivannut sitä, että istuimen saisi aivan vaakatasoon/suoraksi? Mitenköhän kulkevat lumessa? Hankalaa! Pikkukakkonen tosin syntyy jo ihan pian, joten enää ei ole kauan aikaa miettiä… Jaiks!

  • Hyvin toimivat! Meillä oli siis toinen vastasyntynyt ja toinen 2v kun otettiin nämä käyttöön. Koppa on tosi suojaisa ja sinne mahtuu hyvin lämpöpussi. On myös kiva kun koppaa saa nostettua puoli-istuvaan asentoon, kun vauva on vanhempi tykkää kun näkee sieltä vähän uloskin. Käyettiin näitä jonkinverran myös sivukorin kanssa – tykkään kyllä! Jos tulisi lisää vauvoja niin nämä ihan ehdottomasti 🙂

   Isot pyörät kulevat hyvin lumessa ja ne saa tarvittaessa lukittua. Käy ihmeessä lukemassa: http://mamigogo.bellablogit.fi/2012/10/16/bugaboo-donkey-vuoden-kayttokokemus/

Kommentoi