ARKIKUVA 4/52

26/01/2019

Tällä viikolla Myyllä oli viisikuukautisneuvola. Vaikka neuvolakäynneillä ei yleensä tapahdu mitään kummempaa, on siellä kiva käydä molempien vanhempien voimin aina kun vain mahdollista. Tällä kertaa tuli kuitenkin rokotuksia ja meillä oli myös asiaa allergioista, joten kiva että päästiin molemmat yhdessä käynnille.

Olenkin muutenkin huomannut, että vauvan synnyttyä minulle on entistä tärkeämpää tehdä asioita yhdessä. Niiden ei tarvitse tällä hetkellä olla mitään sen neuvolassa tai kaupassa käyntiä ihmeellisempiä juttuja, tärkeämpää on se, että teemme yhdessä. Tiiminä. Se oikeasti tekee todella hyvää parisuhteelle, vaikka saattaakin kuulostaa vähäpätöiseltä jutulta.

Neuvolan jälkeen meillä on ollut tapana käydä hoitamassa myös muita asioita. Meidän vakkari on yleensä apteekki, posti, kauppa ja usein napataan myös jotain ruokaa, yleensä nepalilaista, mukaan. Kuten tälläkin kertaa.


One Response to “ARKIKUVA 4/52”

  1. samu sanoo:

    Moi! Olisi superkiva kuulla / nähdä vähän enemmän kuvia teidän kodista. Ymmärrän enemmän kuin hyvin, että vauva-aikana ei mitään sisustusprojekteja pahemmin viedä loppuun ja muutenkin vallitsee jatkuva kaaos, mutta olis kiva nähdä teidän ”uutta” asuntoa vähän enemmän kokonaisuutena. Huoneita esiteltynä ja ehkä jopa pohjapiirustus tai jotain. Vanhasta kodista julkaisit jotenkin ihanan paljon kuvia ja niissä tykkäsin just siitä arkirealismista – välillä lelut lattialla täällä ja pyykkiteline tuolla. Nykyinen kotikin näyttää ihanalta, etenkin lattia!

Kommentoi