TERKUT SAIRASTUVALTA

5/09/2017

Pikaterkut sängynpohjalta! Eilinen leikkaus meni hyvin, vaikka olenkin ollut tosi tosi kipeä sen jälkeen. Leikkauksessa rintaa poistettiin molemmilta puolilta 500g, eli yhteensä kilo kevyempänä tässä! Kivuista huolimatta pääsin tänään iltapäivällä kotiin ja täällä olen lähinnä vain nukkunut. Mitään vakavempia komplikaatioita ei onneksi ole ilmennyt, isot leikkaushaavat vaan ovat tehneet olon hyvin kipuiseksi.

Tosi moni teistä oli kiinnostunut kuulemaan leikkauksesta tarkemmin tai oli sitä itsekin suunnitellut, joten kirjoittelen siitä paremmin vähän myöhemmin. Kiitos paljon kaikista tsemppiviesteistä ja kommenteista – niitä on tarvittu! Minä jatkan täällä lepäilyä ja uusien vetovoimaa uhmaavien tissien ihmettelyä. Niin ja on mulla ihan oma henkilökohtainen hoitaja/kokkikin täällä seurana onneksi.


5 Responses to “TERKUT SAIRASTUVALTA”

 1. Mar3ngi sanoo:

  Hienoa kuulla! Voin samaistua tuohon olotilaan kun itseltäni lähti 1100 g!
  Kannattaa tarkkailla nyt niitä haavoja ja jos yhtään näyttää että lähtee märkimään niin heti pikaisesti lääkäriin. Itsekin menin kyllä näyttää pikaisesti mutta silti tuli 5 vkon jokapäiväinen haavahoito ja 3x antibiootit. Joten itse suosittelen tarkkailemaan haavoja päivittäin.
  Nyt lepoa ja ota rauhallisesti seuraavat viikot 🙂

 2. Laura sanoo:

  Tsemppiä ja pikaista paranemista ❤

 3. Valtavasti tsemppiä sinne <3 Hyvästi mummorintsikat ja aina tiellä olevat tissit! 🙂

  Minuakin kiinnostaisi kyllä kovasti tietää lisää tästä kaikesta. Itsekin tuota miettineenä.

 4. Susanna sanoo:

  Pikaista paranemista! ❤

 5. vippe sanoo:

  Tsemppiä leikkauksesta toipumiseen!! Vielä pitää sanoa,että olet todella kaunis nainen:) Ihan itsekkin nainen oon ja hetero,mutta nyt pitää kehua ulkonäköä:D Löysin blogisi vasta nyt ja aloin lueskella..:)

Kommentoi