VALKOISET HAMPAAT LUONNOLLISESTI

9/03/2017

Sain muutama kuukausi sitten valita luonnonkosmetiikkakauppa Joliesta itselleni muutamia tuotteita, ja tämä hampaiden valkaisuun kehitetty Warpaint oli yksi tuote jonka halusin ehdottomasti testiin. Olin kuullut siitä paljon hyvää etukäteen ja halusin päästä itsekin todistamaan sen hehkutetun tehon.

Täysin luonnonmukainen tuote on tehty vain viidestä ainesosasta, joista kookoksen kuoresta valmistettu aktiivihiili puhdistaa ja kiillottaa hampaita,  luomuappelsiinin kuori, piparminttu sekä sitruunamyrtti vähentävät tulehduksia ja raikastavat suun sekä bentoniittisavi, joka sisältää hampaiden hyvinvoinnille tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia ja kaliumia.

Tuotetta voidaan käyttää kaksi kertaa päivässä tavallisen hammastahnan tapaan, joko sen sijaan tai sen kanssa, kuten minä olen tehnyt. Kasteltu hammasharja kastetaan jauheeseen ja sitten vain harjaamaan! Suu kannattaa pitää tiukasti supussa, etenkin sähköhammasharjan kanssa harjatessa. Hiilellä pestessä etenkin pesuallas on juuri sen näköinen, että siellä ollaan käsitelty isompaakin määrää hiiltä. Jauhemaisen seoksen huono puoli onkin se, että vaikka kuinka yrittää varoa, sitä varisee jonnekkin. Tahnan muodossa tämä toimisi ainakin käyttäjäystävällisemmin.

Jauhe sinänsä ei maistu oikeastaan miltään, todella miedosti ehkä juuri vähän hiilimäiseltä. Pesun jälkeen suussa on todella raikas ja ennenkaikkea puhdas tunne. Huomasin kuitenkin pian, että sähköhammasharjan kanssa hinkkaus on vähän liian raju, ainakin omalle suulleni – ikeniin alkoi sattumaan. Mutta tavallisen harjan kanssa ei tätä ongelmaa ole. warpaintillä pesun jälkeen pesen vielä hampaat tavallisella tahnalla, sillä mustaa jää perusteellisenkin purskuttelun jälkeen helposti hampaiden väliin.

Hampaiden valkaisu on kuitenkin ehkä vähän harhaanjohtava termi tämän tuotteen kohdalla. Se poistaa esimerkiksi kahvista, punaviinista ja tupakasta syntyneet värjäymät, mutta ei valkaise itse hammasta sen luonnollista väriä vaaleammaksi. Useimmalla meillä kuitenkin on luonnostaan suhteellisen vaalea hammasluu, joten vain tummemtumat poistamalla niistä saa jo kauniin ja luonnollisen valkoiset.

Jos miinuspuoli tässä oli tuo sotkuisuus, niin ehdoton plussa on  se, että tämä sopii hyvin myös herkille hampaille. valkaisevat tuotteet aiheuttavat usein itselleni kovaakin vihlontaa sekä inhottavaa tunnetta ikenissä – tämä ei! Olin ehkä aluksi vähän pettynyt, kun tajusin ettei tällä voikkaan saada sellaista pimeässä hohtavaa Hollywood-hymyä, mutta nykyään olen vain iloinen että näinkin yksinkertisilla ja luonnollisilla aineilla voi saada valkoisemman hymyn sekä uskomattoman puhtaan tuntuisen suun. Olen kuullut monen kertovan tämän poistavan myös hammakiven, enkä epäile yhtään!

Onko teillä kokemuksia Warpaintista tai vastaavista luonnonmukaisista tuotteista?


8 Responses to “VALKOISET HAMPAAT LUONNOLLISESTI”

 1. Elinakoo sanoo:

  Ei tästä tuotteesta, mutta muutama vuosi sitten käytin hampaiden valkaisuun netistä löytämääni ohjetta hiilitableteista. Se on sittemmin vähän jäänyt, mutta uskon sen olevan yhtä toimiva ja 37e sijaan purkki maksaa noin kympin.

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hmmm, pitää pitää mielessä! 🙂 Mistähän se lääkehiili on muuten tehty?

 2. Elinakoo sanoo:

  ps. sulla on todella valkoiset ja kauniit hampaat!

 3. Faijahommia sanoo:

  Pitäisi kokeilla tuota. Itselläni on suhteellisen valkoiset hampaat, mutta aina voisi vähän enemmän pepsodentia olla 😀
  https://faijahommia.fi/

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Kuka nyt ei haluisi aina vähän enemmän pepsodentia 😀

 4. Marianne sanoo:

  Kysymyksen ei mitenkään oo tarkotus olla hyökkäävä, mutta kuinka usein käytät alkoholia? Ja eikö sua oikeasti jo tämän ikäisenä mietitytä mitä kaikkea se tekee sun keholle usein käytettynä!

  Oot huippumimmi, ja kysyn tän kysymyksen vaan ja ainoastaan mielenkiinnosta!

  • Minttu MAMI GO GO sanoo:

   Hmm no täytyy sanoa että on tämä vähän outo kysymys, vaikka sen ihan ”hyvällä” kysyisikin. Tai miltä susta tuntusi jos joku sulta kyselisi tälläista VAIN MIELENKIINNOSTA. Miksi ensinnäkin oletat että käytän alkoholia usein?

   Vastaan nyt tämän kerran. Käyn ulkona 2-3 kertaa kuukaudessa niin että nautin alkoholia. Yleensä silloin 3-6 annosta illan aikana. Joten ei, ei oikeastaan mietitytä.

Kommentoi