BODY & SOUL

29/10/2017

Kaupallinen yhteistyö – LIFE Body & Soul

Jatketaan luonnonmukaisella ihonhoidolla. Minulla on ollut viimeiset pari vuotta ihan selkeä suunta luonnonmukaisempaan kosmetiikkaan. Meikeissä ja hiustenhoitotuotteissa itselläni on kuitenkin vielä vähän parantamisen varaa. Voisi kuitenkin sanoa, että ihonhodoissa käyttämäni tuotteet alkavat kuitenkin olemaan lähestulkoon luonnollisia.

Luonnollisia aineosia haluan käyttää juurikin niiden luonnollisuuden takia. Ympäristöstämme löytyy ihan mielettömän hyviä ja hoitavia ainesosia, joten miksi emme mielummin hyödyntäisi suoraan niitä. Luonnolliset aineosat ovat tietysti parempi valinta myös ympäristön kannalta. Pienilläkin päivittäisillä valinnoilla voi olla suuri merkitys, eikä kaikkia tuotteita tarvitse pistää vaihtoon samalla kertaa. Ainakin itselleni tällainen asteittain luonnonkosmetiikkaan siityminen on toiminut hyvin.

Pohjoismaiden suurin ja monipuolisin terveyden ja hyvän olon erikoisliike Life toi alkuvuodesta markkinoille oman Life Body & Soul –tuotesarjansa, joka keskittyy luonnonmukaiseen ihonhoitoon. Olen itse nyt viimeiset pari viikkoa testaillut tuotesarjaa kaupallisessa yhteistyössä Lifen kanssa. Body & Soul sarjasta löytyy paljon hoitavia ihonhoitotuotteita, joiden kehityksessä on otettu huomioon Pohjoismainen kylmä ilmasto.  Sarjan tuotteet sisältävät 95-100% luonnollisia ja luomutuotettuja ainesosia ja ne on myös valmistettu meillä Pohjolassa.

Oma ihoni kaipaa kunnon kosteutusta ja jopa pientä hemmottelua aina näin ilmojen kylmetessä. Se tarkoittaa sitä, että kaipaan suihkun jälkeen muutakin kun pikaisen kosteusvoiteella rasvaamisen, rakastan nimittäin läträtä erilaisilla öljyillä ja täsmätuotteilla. Suhkussa minulla on ollut käytössä hajusteeton ja kosteuttava Make The Moist Of It- suihkugeeli sekä yksi sarjan suosikeistani, Rub It In-kuorintavoide. Aavistuksen sitruunalta tuoksuva kuorintavoide on täysin luonnonmukainen ja sen teho perustuu murskattuihin oliivin kiviin jotka yhdessä aloe veran, kookosöljyn sekä kaakaorasvan kanssa jättävät ihon ihanan pehmoiseksi.

Sarjasta löytyy myös saman tuoksuiset, Soften Up-kosteusvoide ja Treat Your Skin-vartalovoi  sekä lisäksi, ah, niitä öljyjä! Kuten jo aiemmin mainitsin, rakastan nykyään läträtä erilaisilla öljyillä ja seerumeilla ja etenkin niissä on tärkeää, että ne ovat luonnonmukaisia. Get The Look-arganöljyä voi käyttää ihon lisäksi hiuksissa tai vaikkapa kynsinauhojen hoitoon. Arganöljyllä on ihoa ja hiuksia hoitava sekä korjaava vaikutus. Öljy toimii mielestäni myös kasvoilla kivasti meikin alla. Toinen sarjan öljyistä on taas ihana ja rentouttava Ease Off-laventeliöljy. Tästä öljystä löytyy lisäksi rauhoittavaa kamomillaa, avocadoa sekä seesamöljyä, joilla on rauhoittava, antibakteerinen, kosteuttava ja suojaava vaikutus. Tämä onin erinomainen öljy hierontaan, ja voin kertoa että tällä jumittuneiden niskojen hieromisen jälkeen tulee uni aika helposti! 

Kesän jälkeen ainakin itselläni meinaa unohtua jalkojen huomioiminen. Jatkuvasti kun on sukat jalassa, ei aina tule mieleen hoitaa niitä samalla tavalla kun kesällä sandaaliaikaan. Mikäs onkaan ihanampaa kun istua illalla jalat lämpimässä ja hoitavassa jalkakylvyssä Netflixiä katsellen.

Sarjasta löytyy myös erilaisia jalkatuotteita, joka vielä toistaseksi löytyvät vain myymälöistä, mutta tulevat varmasti pian myös nettikauppaan. Väsyneitä jalkoja hellii Kick Up Your Heels-jakakylpy jonka jälkeen jaloille kannattaa levittää paksu ja ihanan pehmeyttävä Walk On Air-jalkasalva. Voin luvata että tämän jälkeen kantapäät tuntuvat yhtä pehmoisilta kun vauvan peppu!

Näiden tuotteiden lisäksi sarjasta löytyy vielä paljon muitakin maininnan arvoisia tuotteita, kuten Sooth Away-käsivoide sekä raikas Keep Rollin’-deodorantti. Kuten ehkä huomasitte, kaikilla tuotteilla on myös tosi hauskat ja kuvaavat nimet.

Body & Soul on mielestäni hyvä luonnonmukaisempi vaihtoehto synteettisille tuotteille, kyseessä ei kuitenkaan ole sertifioitu luonnonkosmetiikka, mutta kaikki tuotteissa käytetyt ainesosat ovat vähintään 95% luonnollisia. Luonnollisten ainesosien käyttö kuormittaa selvästi vähemmän ympäristöä, mutta toki myös meitä ihmisiä! Luonnonmukaiset tuotteet ovat turvallisia käyttää ja ne aiheuttavat tutkitusti huomattavasti vähemmän esimerkiksi ihoärsytystä.

Kuinka iso osa teidän päivittäin käyttämästänne kosmetiikasta on luonnollista? Kommentoi alle, kaikkien vastanneiden kesken arvotaan yhteensä neljä Life Body & Soul tuotepakettia! Arvonta päättyy su 5.11.17.

 


110 Responses to “BODY & SOUL”

 1. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Aika pieni osa vielä tässä vaiheessa mutta osuus on koko ajan lisääntymässä :) Luonnonmukaisuus alkaa olla minulle tärkeimpiä ominaisuuksia kosmetiikkaa ja ihonhoitotuotteita ostaessa.

 2. Avatar K sanoo:

  100 %

 3. Avatar Salla sanoo:

  Aika vähän vielä mutta haluaisin lisätä sen käyttöä. Jännittää vaan miten herkkä iho niihin reagoi. Olisi kiva päästä kokeilemaan.

 4. Avatar Jonna sanoo:

  Nyt tuntuu että luonnontuotteita on käytössä hävettävän vähän. Erityisesti hiustenhoitoon kaipaisin uusia muotoilutuotteita.

 5. Avatar Maiju sanoo:

  Melko pieni osa vasta, mutta innolla haluaisin kyllä kokeilla lisää!

 6. Avatar Heta sanoo:

  Kaikki muut luonnollisia paitsi osa meikeistä!

 7. Avatar Jenni M sanoo:

  Olen tässä asiassa sekakäyttäjä, mutta pyrkimys on luonnollisempaan suuntaan!

 8. Avatar Minnamanna sanoo:

  Sanoisin, että noin 60 prosenttia on luonnonkosmetiikkaa. Käsisaippuat toivoisin olevan luonnonkosmetiikkaa, koska kokemukseni mukaan ne eivät tällä hetkellä kuivata käsien ihoa niin pahasti. Kaipailisin myös luonnonmukaista dödöä, joka ei petä. Atopikkolapsen iholle toivoisin löytäväni hyvän rasvan luonnonkosmetiikan joukosta myös.

 9. Avatar Liitu sanoo:

  Ennen ei ollut väliä mitä myrkkyjä ihoon läträsi, nyt raskauksien ja iän? Myötä, tuntuu että iho reagoi kaikkiin voimakkaasti. Mielenkiintoista olisi kyseistä sarjaa kokeilla, ME -tuotteet ovat ainakin löytäneet paikkansa minulle.

 10. Avatar Susa sanoo:

  Valitettavasti en osaa edes sanoa, lähinnä kaikki saippuat vain. Pyrin välttelemään monia kemikaaleja ja käytän siksi aika vähän mitään kosmetiikkaa. Olen herännyt vasta viime aikoina luonnonmukaisuuteen ja nyt tavoitteena on löytää mielellään kauniit tuotteet, joilla voisin korvata aivan kaiken käytössä olevan kosmetiikan (ja kaikki pesuaineet myös!).

 11. Avatar Milla sanoo:

  Aivan liian pieni osa. Mieli tekis lisätä luonnonkosmetiikan käyttöä, mutta opiskelijabudjetilla sijoittaa mielummin niihin hyviksi todettuihin tuotteisiin kun ostaa hintavan hutiostoksen.

 12. Avatar tianen sanoo:

  Mulla on kans se joku pari vuotta ollut tavoitteena siirtyä luonnnonkosmetiikkaan! Pikkuhiljaa. Osa meikeistä on viel ns. normi meikkejä muuten käytetään koko perhe vaan luonnonkosmetiikkaa :)

 13. Avatar BIKKE sanoo:

  Pyrin valitsemaan luonnollista ihan olonikin tähden mutta kyllä sorrun kauniisiin purnukoihin :)

 14. Avatar Julia sanoo:

  Pyrkimys lisätä luonnonkosmetiikan määrää, tällä hetkellä aika minimissä valitettavasti.

 15. Avatar Maisa sanoo:

  Onpa kiinnostava tuotesarja! Minä olen siirtynyt lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Tykkään kovasti!

 16. Avatar AnniM sanoo:

  Noin puolet käyttämistäni tuotteista on luonnonkosmetiikkaa. Vielä siis löytyy parannettavaa tälläkin saralla. :)

 17. Avatar Anna-Riikka sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa on vielä aika pieni osa mutta suunta on mullakin koko ajan luomumpaan päin :)

 18. Avatar Jensta sanoo:

  Luonnonkosmetiikka is the new black
  Osa jokapäiväisiä kauneusrutiinejani mutta parannettavaa olis kyllä täälläkin

 19. Avatar Henna sanoo:

  Pakko myöntää, etten ole pahemmin ajatellut edes asiaa. Mutta kiinnostaa ehdottomasti kokeilla ja paneutua enemmän asiaan

 20. Avatar Sanna Saarinen sanoo:

  Melko vähäinen vielä.Mutta kiinnostaa kovasti.Tässä olisikin hyvä mahdollisuus päästä kokeilemaan tuotteita.

 21. Avatar Maarika sanoo:

  Kasvojen hoitotuotteet ja osa meikeistä on luonnon kosmetiikkaaa. Suihkusaippuat ja muut vaetalon hoitotuotteet myös. Hiusten laitto vaatii minun tapauksessa vielä muita tuotteita. kokeiltu on luonnonmukaiset suolasuihkeet ja pesuaineet jotka ei valitettavasti käy käsitellylle tukalleni.

 22. Avatar Enni sanoo:

  Osa tuotteista on luonnon kosmettiikkaa mutta parantamisen varaa löytyy täällä vielä, etenkin pesuaineissa.

 23. Avatar Laura sanoo:

  Melkein puolet on jo luonnonkosmetiikkaa, pientä parantamisen varaa kyllä on.

 24. Avatar Tuija sanoo:

  Täytyy myöntää, että ihan liian vähän..taitaa yksi tuote olla vasta. Olisi kiva tutustua ja ihastua, tuntuu ettei nykyään mihinkään aikaa..

 25. Avatar Emmi sanoo:

  Kosmetiikkani ei juurikaan sisällä luonnonkosmetiikkaa, joten nyt olisi hyvä sauma tutustua siihen!

 26. Avatar Ilona sanoo:

  Noin puolet on luonnonkosmetiikkaa.

 27. Avatar markku sanoo:

  melko pieni osa tällä hetkellä, ehkä 30%. pitäisi tutustua asiaan paremmin.

 28. Avatar Annafiinu sanoo:

  Noin puolet taitaa olla tällä hetkellä luonnonkosmetiikkaa. Sitä mukaa kun vanhat purkit tyhjenee, ajattelin ostaa tilalle luonnolliset tuotteet.

 29. Avatar mgj sanoo:

  Ei vielä hirveän paljon, mutta haluisin tutustua enemmän luonnonkosmetiikkaan :)

 30. Avatar Rosie sanoo:

  Suurin osa jo nykyään! Meikit aiheuttavat eniten päänvaivaa tällä saralla, mutta muista tuotteista on löytynyt hyvin vaihtoehtoja. Aina olisi kyllä kiva kokeilla uusia luonnonkosmetiikkatuotteita!

 31. Avatar Sanna sanoo:

  100% En muuta käytäkään kuin luonnonmukaisia tai mineraalituotteita.

 32. Avatar Riina sanoo:

  Pikku hiljaa oon alkanut kasvattamaan prosenttiosuutta. Meikit on vielä lähes täysin synteettisiä mut ihonhoidossa aika hyvä meno jo.

 33. Avatar Sanni sanoo:

  Valitettavan vähän vielä…MUTTA kuitenkin koko ajan enenevissä määrin :) Pakko myöntää että itseasiassa viimeisen vuoden aikana olen heräillyt siihen kuinka paljon luonnonkosmetiikkaa onkaan saatavilla! Sen heräämisen myötä olen hiljalleen yksi tuote kerrallaan yrittänyt etsiä korvaavia tuotteita. Lapsen kengissä siis vielä mutta oikeaan suuntaan matkalla :)

 34. Avatar Anniinä sanoo:

  Hiustenhoitotuotteet alkavat olla kaikki :)

 35. Avatar pöllö sanoo:

  Kaikki muut paitsi shampoot ja dödö on luomua.

 36. Avatar Eija Kyllästinen sanoo:

  Myös minulla olisi toiveissa lisätä luonnonmukaisesti tuotettujen tuotteiden määrää meikkipussissani. Jotain toimivia tuotteita olen löytänyt, mutta samalla tehnyt myös monta epäonnistunutta ostosta.

 37. Avatar Kaisa sanoo:

  Näin vanhemmiten (37v) alkaa iho reagoimaan näköjään enemmän ja enemmän vuodenaikojen vaihteluihin. Heti kun pakkaset tulivat, iho kuivuu… Siirryn pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan ja tätä merkkiä olisi kiva koittaa, en ole ennen tutustunut! Tarpeeseen siis tulisi!!

 38. Avatar ulla sanoo:

  Muutama suosikkituote löytyy, enemmänkin saisi olla!

 39. Avatar Irkku sanoo:

  Vielä aika pieni osa käyttämistäni tuotteista on luonnonkosmetiikkaa. Käyttämistäni tuotteista suurin osa ovat kasvojenhoitotuotteita.

 40. Avatar Anni sanoo:

  Luonnonkosmetiikkaa hiustenhoitotuotteet ja dödö. Ihonhoitotuotteissa vielä puuttuu valitettavasti.

 41. Avatar Riina sanoo:

  Käytän kosmetiikkaa ylipäätään melko vähän….erityisemmin en ole kiinnittänyt sen luonnollisuuteen huomiota, mutta hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet ovat iho-ongelmien takia tuttuja. Tämä sarja kiinnostaa kyllä; plussaa tuotteiden kauniista purnukoista :)

 42. Avatar huldamaria sanoo:

  pesuaineet ja rasvat ovat luonnollisia, värikosmetiikka valitettavasti ei!

 43. Avatar Milla sanoo:

  Noin 80% mun käyttämistä tuotteista on luonnonkosmetiikkaa. Kaikki hiustenhoitotuotteet ja vartalon pesu ja kuorintatuotteet on luonnonmukaisia. Rasvana käytän vartalolle kookosöljyä tai sheavoita ja kasvoille lushin ihanaa naamarasvaa. Muutamat mekit pitää vielä vaihtaa, kunhan vanhat on käytetty loppuun. Lushista saa hyviä meikkejä, rasvoja, hiustenhoitotuotteita ja paljon kaikkee muuta ihanaa<3 myös sellanen merkki ku natura siberica (ruohonjuuri myy) on kokeilemisen arvonen! Tpivottavasti teillä myös kodinkemikaalit on vaihettu eco vaihtoehtoihin :)

 44. Avatar Minna sanoo:

  Kasvojenhoitotuotteista osa on luonnonkosmetiikkaa ja dödö tällä hetkellä, meikit ei. Mielelläni käyttäisin enemmänkin, esim. hiusten- ja vartalonhoito, mutta ovat vielä melko kalliita, hinta kuitenkin ratkaisee.

 45. Avatar Riikka sanoo:

  Aika vähän tällä hetkellä, ehkä noin 20%.

 46. Avatar Kuisma sanoo:

  Hyvin pieni osa, sillä erittäin herkän ihon kanssa kokeileminen on vaan jäänyt..

 47. Avatar Jeni sanoo:

  Sanoisin, että noin 50%. Mikäkin tosin koko ajan menossa luonnollisempaan suuntaan.
  Olisikin ihana vastata ensi vuonna tähän kysymykseen huomattavasti isompi prosentti. :)

 48. Avatar Maya sanoo:

  Hiustenhoidossa Kerastasen n.99% luonnollista alkuperää oleva Aura Botanica sarja käytössä ja deodorantin valintaan on vaikuttanut sen luonnollisuus. Kasvo ja vartalon hoidossa käyttäisin mielelläni enemmänkin luonnollisia tuotteita.

 49. Avatar Nea sanoo:

  Suurin osa ihonhoidosta ja meikeistä ovat luonnonkosmetiikkaa aina deodoranttiin asti. Hiustuotteet minulla on pääsääntöisesti kampaamokamaa mutta muuten suosin valtavasti luonnollisempaa vaihtoehtoa. Pyrin vaihtamaan aina tuotteen loputtua luomuun :)

 50. Avatar Petra Ps sanoo:

  Kosteusvoiteet ja shampoot. Meikeistä osa, mutta ei vielä läheskään kaikki.

 51. Avatar annu sanoo:

  Aika vähän! Mutta innokkaasti voisin kokeilla uutta :)

 52. Avatar Nuu sanoo:

  Kokoajan enemmissä määrin on luonnonkosmetiikka lisääntynyt arsenaalissani. Tällä hetkellä enää meikit ja hiustenmuotoilutuotteet taitavat olla ei-luonnonkosmetiikkaa.

 53. Avatar Tiia G sanoo:

  Itsellä käytössä meikit, kasvoputsarit, rasvat ja pesuaineet. Myös osa kodin puhdistusaineista sekä käytössä myös pyykkietikka. Kokoajan siirtymässä enemmän luonnonmukaisempiin tuotteisiin, mutta jos jostain tuotteesta ei löydy luonnollisempaa vaihtoehtoa, joka toimii, en ota asiasta paineita.

 54. Avatar Laura V sanoo:

  Toistaiseksi vielä hyvin pieni osa. Ainoastaan muutamaa kasvorasvaa lukuunottamatta, vanhat hyväksikoetut tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa. Edelleen on se kuvitelma, ettei mikään luonnonkosmetiikka voi olla yhtä tehokasta.

 55. Avatar embuske sanoo:

  Vasta hiljan olen alkanut heräilemään luonnonkosmetiikan äärelle, eli vasta tutustuminen käynnissä. Mutta tarkoitus olisi alkaa siirtymään puteleiden loputtua aina vaan luonnolisempaan suuntaan.

 56. Avatar Mar3ngi sanoo:

  Minä vaihdoin vuosi sitten meikit ja puhdistustuotteet luonnonkosmetiikkaan mutta muutaman kuukauden käytön jälkeen pieni ihottuma levisi hyvin suureksi ongelmaksi joten piti lopettaa ja palata vanhoihin turvallisiin tuotteisiin, että sain ihon rauhoittumaan.
  Tällä hetkellä luonnonkosmetiikasta käytän deodoranttia, vartalonkuorintaa ja kasvonaamiota, lisäksi on myös jätettävä hoitoaine. Haluaisin kokeilla nyt jotain muuta luonnonkosmetiikkaa, täytyy varmaan aloitella pikku hiljaa tuote kerrallaan ja katsoa että mikä ainesosa pahan ihottuman aiheuttaa.

  Tässä tuotesarjassa on kyllä kivat nimet ja sisustukseen sopivat purkit ;)

 57. Avatar Anna sanoo:

  Kokoajan luonnonkosmetiikka on lisääntynyt ja lähinnä meikeissä ja osassa hiustentuotteissa on ei-luonnonkosmetiikkaa.

 58. Avatar SarkkuJ sanoo:

  Pienehkö osa vielä mutta kiinnostus kasvaa!!

 59. Avatar Marika sanoo:

  Ihonhoitotuotteista lähestulkoon kaikki taitaa olla luonnonkosmetiikkaa. Meikeistä ehkä 80% on luonnonkosmetiikkaa. Kasvojeni iho on teini-iästä asti ollut epäpuhdas ja luonnonkosmetiikka on auttanut siihen. Sen vuoksi olen yrittänyt pikkuhiljaa siirtyä luonnollisempiin tuotteisiin. Lisäksi toki haluan välttää turhia kemikaaleja.

 60. Avatar nilsson sanoo:

  Aika vähän vielä tällä hetkellä käyttämästäni kosmetiikasta on luonnonkosmetiikkaa, mutta tavoitteena on koko ajan lisätä luonnonkosmetiikan käyttöä sitä mukaa kun vanhat purkit loppuvat.

 61. Avatar Mini sanoo:

  Aika pieni osa toistaiseksi. Ihoni on herkkä ja etenkin talvisin todella kuiva. Vielä en ole löytänyt tarpeeksi kosteuttavaa ja ärsyttämätöntä luomutuotesarjaa, mutta toivo elää

 62. Avatar Meri sanoo:

  Olen lähinnä testaillut, mutta ei vielä vakkarikäytössä.

 63. Avatar SAMP sanoo:

  Olen kokeillut useita luonnonkosmetiikkabrändejä, mutta vielä ei ole jäänyt käyttöön, vaikka kovasti toivoisin löytäväni jonkin huippumerkin normituotteeni korvaamaan!

 64. Avatar Päivi sanoo:

  Hiljattain olen vaihtanut osan ihonhoitotuotteistani luomuun ja toivottavasti jatkossa loputkin ☺️

 65. Avatar Henna sanoo:

  Kiinnostusta olisi

 66. Avatar Elina sanoo:

  Tällä hetkellä käytän vain deodorantista ja vartalosaippuasta luonnollisista ainesosista tehtyjä versioita, mutta aikomus on ollut jo hetken vaihtaa myöskin voidepuolta luonnollisiin.

 67. Avatar jasmin sanoo:

  Raskausaikana olin todella tarkka luonnonmukaisuuden suhteen, ja vielä nyt imetysaikanakin pitäisi olla! Kotihoidontuelle pudottuani taloudellisetkin kysymykset merkkaavat, ja vaikka meikkaankin edelleen hyvin harvoin niin jotain kosmetiikkaa on tietty pakko käyttää just peseytyessä jne. Valitettavan usein nykyään ostan sitähalvinta.

 68. Avatar Riikka sanoo:

  Siihen nähden kuinka paljon eri kosmetiikkaa tuleekaan päivittäin käytettyä, niin valitettavan vähän vielä… Kova halu kuitenkin muuttaa päivittäinen kosmetiikka täysin luonnonmukaiseksi!

 69. Avatar Sennu sanoo:

  Päivittäin en luonnonkosmetiikkaa käytä, mutta viikoittain kylläkin. Kasvojen kuorinta-aine sekä savinaamio ovat luonnonkosmetiikkaa :) Kiinnostusta luonnollisempaan ihonhoitoon löytyisi, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi perehtyä asiaan tarkemmin.

 70. Avatar HANNA sanoo:

  Mulla oikeastaan kaikki kosmetiikka on luonnollista, niin suihkutuotteiden, rasvojen kuin meikkienkin osalta. Ainoastaan hiuslakka ja kuivashampoo ei ole. Niin ja ripsari tällä hetkellä myös, kun edellinen meni varastetun kassin mukana, enkä osannut päättää että hankinko uuden samanlaisen vai testaisinko uutta merkkiä :D Haluan perehtyä ja lukea vertailuja ennen kuin teen päätöksen, joten hankin nopeasti tähän väliin yhden ihan tavallisen..

 71. Avatar Primrose sanoo:

  Muutama luonnonkosmetiikkatuote löytyy, mutta valitettavan vähän. Tarkoitus olisi kuitenkin kasvattaa luonnonkosmetiikan osuutta kosmetiikan kokonaiskulutuksestani.

 72. Avatar minttu47 sanoo:

  Valitettavasti aika pieni osa. Kiinnostusta olisi kyllä kovasti!

 73. Avatar JenniiI sanoo:

  Tällä hetkellä vielä aika pieni osa, mutta haluan pikkuhiljaa lisätä niiden käyttöä :)

 74. Avatar JenniKoo sanoo:

  Koko ajan enemmän ja enemmän..ehkä 60% tässä vaiheessa. En oo ennen kuullut tästä merkistä joten olis tosi kiva testata.

 75. Avatar Saana sanoo:

  Ei vielä kovinkaan paljon, olen löytänyt atooppiseen ihoon sopivat tuotteet, eikä aina oikein uskaltaisi kokeilla uusia… Mut ehkä näistä vois aloittaa!

 76. Avatar Pallukka sanoo:

  Olen pikkuhiljaa siirtymässä luonnonkosmetiikkaan ja pesuaineisiin. Kun entinen tuote loppuu ostan tilalle uuden mutta luonnonkosmetiikka puolelta. Kiinnostusta luonnonkosmetiikkaan on kovasti!

 77. Avatar Ella sanoo:

  Tällä hetkellä käyttämästäni kosmetiikasta hieman yli puolet on luonnollista. Ostan nykyään loppuunkäytetyiden voiteiden ja pesuaineiden tilalle aina luonnonkosmetiikkaa. Rasvapurkkeja ja saippuoita on kertynyt vuosien varrella laatikoihin aika määrä, joten menee vielä varmaan melkein vuosi ennen kuin pääsen vaihtamaan ne luonnollisiin ihanuuksiin.

 78. Avatar P sanoo:

  Mineraalimeikki ja käsisaippua ainoastaan. En aknen vuoksi ole rohjennut kokeilla uusia kasvojenhoitotuotteita, siitä on tähän saakka koitunut aina harmia.

 79. Avatar Ellu sanoo:

  Vastaisin, että liian vähän. Voisin vaihtaa monet käyttämistäni tuotteista luonnollisempiin vaihtoehtoihin. En kuitenkaan ole saanut aikaiseksi selvitellä, mitkä tuotteet olisivat hyviä. Tällä paketilla olisikin helppo päästä alkuun.

 80. Avatar Hiisukas sanoo:

  Melko vähän, joten parantamisen varaa on. Kiinnostaisi kyllä kokeilla enemmänkin.

 81. Avatar -Hannis-- sanoo:

  Muutamia tuotteita on käytössä,ihan mielettömän hyvä kuivaöljy sekä käsirasva ja hiusnaamio.Lisää hyviä tuotteita on koko ajan etsinnässä,tämä sarja vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta!

 82. Avatar Alli sanoo:

  Aivan hävettävän vähän vielä. Olisi siis mainio juttu päästä testaamaan!

 83. Avatar Tami sanoo:

  Liian vähän.. Mutta luonnonkosmetiikka kyllä kiinnostaa!! Ihoni on vaan melko herkkä, että sitä helposti pysyttelee hyväksi havaituissa tuotteissa.

 84. Avatar Johanna sanoo:

  Ihonhoidossa alkaa olla jo kaikki, mutta hiuspuolella on ollut haastavampi löytää omille hiuksille sopivia luonnonmukaisia shampoita jne. Meikeissäkin melko paljon vielä synteettisiäkin, mutta on useita luonnonmeikkejäkin. Baby steps. :)

 85. Avatar Elina sanoo:

  Olisko noin puolet luonnonkosmetiikkaa ja lisää vaihtuu sitä mukaa, kun synteettiset aineet loppuu :)

 86. Avatar Tuija sanoo:

  Todella pieni osa, käytössä on vain muutamia yksittäisiä luonnonkosmetiikkatuotteita. Pitäisi tsempata asian suhteen, sillä luonnonmukaisuus kyllä kiinnostaa :)

 87. Avatar Kaisa sanoo:

  Ripsari, poski- ja huulipuna sekä meikkipaletti löytyy! Tosin sen täydellisen meikkivoiteen etsiminen jatkuu yhä: – ei nimittäin ole vielä lumenen voittanutta.

 88. Avatar Henna sanoo:

  Dödö on we love the planetin sweet serenity. Aivan huippu!

 89. Avatar PiPa sanoo:

  Noin puolet on luonnonkosmetiikkaa. Ihoni on herkkä ja siksi olen varovainen kokeilija.
  Vaihdan luonnonkosmetiikkaan, kun vanhat synteettiset loppuu.

 90. Avatar Milli sanoo:

  Alle puolet ehkä, mutta olen ollut todella tyytyväinen luonnonkosmetiikkatuotteiseen, ja aion lisätä niitä jatkossa.

 91. Avatar Aikku sanoo:

  Vasta alkutekijöissään, kiinnostaa kovasti siirtyä enemmän luonnon kosmetiikkaan

 92. Avatar Henna sanoo:

  Iso osa, olen siirtynyt melkein kokonaan luonnonkosmetiikkaan, kiitos Avonin ja Oriflamen josta ostan.

 93. Avatar Appa sanoo:

  Ei paljon ole minulla kokemusta luonnonkosmetiikasta, olen pitänyt sitä kalliina mutta täytyypä tutustua laatu ja hintatasoon.

 94. Avatar Pee sanoo:

  En oikein osaa sanoa mutta olisikohan noin 20% vasta, alan vasta tutustua luonnonkosmetiikkaan.

 95. Avatar Johanna sanoo:

  Muutama yksittäinen tuote löytyy. Mielelläni kokeilisimme 17-vuotiaan tyttäreni kanssa näitä meille uusis tuotteita. Tytär on tässäkin asiassa edellä äitiänsä.

 96. Avatar apple sanoo:

  Ihonhoitotuotteissa olen pyrkinyt jo pitempään käyttämään luonnonkosmetiikkaa, ja oikein hyvin pelittää. Meikeissä en ole luonnonkosmetiikan puolelta valitettavasti löytänyt vielä yhtä hyviä tuotteita kuin ”normikosmetiikasta”.

 97. Avatar Anile sanoo:

  Eipä juurikaan ole kokemusta mutta olisin halukas ja erittäin innokas kokeilemaan :) Jospa vaikka arvonnassa onnistaisi.

 98. Avatar Jenna sanoo:

  Pari vuotta sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta. Tällä hetkellä kosmetiikasta 90% on luonnonkosmetiikkaa :)

 99. Avatar Jenna sanoo:

  Noin vuosi sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta ja tällä hetkellä noin 80% päivittäin käytetystä kosmetiikasta on luonnonkosmetiikkaa!:)

 100. Avatar Nella sanoo:

  Tällä hetkellä vain muutama tuote on luonnonkosmetiikka. Kun taloudellinen tilanne paremmin sallii ostan enemmän luonnonkosmetiikkaa.

  Jos asuisin Saksassa olisi käytössä enemmän luonnonkosmetiikkaa, hinnat on niin psljon suomea edullisemmat. Paikallisillä kemppariketjuilla on omat luonnonkosmetiikkasarjat, ja hinnat hyvin alhaiset, shampoo, hoitoaine, suihkusaippua, kosteusvoide jne 2€/ pullo.

 101. Avatar Roosa sanoo:

  Tällä hetkellä kokemusta ei ole muusta kuin ripsiväristä. Haluaisin tutustua enemmän luonnonkosmetiikkaan :-)

 102. Avatar Elise H. sanoo:

  Arvelisin, että noin 20% meidän perheen käyttämästä kosmetiikasta on luonnonkosmetiikkaa, eli tässä olisi vielä paljon parannettavaa. Kiva arvonta, olen innolla mukana! :)

 103. Avatar Nni. sanoo:

  Kaikki ihonhoitotuotteet lukuunottamatta maailman parasta V10 ”vesikuorintaa” on luonnonkosmetiikkaa. Luomivärit, ripsarit ja kajalit ei, koska ei vaan ole hyviä löytynyt.

 104. Avatar Matilde sanoo:

  Suosin luonnollista!

 105. Avatar AR sanoo:

  Suosin luonnonkosmetiikkaa mutta ihan kaikki käyttämäni tuotteet ei sitä ole. Sanoisin 60%.

 106. Avatar Minna sanoo:

  Ei taida olla yhtään :/ Jotenkin on jäänyt vieraaksi tämä puoli ja kiinnostaisi kyllä kokeilla.

 107. Avatar ellu sanoo:

  Käytän joissakin tuotteissa luonnollisia tuotteita, esim. shampoo. Voisin kyllä käyttää muissakin…
  Ps. Tuli muuten heti mieleen tämä Fingerpori :D https://www.hs.fi/fingerpori/car-2000002455271.html

 108. Avatar Milla sanoo:

  Olisikohan noin puolet :)

 109. Avatar Henna sanoo:

  Nyt kun aloin pohtimaan, niin todella pieni osa! Tähän ois syytä tehdä muutos. Yllätyin positiivisesti kun tsekkasin noi tuotteiden hinnat, olin jotenkin ajatellut niiden olevan paljon kalliimpia.

 110. Avatar Siinatar sanoo:

  Valitettavasti pieni osa ja tämän haluaisinkin muuttuvan =). Mukaan kivaan arvontaan!

Kommentoi