HELSINGIN RAIKKAIMMAT RAVINTOLAT
(KOTIINKULJETETTUNA)

22/09/2020

 

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistössä Foodoran kanssa

Take a way -ruoka ja kotiin tilattavat annokset mielletään usein vähän epäterveellisisimmiksi vaihtohedoiksi, enkä ihmettele, sillä aika usein mekin tilataessamme valitsemme pizzan. Useinmiten mieli tekee kuitenkin jotain fressiä eli tuoretta, raikasta ja hyvää tekevää värikästä ruokaa.

Tällä viikolla Foodoralla vietetään Fresh-viikkoa ja sen myötä ajattelin nostaa muutamia ihanan freshejä ravintoloita, josta raikkaita annoksia, kuten hyviä salaatteja, smoothieita, bowleja ja mezejä. Lisäksi Fresh-viikon ajan Foodoralla on paljon hyviä tarjouksia ja osassa ravintoloista myös ilmainen kotiinkuljetus, joten kannataa tutkia näitä appistä!

Happy Farmer kitchen & Bakery

Vastikään keskustaan avatun hävikkiruokaan keskittyvän ravintolan annokset tekevät vatsan lisäksi siis hyvää myös ympäristölle. Keittiön kulmakivinä ovat kasvispainotteiset modernit Happy Tray -annokset sekä vastapaistetut artesaanileivät runsailla täytteillä. Saa sieltä myös kaikkia ihania deli-herkkuja, kuten alakerran ruokakaupan hävikkibaananeista valmistettua bananabrediä!

Sandro Kortteli & Citykäytävä

Värikkäistä annoksistaan tutussa Sandrossa pääsee makumatkalle Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-Itään. Legendaarisen päivittäin vaihtuvan lounaan voi tilata nyt myös kotiin, ja se sisältää runsaan salaatin dippien ja leivän kera sekä  lämpimältä puolelta vaihtuvat liha-/kala- ja vegevaihtoehdot. Mukaan voi tilata myös vaikka kotimaisen The Good Guysin kombuchaa.  

Crunch Brunch

Tätä suosittelen ehdottomasti viikonloppuaamulle! Erilaisiin plattereihin erikoistuneesta ravintolasta saa helposti näyttävän brunssipöydän katetuksi. Erilaisia plattereita on valittavana montaa eri sorttia ja ne sisältävät muunmuassa herkullisia täytettyjä leipiä ja focaccioita, juustoja, marja -ja hedelmäannoksia, antipastoja, oliiveita, pähkinöitä, leivoksia ja vohveleita… Kätevässä laatikossa tulevat platterit on helppo ottaa  myös piknikille mukaan.

Levant

Falafeleista, mezeistä, rullista ja runsaista salaateista tunnettu Lähi-idän makuja tarjoava Levant nousi nopeasti Helsinkiläisten suosioon ja jatkaa sillä tiellä edelleen. Levantin ruoista ei puutu makua tai raikkautta ja ne maistuvat meidän koko perheelle. Oma suositukseni menee meuhukkaille ja isoille falafelepalloille, hummukselle, marinouduille herkkusienille ja kurpitsoille sekä tomaattisalsalle. Kuvissa näkyvä lounaamme on sieltä. 

Voisin mainita vielä ilman sen kummempia esittelyitä Foodoran sovelluksesta löytyvät loput raikkaat paikat ja suosikkini:  Bär Bar, Kippo, Just Vege, Lie Mi, Fruits & More, Sen Chay, IPI kulmakuppila, Pupu ja monia muita…

Kurkkaa siis Foodoran Fresh-viikon tarjoukset ja ilmaiset kotiinkuljetukset netistä tai kätevästi Foodoran apillä ja käy toki osallistumassa myös Instagramini puolella Foodoran lahjakortin arvontaan!


Kommentoi