OLLAAN NYT VÄHÄN TÄLLEE

8/06/2017

Ihan sellaista tässä mietin, että miten kaikki vastarakastuneet saavat tehtyä esimerkiksi työnsä ja koulujuttunsa, katsottua sarjansa, vastattua ystäviensä viesteihin, siivottua kotinsa tai muistettua ylipäätään yhtään mitään. Olisin varmasti myös jo menehtynyt nälkään, ellei tuo tekisi maailman parasta ruokaa.

Meidän molempien lapset ovat mökillä, joten mikäs tässä vain haahuillessa, silmiin tuijotellessa, rantsussa makoillessa tai yhteistä tulevaisuutta sadepäivänä suunnitellessa. Ollaan just se maailman ällöttävin rakastunut pariskunta joka ei nää tai kuule mitään muuta. Eikä haittaa yhtään.


6 Responses to “OLLAAN NYT VÄHÄN TÄLLEE”

 1. Maria sanoo:

  Ihanaa <3 Toi tunne saa varpaat kipristelemään ja vatsanpohjan kutkuttamaan!!

 2. mirvaannamarian sanoo:

  Olkaa just tuollaisia vaikka kuinka pitkään! Rakastuminen on niin ihanaa ettei sitä pidä todellakaan piilotella keneltäkään <3 <3 <3

  ps. Mä oon se joka ohikulkiessaan katsoo kateellisena just tuollaisia pariskuntia :D

 3. Ihanaa <3 Muistan tuon tunteen :)

 4. Jaanuska sanoo:

  Oi <3 en ehkä kestä miten ihania ootte! :) Tulleen on just hyvä!

 5. r sanoo:

  BEST!!!!!!!

Kommentoi