H&M HOME FOR KIDS!

29/07/2012
 

En tiedä teistä muista, mutta mulla on ainakin mennyt ihan ohi tää uusi henkkamaukan lasten sisutusmallisto. Milloinhan se on tullut? Ei ole tullut käytyä h&m nettisivuilla tai liikkeessä aikoihin.

Vauvoille ja lapsille on omat mallistonsa joihin siis kuuluu erilaisten petivaatteiden lisäksi erilaisia säilytyskoreja, koristetyynyjä, torkkupeittoja, naulakoita, pyyhkeitä ja pientä sisutussälää (kuten teltta!) sekä vauvatarvikkeita kuten tutteja.

Kirkkaat, raikkaat värit ja metsäteema ovat mieleeni. Vähän lapsellista, mutta ei liian lällyä. Noista hempeistä tyttöjenhuoneista kyllä tykkään, mutta ehkä sattuneesta syystä.. Kun sellaista ei saa, tai ainakaan viitsi sisustaa pojille. Kyllähän näistä paistaa jollain tapaa läpi ainakin Ferm Living ja jostain syystä myös Acne Jr. Mutta vaikutteethan tulevat aina jostain, etenkin näille ruotsalaisille halpisketjuille. Mitä muuten tykkäätte näistä Kappahalin pandoista!?:O

Mielestäni kuitenkin kivoja, erilaisia ja edullisia vaihtoehtoja lastenhuoneeseen.

Minttu


29 Responses to “H&M HOME FOR KIDS!”

 1. Marika sanoo:

  Tykkään kyllä varsinkin noista tähtijutuista. Ehkä värimaailma menee osittain ohi, vaikka kyllä meillä poitsunhuoneesta löytyy myös noita limeä ja turkoosia. Nuo naulakot on jotenkin sötävänsuloisia 🙂

  Bandat on muuten söpöjä, mutta nuo Kappahlin bandat ei jostain syystä oikein iske meikäläiseen.

 2. Tessa sanoo:

  Kivat on H&M malliston kaikki jutut! Pantterilakanat, huppupyyhe, kassit, torkkuviltti, pehmot; tosi monet haluun.
  Kappiksen panda ei iske, tykkään myös muuten pandoista..

 3. Kappahalin pandat liittyvät siis tuohon aiempaan halpisketjujen kopiontijuttuun. Järkyt! Siis takennetaan, järkky kopio Rodinin pandasta http://www.miniq.fi/img/resized/mini-rodini-pipo-beanie-panda-480.jpg yök. Ei ei siitä kappiksen pandasta kuulukaan tykätä :))) 😉

  • Noniin, en uskonutkaan olevani ainut ja ensimmäinen nämä bongannut. Hassua vaan etten ollut törmännyt missään aiemmin. Meillä näytti olevan paljon samoja suosikkeja :))

 4. Krista sanoo:

  Katselin jo aiemmin noita kappiksen pandoja ja ei voi muuta sanoa kuin, että halpa KOPIO ! Mutta tosiaan jostainhan noiden halpisketjujen on ideansa ammennettava. En sano, että halpisketjujen kamat huonoja olisivat, mutta noinkin räikeä kopiointi menee jo vähän yli..

  • Joo, samoin ajattelen. Toki itsekkin saa vaikutuksia vaikka kodin sisutamiseen muaalta, mutta ei mulla sentään samanlaista kotia oo kun vaikka naapurilla.

 5. Lumikettu... sanoo:

  H&M:n mallisto on kyllä hauska ja oikeilla jäljillä, mutta värimaailma ei aivan osu kohdilleen, jotta tuolta tulisi mitään meille 🙂

  KappAhlin pandoista kyllä tykkään. Tuovat mieleen WWF-pandan, joten ensimmäistä kertaa pojalle voisikin nyt ostaa paidan KappAhlista. Tuskin muistan, mutta voisin siis ostaa 🙂

  Haluaisin kovasti tykätä myös Mini Rodinin pandoista, mutta ne on mun silmään jotenkin niin rumia. Sori vaan 🙂 Yksi pipo merkiltä on jemmassa, mutta siihenkään en ole superihastunut…

  • Ei tullut tuo WWF:n panda olleenkaan mieleen ennen kommenttiasi! Ehkä kun se on siinä kuvassa kokonaisena, näissä vain pää / naama. Ei tarvii anteeksi pyydellä, hyvähän se on ettei kaikki tykkää kaikesta samasta 🙂 !

 6. Mä ajattelin skipata ekat lastenmalistot h&Mltä kun ne on niin tunnistettavia kun kaikki varmaan ostaa niitä nyt. Mut tollasta on kaivattu!

  Sit noi KappAhlin jutut…yleensä olen sitä mieltä, että kaikki ideat on käytetty jo ennen ajanlaskun alkua, että olkoon. Mutta kyllä noi pandat on ammentanut Mini Rodinin pandoista aika paljon, se on ihan toissijaista onko tuote halpa vai mikä. Mä en osta vaatteita siksi, et ne ois kallista ja merkkiä ja naapurinlapsilla ois sit kopiot ja naurasin niille iltaisin. Mutta toi on ehkä liikaa.

  Tosin, täytyy sanoa ettei se Mini Rodinin pandakaan mikään mielikuvituksen riemuvoitto ole, ja musta kyllä oikeasti tuntuu et se panda on jo statement, joka tuo nätin ulkonäön lisäksi esiin jotain elämänarvoja, sellanen pieni merkki et vanhemmat ei ole mitään Prisman kävijöitä 🙂 Siksi meillä ei sitä ole, eikä varmaan tulekaan mutta ei tule noin suoria kopiotakaan.

  Kopioinnista tuli mieleen vielä sellanen, etten usko että kopioinnilla olisi kauhean suurta merkitystä sille ”alkuperäisidean” merkille, sillä kopiointi tuo esiin myös merkkiä ja aina on ihmisiä, joille joko alkuperäisyys tai se merkin statusarvo vaikuttaa niin, ettei kopioita osteta. Kopiointi voi olla myös potku merkin nousemisesta yleiseen tietouteen. Mutta joo, pandat on silti nättejä vaikkei ehkä kotiudu meille KappAhlista eikä Mini Rodiniltakaan.

  • Voe, ei näillä unimäärillä päästä noin syviin ajatuksiin. Ihan samaa mieltä olen ja tunnistan itseni kyllä tuolta teksistä. Tulipahan palautettua hiljattain Rodinin legginssit joista puuttui panda! Tuli siinä mietittyä että ihan samanlaiset musta housut olisin saanut vaikka h&m 15-20 e halvemmalla.. Tyhmät maksaa.. 😉 ”Kopioita” mini rodinilta en ostaisi, mutta taas jokun toisen, ei itselle niin tutun ja rakkaan merkin vaatteita voisin.

 7. Pakko vielä lisätä yks juttu, en muista mistä luin et jonku ketjun raitavaatteet ois Pop-kopioita. Meinasin lentää selälleni huvituksesta, sillä eihän kukaan oikeasti voi omistaa RAITOJA (no okei, Adidas voi)! Joskus myös tuntuu, et tää lastenvaatehomma on tosi vakavaa vanhemmille (en siis sano että sulle!), et se menee ohi kaikesta muusta elämänsisällöstä, mikä on ihan hullua. Joskus suosittelisin kyllä ihmisille hankkimaan ton KappAhlin pandan lapselle ja säästyneillä rahoilla itselle vaikka kirjan tai jotain järkevää tekemistä…

  • ulmai sanoo:

   Lindexin paita jossa eriväriset raidalliset hihat yms sanottu olevan kopio Popin raidoista. Myös heidän yhen dinokuosin sanottu olevan kopio Meandin vastaavasta.
   Noi pandat on jotenkin masentuneen näkösiä.

  • jarna sanoo:

   Ainahan näitä ulinoita on ollu, että joku tietty sydän tai pallukka on jonkun tietyn malliston ”omistama”, juupa juu. Esimerkkinä vaikka Katvigin omput. Joka syksy on monessa mallistossa omenoita, jotkut enemmän Katvigin omppujen näkösiä, toiset vähemmän.

   Itse olen kyllä huomannut moniakin ”kopiointeja” kuoseissa. Selvimpiä on olleet eräs Molon kuosi ja Lindexin kuosi, mutta kerran huomasin myös toisin päin eli H&M:n aiempi kuosi löyty miltei samiksena jonkin ajan kuluttua Polarnilta, halvemmalta merkiltä kalliimmalle 😀

   Olen samaa mieltä, että ei nämä asiat (tai paljon mitkään)ole niin kammovakavia. Pitää osata ottaa asiat kevyesti, muuten elosta tulee saamarin raskasta 🙂

   Hyviä ajatuksia mutsi mutsilla oli 🙂

  • No niinpä! Raitoja ei voi omistaa tai matkia. Mutta sama toisaalta pätee aika moneen muuhunkin, omena on omena, panda panda.. Eihän ne vaatemerkit niitä keksineet. Eriasia jos juttu olisi joku viisipäinen pinkki kirahvi.

   Kammovakava juttu, todekkaan ei! Mutta edelleen sitä mieltä että toi pandapipo on kauhea, juurikin sen vuotta aiemman tehdyn takia.

   Kiitos muuten hyvistä kommenteista! Ja sori hidas vastaus täältä.

 8. Saska sanoo:

  On menny multakin täysin ohi, mutta kiitos vinkistä! Me ollaan laiteltu pojan huonetta ja jotain pientä vielä puuttuu – tämä mamma lähtee nyt tutustumaan tuohon tarjontaan 😉

 9. Nanna sanoo:

  Meillä ainakin Tellu rakastui noihin H&M:n sisustusjuttuihin. Valtavasti olisi heti sillä sekunnilla pitänyt tilata, joten ehkä sieltä jotain meillekin kotiutuu. Ikean ollessa kaukana on musta kyllä mukava kun tulee lisää edullisia vaihtoehtoja lapsillekin.

  Nuo pandat oli kyllä musta järkyn näkösiä! Voisin harkita ostamista kyllä jos näyttäisivät paremmille. Itse en siis välttämättä jätä halpisketjuista ostamatta ”kopioitakaan” (aina ei vaan ole rahaa normihintaisiin) kunhan ne vaan silmää miellyttää. Järkkyä ei kuitenkaan meille tule maksoi mitä maksoi.

 10. Elena sanoo:

  Voi onpa ihanan värikästä! Todella piristävän näköistä 🙂

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

 11. Anonymous sanoo:

  Kyllä pandat ovat aiheena vanhempi kuin Mini rodini, että en sinänsä syyttäisi kopioinnista, kuten joku edellä. Mm. Gymboreella oli pandoja jo ennen kuin Mini Rodinilla ja näyttää olevan monella muullakin. Varmasti näissä on innoitusta otettu Mini rodinista kuitenkin, kun ollut suosittu aihe. Näytti mm. seepraraitaakin olevan monella valmistajalla .

 12. essi sanoo:

  Hhaha, voi ei! Taas se todistettiin kuinka pihalla mä oon noista kaikista lastenvaatejutuista, sillä mä en kyllä osannut yhdistää noita pandoja Mini Rodiniin vaan ensimmäisenä tuli mieleen WWF! :—D

 13. kottarainen sanoo:

  Mä bongasin noita jonkin aikaa sitten ja kieltämättä tuo teltta ja turkoosi karhupussilakanasetti houkuttelevat kovasti. Meillä ollaan vielä vähän riehuvasta majakuumeesta jäljessä joten teltalle lienisi käyttöäkin kyllä. Toinen kysymys onkin sitten se, että mihin se meillä oikein laitetaan. 😀

 14. Mimmu sanoo:

  Ihan uusiahan nämä ovat, ei ollut vielä pari viikkoa sitten, ja minä ehdin jo odotella tuota karhu-pussilakanasettiä. Aivan ihana, mutta suuri pettymys, että setti onkin ”aikuisten” kokoa 🙁

Kommentoi