VIELÄ VÄHÄN BLONDIMPI

11/06/2017

Sitten viime näkemän, hiukseni ovat vaalentuneet taas vähän lisää ja se ihan tumma juurikin on nyt poissa. Tarkoituksena on nyt kasvattaa omaa väriä, jolloin vaaleassa tukassa pysyminen helpottuu. Oma maantienharmaa väri näyttääkin nyt vaalennetun hiuksen rinnalla kivan tummalta ja ihan mielenkiinnolla odotan, että miltä hiukset näyttävät vaikkapa muutaman kuukauden päästä kun juuri on kasvanut vielä lisää.

Keltaista väriä ollaan edelleen taitettu lilalla, josta tykkään aika paljon kun se hiuksessa vähän näkyy. Kampaamona toimi tälläkin kertaa luottopaikka, Katjamariateam, jossa viimeksi kävin tekemässä hiuksille vielä kunnon tehohoidon ja pätkäisemässä vähän latvoja. Hiukset tuntuvat ja näyttävät taas voivan paljon paremmin kaikkien vaalennuksien jälkeen.

Sain edelliseen hiuspostaukseen myös hyviä vinkkejä siitä, miten ja millä tuotteilla taittaa keltaisuutta itse pois kotona – kiitos niistä, kaikki menevät testaukseen! Vielä vähän enemmän blondina siis jatketaan, olen jo tosi tottunut tähän ja eilen ihmettelin itsestäni kuvia tummana. Tummakin väri on ollut ihana ja sopii mielestäni hyvin, mutta onhan tämä vaaleakin aika kiva vai mitä?


4 Responses to “VIELÄ VÄHÄN BLONDIMPI”

  1. Minttu, sä oot niin kaunis!!

  2. Pii sanoo:

    Kaunis ja onnellinen nuori nainen:)))

  3. Oiva sanoo:

    Voi hyvänen aika, kun oot kaunis <3

Kommentoi