ILOA, VÄRIÄ JA LÄMPÖÄ

16/02/2013

Kävin viikolla pyröhtämässä kaupungilla ja ilokseni huomasin että monessa paikassa oli vielä rekit pullollaan aletavaraa. Itselleni ostin kolmenkympin paidan neljällä eurolla (joka tosin päätyy tyynynpäälliseksi) sekä kuudenkympin hameen kympillä.

Elviksen uusi pipo ja lapaset maksoivat yhteensä huimat kaksi euroa. Ne löytyivät H&M Kidsistä ja kokojakin oli ihan kohtalaisesti jäljellä. Mustan talven jälkeen kaipaan nyt todella väriä ja sitä siis sain taas vähän lisää. Sekä lapaset että pipo ovat acrylliä, mutta molemmissa on myöskin sisällä pehmoinen fleecevuori, joten materiaali ei kutita. Hanskat tyttöjen baby puoleta (nissä on piparkakku vaaleanpunainen vuori, heh) ja pipo poikien baby puolelta.


11 Responses to “ILOA, VÄRIÄ JA LÄMPÖÄ”

 1. Riikka sanoo:

  Onks tää niinko arvonta, pitää jättää kommentti?`No, mukana ollaan siis 🙂

 2. Taija sanoo:

  ihania värejä! Munkin mielestä just harmainpana talvena pitää käyttää värejä ja juuri ostin myöskin lapsille ja itselle värikästä alekampetta ja illalla äiti heittäytyy villiksi ja värjää tukkansa pinkiks 😀

 3. Annnsofi sanoo:

  Hei mistä noi ihanat leggarit on? Täälläkin kaivataan väriä kevääseen 🙂

 4. Mimmu sanoo:

  Heh, minä ostin ilmeisesti tuota pipon kanssa samaa sarjaa olevat lapaset Amandalle HM:n poikien puolelta, kun ne olivat niin hauskan värikkäät ja tyttöjen puolella oli vain vaaleanpunaisia kimalteilla 🙂 Mulla on kyllä muutenkin tapana etsiä molemmille lapsille vaatteita myös vastakkaisen sukupuolen osastoilta, enkä edes ymmärrä miksi niiden pitää ylipäätään olla erikseen. Minulla on viimeiaikoina ollut jotenkin yksivärisempi kausi, mutta asusteiden suhteen minäkin haen mahdollisimman värikästä ja ne tuntuu olevan myös lasten mieleen 🙂 Ihanat nuo legginsit, onko ne Po.pit? Samoin tykkään tuosta vaunujen rohkeasta oranssista. Miksi vaunut usein miten onkin mustat?

  • Sama, minäkin aina katson myös tyttöjen puolen ja viime aikoina onkin tullut tehtyä sieltä ostoksia enemmän kuin poikien puolelta 🙂 Ja joo, legginssit ovat vanhat popit 🙂 Mäkin tykkään tuosta oranssista, olen itse aika ihmeissäni kun yleinsä on sellainen mielipide että ihan sama minkäväriset, kunhan ovat mustat 😉

 5. Milla sanoo:

  Voi mikä söpöläinen ! <3

 6. Tiuku sanoo:

  Laitoin sulle spostia 🙂

Kommentoi