TALOUSARKIT TESTISSÄ

15/10/2013

SERLA-TALOUSPAPERI-TESTIRYHMÄ1SERLA-TALOUSPAPERI-TESTIRYHMÄ4SERLA-TALOUSPAPERI-TESTIRYHMÄ3SERLA-TALOUSPAPERI-TESTIRYHMÄ2SERLA-TALOUSPAPERI-TESTIRYHMÄ

Muistatteko kun kuukausi takaperin kerroin uusista Serlan talousarkeista? Talouspaperi on siis saanut uuden muodon ja entistä enemmän paperia on saatu mahtumaan toimivaan tiiliskiven malliseen pakkaukseen. Myös viisi lukijaani saivat talousarkkeja testattavaksi ja nyt he ovat antaneet tuomionsa. Mutta jos minä vaikka ensin kertoisin meidän omista kokemuksistamme.

Meillä kätevät talousarkit ovat olleet tehokäytössä lähinnä keittiössä. Kätevät niistä siis tekee se, että paperin saa vetäistyä helposti yhdellä kädellä, myös paketti suojaa hyvin papereita roiskeilta ja lialta.

Keittiössä paperiarkit toimivat monenlaisissa tilanteissa, lian pyyhkimiseen, kaatuneiden juomien siivoukseen, pikkusuiden putsaukseen, arkena servetin tapaan sekä vaikkapa ruoanlaitossa vihannesten kuivaukseen.

Karkeahko paperi sopii hyvin myös viinilaisen kiilloittamiseen ja apuna peilien ja ikkunoiden pesussa. Tällä hetkellä meiltä löytyy paketti myös kylppäristä, sillä olen jo monena päivänä unohtanut ostaa vessapaperia.. Jos meillä olisi auto, vähintään yksi paketti matkaisi siellä varmasti mukana, nyt se kulkee rattaissa. Parasta minusta näissä on se, että yhteen arkkiin mahtuu 2,5 rullaista paperia ja ne ovat muutenkin ympäristöystävällisiä sekä kotimaisia.

Testiryhmäläiset olivat löytäneet paljon samoja käyttätarkoituksia ja plussia arkeista kuin minäkin. Testiryhmäläisille siis lähettettiin kokeilujakson päättyessä kysymyksiä, joiden anonyymit vastaukset pääsin minäkin lukemaan. Kaikki testaajat olivat tyytyväisiä ja suosittelevat, ja osa olikin jo suositellut, tuotetta ystävilleen.

Minuspuolia arkeissa löydettiin myös siitä että arkkipaperit olivat normaalia talouspaperia kahrempia (myös plussan puolelta löytyi siis tämä). Paperia tuli myös välillä käytettyä tilanteisiin jossa olisi voinut selvitä myös rätillä. Papereiden ollessa vähissä, uusi paperi ei tullutkaan aina arkista – ja silloin tarvittiin kahta kättä. Paketin laitosmaisesta ulkonäöstä tuli ehkä eniten palautetta. Ehdotettiin paketin tuunauskilpailua sekä kausikuoseja muoviin. Tämänkin ulkonäköongelman ratkaisi vanhoista sälekaihtimista erilaisia koreja tekevä Anna Nygård, jonka kaupasta löytyy nyt myös takousarkkipaketille mitoitettu kori.

Oli kiva päästä testailemaan uutuustuotta yhdessä lukijoiden kanssa. Ehdottomasti järkätään lisää tällaisia testauksia tulevaisuudessa, ehdotuksia ja toiveita testattavista tuotteista saa antaa!

Onko teistä lukijoista moni jo löytänyt nämä uudet arkit tai ehtinyt niitä jo testailemaan?

Seuraa blogiani Blogilistalla, Bloglovinissa ja Facebookissa.
Löydät minut myös Instagramista ja Pinterestistä.

3 Responses to “TALOUSARKIT TESTISSÄ”

  1. Elina sanoo:

    Ehdottomasti tuo paketti vaatii jotain telinettä ympärilleen. Ei sovi kyllä kenenkään sisustukseen. Vielä kunnollista semmoinen jousimalli joka painaa pohjasta paperit ylös niin ei jää ne viimeset paperit pohjalle.

  2. marika sanoo:

    Meillä on nyt toinen paketti jo käytössä näitä. Meidän monilapsisessa perheessä näin pöpökaudella (flunssat ja vatsataudit…) ne ovat käytössä kylpyhuoneessa/vessassa käsien kuivaamiseen käsipyyhkeiden sijaan. Hyvin on toimineet ja varmasti ostetaan jatkossakin 🙂

Kommentoi