AASI ON LASTATTU

30/07/2012

 

Donkeyt täynnä lapsia ja tavaraa muutaman päivän reissulle. Uusi mottoni on, älä kanna mitään jos saat sen jotenkin vain tungettua rattaisiin. En osaa nykyisin pitää edes käsilaukkua, vaan se on survottuna aina mihin milloinkin, lapsen syliin, lapsen alle, lapsen selän taakse tai kuomun väliin.

Edelleen olen erittäin tyytyväinen ja iloinen viime syksynä meille tulleista bugaboo donkeystä. Kokemusta niiden kanssa liikkumisesta on vaikka minkälaisia. Toimivat tosi hyvin myös näin, yksin lasten kanssa vähän pidemmälle junalla reissatessa. Istuimet toimivat tarvittaessa myös hätäratkaisuna taksissa turvaistuimina.

Perillä ollaan siis määränpäässä. Tamperetta ei tosin katsastettu, edes pikaisesti. Ainoastaan täsmäisku ruokakauppaan ja siitä suoraan kylpylään. Ilta menikin siis lilluessa, huomenna edessä samanmoista sekä toivottavasti aurinkoa, hellettä ja tosi hauskan näköinen rantsu. Keskiviikkona sitten Tampereen kautta takaisin kotiin.

Nyt puhelin pois ja nukkumaan. Tämä taitaa muuten olla eka puhelin-postini. Toivottavasti ei näytä ihan hullulta.


Minttu


14 Responses to “AASI ON LASTATTU”

 1. Catharina sanoo:

  Onpas todella kätevän näköiset rattaat =) super hyvä että saa sen hätäratkaisu istuimeksi autossa!

 2. essi sanoo:

  Mun on vaan saatava tuollaiset vaunut! Ryhdynkö lottovoittajaksi vai pankkiryöstäjäksi, siinä vasta pulma?

 3. Anonymous sanoo:

  Oijoi, minäkin niin tykkään meidän aasivaunuista! Nyt kesälomalla niiden monipuolisuus on päässyt oikeuksiinsa, joka päivä käytetään monella eri tavalla. Vielä kun saisin päätettyä sen parhaan tavan asetella vaunut auton peräkonttiin, niin hyvä – nyt menevät joka kerta vähän eri tavalla; joskus hyvin, joskus loistavasti ja jonkun kerran vähän vähemmän loistavasti… Kai meillä on liian iso peräkontti, kun vaihtoehtoja on liikaa ;). Itse hankin rattaat myymällä ensin kaiken ylimääräisen (sitä on sittemmin kyllä taas kertynyt), enkä kertaakaan ole katunut!

  Hanna

  • niinpä, ne on kyllä ihan parhaat! takakonttiin asettelusta en osaa oikein sanoa mitään, ehkä kaksi kertaa meillä siellä olleet. Mutta hyvä että teillä on valinnanvaraa 😉

 4. Hanna sanoo:

  hei! aivan ihana blogi ja suloiset pojat sinulla!!
  on vain pakko kysästä että minkä pituunen sinun vanhin poika on ? mahtuuko hyvin istuun donkeyn ja kuomun alle? 🙂 tätä mietin. istuin on sen verran lyhyt että tuntuu että kun kokeilin puolitoistavuotiastani niihin että hänen päänsä on jo yläreunaan asti. siten ajattelen että tulisko meille ikinä käyttöä näille joskus tulevaisuudessa saatais toinen pieni.. hmm…. asioita vain!!!!

  jatkan kyllä lukemista!
  _ hanna

  • Moi ja Kiitos!!:)
   Kaapo on aikatasan 100 cm, oikein hyvin mahtuu edelleen kuomun alle istumaan. makuuasennossa pää ottaa vähän kiinni, mutta ei mitenkään haittaavasti. Menee varmasti niissä vielä hyvän aikaa. 🙂

 5. Emilien sanoo:

  Mie olen niiiiin kateellinen noista vaunuista! Mielelläni ottaisin meillekin…mutta budjetti ei vaan millään veny. 🙁

  • Noooo. älä oo!! Ja kun miettii vaunujen käyttöikää, laatua ja jälleenmyyntiarvoa sekä vertaa muihin tuplarattaisiin ei ne nyt niin kalliit ole. Essillä tuossa yllä oli muutama hyvä rahoitusvinkki ;D

 6. Tiina sanoo:

  Sulla on huippu blogi! Mäkin vähän kadehdin sun vaunuja.. 😉 Hei jos tiiät jonkun joka tarvitsis bugaboo bee+ mustalla kuomulla ja ostettu marraskuussa 2011 niin sano että käy mun bogissa ja ottaa yhteyttä.. Miellä siis myynnissä ne. 🙂

 7. Joonas sanoo:

  Näin miehisestä näkökulmasta katsottunakin ja oikeasti TODELLA monet vaunut ajaneena voin kertoa, että Bugaboon Donkeyt on jeesusteipin ja sähköisen kärpäslätkän jälkeen parasta mitä perheellinen mies voi omistaa. AASIT ROCKS!!

 8. […] mahdollisille taksimatkoille. Donkeyden kyytiin taas mahtuu enemmänkin tarvikkeita retkiä varten, mutta ei camaleonitkaan mitenkään mahdottoman vähän vedä. Tämä vaatii siis edelleen […]

Kommentoi