MÖKKILYFE

23/07/2018

Ihan uskomatonta mitä jo puolikas päivä mökillä tekee sielulle. Vähän jännitti lähteä matkaan vielä tässä vaiheessa. Ei sillä että pelkäisin synnytyksen vielä alkavan, vaan kun olo on niin kaman tukala että paras ja turvallisin paikka tuntuu olevan kotona. Mitä vielä, sopivan viileään mereen pääsee pulahtamaan heti kun siltä tuntuu, mottoriveneen ja kajakin kyydissä merituuli viilentää kivasti ja puusaunassa tai laiturin nokassa olevalla nojatuolilla on helppo rentoutua. Ja mikä parasta, lapset nauttivat täysin rinnoin vedessä peuhaamisen lisäksi frisbeegolfin peluusta tai ihan vain mökin nurkassa Akkarin lukemisesta.

Ollaan tällä vain muutama päivä, mutta sekin on jo paljon. Kuumassa kerrostalokämpässä olo olisi kaikkien lasten kanssa käynyt varmasti nopeasti vähän liian ahtaaksi ja kiristänyt hermoja. Kun ranna tai maauimalassa minun ei ole mukava viettää koko päivää, en vain pysty olla. Eikä täällä tarvitse edes hätäillä sinilevästä.

Meidän mökki-elämää pääsee muuten seuraamaan paremmin Instagram-storysin kautta. Nyt pujahdan viileän lakanan alle ja aamusta heti sitten taas uimaan.


One Response to “MÖKKILYFE”

  1. Ihanaa mökkifiilistä näissä kuvissa ja tekstissä, tällaiset postaukset ovat ihan mun lemppareita <3

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

Kommentoi