HYPPYKIIKKU

17/01/2019

No onhan se nyt ruma kun mikä, eikä muutenkaan mikään ergonomisuuden huippu, mutta kaiken tämän maitoallergia -ja refluksiepäilyn, jatkuvan vauvan pystyssä kanniskelun ja hyppyyttelyn keskellä on kiva laskea baby edes hetkesi tuohon viidyttämään itse itseään, samalla kun maitohapot vähän tasaantuvat omissa käsivarsissa.


One Response to “HYPPYKIIKKU”

  1. Kolmen tytön äiti sanoo:

    Hei, refluksi ja maitoallergia kulkevat mun kokemuksen mukaan hyvin usein käsikädessä. Meillä tytöllä oli 4kk ikäisenä pahin vaihe ihottumineen mahakipuineen ja refluksivaivoineen. Lopulta saatiin taisteltua aika verikokeisiin ja lähete lastenlääkärille. Verikokeissa jo todettiin maito ja kananmuna-allergiat jotka vielä altistuksella varmistettiin. Heti kun siirryttiin nutrilon pepti jauhekorvikkeeseen (maotoallergisille, saa myös ilman reseptiä isommista marketeista), tilanne rauhoittui suoliston ja ihon suhteen. Haluan rohkaista että jos on pienikin epäilys, viekää asiaa eteenpäin. Tsemppiä arkeen!! T. Kolmivuotiaan allergisen tytön äiti

Kommentoi