HIUSTENLEIKKUU JOKA VANHENSI PARI VUOTTA

19/08/2020

Siitäkin huolimatta, että kyseessä oli tuttu parturi, olin aika yllättynyt siitä, kun Kaapo täysin omatoimisesti varasi sekä itselleen että veljelleen ajan hiustenleikkuuseen. Hän vain ilmoitti, että oli tehnyt ja mihin aikaan he toiselle puolen kupunkia ratikalla lähtisivät. Oukkidoukki, pitäähän lomalta palata kouluun siistissä tukassa!

Itselläni sattui olemaan asioita kaupungilla hoidettavana samoihin aikoihin, joten kävin samalla nappaamassa poikien valmiista hiuksista kuvat kampaamon edessä. Vaikka olen aina tykännyt pojilla myös vallattomista kutreista, kyllä tällainen siisti leikkaus on vaan tosi skarppi sekä fressi ja joka parturikäynnin jälkeen tuntuu, kun he olisivat kasvaneet yhtäkkiä vuosia (ja minä siinä samassa).

Itse olen käynyt viimeksi alkuvuodesta kampaajalla. Se hyvä puoli tässä omassa värissä on, että näköjään näinkin pitkään pärjää pakon edessä ilman. Kun ei juuri tee myöskään mitään lämpökäsittelyjä (föönaus tai suoristus) niin hius on pysynyt latvoja myöten yllättävän hyvässä kunnossa. Pian tahtoisin kuitenkin kampaamokäsittelyn joka puolestaan nuorentaisi muutaman vuoden – eka ihan kokopitkä harmaa hius nimittäin bongattu hiljattain!


3 Responses to “HIUSTENLEIKKUU JOKA VANHENSI PARI VUOTTA”

  1. Stella sanoo:

    Voi ihanat ja niin komeat pojat!

  2. Elina sanoo:

    On se kyllä hauskaa miten tukan siistiminenkin saa aivan erilaisen kuvan aikaan. Varsinkin se ensimmäinen vuoden-parin ikäisenä suoritettu hiustenleikkuu tekee ihmeitä, kun vauvasta kuoriutuu taapero. Mukava, että lapsesi tykkäävät käydä kampaamossa ihan itsenäisesti.

Kommentoi