BOOZT.COM ALEKOODIT

16/02/2013

Sain alkuviikosta Boozt.comiin alekoodin jolla tilasin ko. kaupasta ekan kerran tuotteita. Valikoima oli suuri, mutta onneksi hakutoiminntoja oli paljon. Eli jos vaikka etsii itselleen mekkoa voi oman koon lisäksi valita vaikka tietyn mallin, värin ja merkin. Lähestyvä kevät ja kesä mielessä klikkasin itselleni ostoskoorin valkoset Converset sekä vähän suuremman kivan käsilaukun.

Booztista on edelleen paljon vaatteita ja asusteita alessa, lisäksi tietysti paljon kevään uutuuksia. Tällä kertaa päätin olla itsekäs ja tilata vain itselleni, vaikka New Generalsin vaatteet näyttivät tosi kivoilta ja meidän pojille sopivilta. Valikoima on tosi kattava ja merkkeinä on  esim Esprit, Filippa K, Happy Socks, Levis, Selected Femme, Tiger Of Sweden, Tommy Hilfiger, Ugg, Vagabond ja miljoona muuta. Lapsille taas muutama mainitakseni, Ticet To Heaven, Hummel, Moon Kids, Racoon ja NoaNoa.

Nyt minulla olisi jakaa myös teille pienet alekoodit Booztiin. Koodeja on siis kolme kappaletta ja tehdään nyt niin että nopeat syövät hitaat (luethan kuitenkin ehdot ensin!). Alekoodilla saat siis -15 eur yli 75euron tilauksesta, eikä sitä voi yhdistää muihin alekoodehin. Eli vaikka uudet converset viidelläkympillä!

Oma tilaukseni tuli muuten tosi nopeasti, ihan parissa päivässä. Tomituskulut ovat myös ilmaiset yli 49 euron tilauksille sekä virheostosten palauttaminen on myös helppoa ja ilmaista.

Klikkaa siis mainoslinkkiä –> KLIK ja syötä alekoodi maksamisen yhteydessä.

15 euron KOODIT:
Flfk100k
Flkj100s
Fltc100h
Lisäksi koodilla SPFIF2 5% alennus nopeimmalle (yli 30 eur ostoksista).

Olisi kiva myös kuulla mitä innostuitte tilaamaan!


16 Responses to “BOOZT.COM ALEKOODIT”

 1. Merikuu sanoo:

  Mä en ole piiitkään aikaan saanut kommentoitua sulle, siis se ei tallennu, en tajua missä vika, enkä tiedä tuleeko tääkään perille.
  Pitää mennä katsomaan tonne, uudet Conssit ois toiveissa 🙂

  • Moi!! Ihan totta? Höh, voi harmi!!! 🙁 Mä laitan viestiä eteenpäin tästä, toivottavasti jatkossa onnistuisi paremmin!
   Käy kattomassa, kiva jos löytyisi jotain ihanaa, Consseja oli ainakin kivoissa väreissä 🙂

 2. Anna sanoo:

  Jee kiitos! Tilasin Converset Carmine Rose (eli kivassa pinkihtävässä punaisessa) sävyssä! ♥

  – Anna

 3. nimetön sanoo:

  kauan tuo alekoodi on voimassa? 🙂

  • Alekoodin voi käyttää vain kerran, en tiedä onko jo kaikki antamani koodit käytetty vai ei. Se selviää vain testaamalla (mutta toivon ettei testailla turhaan, muuten joku sitä oikeasti haluava voi jäädä ilman). Koodit on voimassa ensi kuun loppuun, mutta eiköhän joku ne sitä ennen käytä. 🙂

 4. marika sanoo:

  Kiitti ale-koodista 🙂 Tilasin kevääksi Marimekko Converset, ne musta-valko-pilkulliset! Toivottavasti valitsin oikean koon, nyt sitten odotellaan postia! Jee!

 5. jesse sanoo:

  hei ja kiitos kivsta blogista. luulenpa ettäolen yksiä harvoja mies seuraajiasi! haluaisin kysyä että kuinka paljon miehesi osallistuu kotitöihin?

  • Moikka! Voi miten hauska kuulla! Tuskimpa täällä tosiaan käy paljon miehiä lueskelemassa 😀
   Mieheni osallistuu kotitöihin aika paljonkin. Koitetaan puoliksi hoitaa, mutta kyllä hän usein vähän enemmän tekee. Hänellä on taipumusta siisteysintoiluun, eikä voi sietää sotkua, joten vähän on pakkokin 😉

   • jesse sanoo:

    aijaa. olin jotenkin ajatellut, että hön kävisi töissä. mutta jos enemmän kuin puolet tekee, niin ei varmaan 🙂 mukavaa että pystytte molemmat olemaan kotona kun lapset ovat pieniä 🙂

    • NO AIJAA. Kummallisen paljon tunnut ”Jesse” tietävän elämästämme. Mieheni kyllä aamulla lähti töihin, eikä ole ainakaan tähän asti käynyt täällä salaa siivoamassa minun ja lasten ollessa ulkona. Mutta ei hän koko vuorokautta siellä toimistolla vietä ja viikonloputkin on vapaat 😉

    • Ja kuules Jesse, vai kukalie lie Aino, Maija tai Liisa oletkaan. Voisit mielellään lopettaa blogini kommentoinnin tähän. Tiedoksi että näen ip osoitteesi, eikö olekkin aika erikoista että samasta osoitteesta on tullut usempi asiaton kommentti mutta eri nimellä / henkilönä? Minusta se on aika surullista.

 6. Laura sanoo:

  Kiitos alekoodista 🙂
  Mustat Converset lähti tilaukseen. Toivotaan tosiaan että koko natsaa, sillä kyseessä on mun ekat Conssit!

Kommentoi